Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Traian Rezidential 2
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Traian, zona Cartier Armenesc, Sector 2, București

Traian Rezidential 2 pe hartă București

str. Traian, zona Cartier Armenesc, Sector 2, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat3 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Liftda
Număr apartamente14
Parcareexterioară
Structură rezistență cadre din beton armat monolit
Ziduricărămidă
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–97 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Traian Rezidențial 2” se află amplasat în zona Pache Protopopescu, pe strada Traian, sectorul 2, municipiul București.

Descrierea zonei de așezare

Ansamblul Rezidențial „Traian Rezidențial 2” este așezat într-o zonă bine dezvoltată și se învecinează cu Centrul distractiv „De Codex” și Parcul „Sfântul Ștefan”.

Și nu departe este Parcul Izvorul Rece, se află un oficiu poștal, o sală de sport, o farmacie, un salon de înfrumusețare, sunt câteva magazine, cafenele, și funcționează marketul Mega Image și Piața Traian.

În acest cartier se află: Universitatea Hyperion, Colegiul Economic Ad Xenipol, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Școlile Gimnaziale nr. 52 Iancului, nr. 71, „Anastasia Popescu”, Grădinița Waldorf, Amalia și Grădinița Noel.

Aproape de casa locativă se află stații de transport în comun și nu departe sunt două stații de Metrou.

Distanța până la stația de Metrou Universitatea este de 1,7 km și distanța până la Metroul Piața Iancului este de 1,9 km. Până la Piața Unirii sunt de parcurs 2,2 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 4,8 km. Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 10,1 km și până la Aeroportul internațional Henri Coandă sunt de parcurs – 17,5 km.

Structura constructivă a Complexului Rezidențial

Singurul Bloc de apartamente din Ansamblul Rezidențial „Traian Rezidențial 2” este construit din cadre din beton armat monolit cu un nucleu din pereți, cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje locative și plus Etajele 3 și 4 sunt construite retrase.

Clădirea de apartamente este construită fiabil și la exterior dispune de un termo - sistem cu polistiren cu grosimea de 10 cm și are acoperire finală cu tencuieli și vopsitorii.

Tâmplăria exterioară montată la blocul locativ este de marcă Salamander cu profil PVC și geam termopan.

Complexul oferă locuri de parcare – subterane.

Toate locuințele Complexului sunt conectate la sistemul de video-interfon.

Descrierea unităților locative

Complexul Locativ „Traian Rezidențial 2” are construite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere finisate la cheie, care dispun de balcoane din INOX.

Garsonierele sunt construite cu suprafața de 46 mp, apartamentele cu două camere sunt prezentate cu suprafața de la 48 mp până la 66 mp și apartamentele cu trei camere sunt oferite cu suprafața de la 71 mp până la 97 mp.

Pereții interiori sunt prelucrați și vopsiți în alb cu vopsea lavabilă și sunt placați cu faianță, iar pardoselile sunt acoperite cu gresie porțelanată și cu parchet melaminat.

La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu închidere dublă prevăzută cu butuc cheie cu amprentă. În interiorul locuințelor la fel sunt montate uși din MDF de marcă Pinum.

În fiecare locuință este instalată câte o centrală proprie de marcă Viessmann și sunt montate calorifere din oțel.

Camerele de baie sunt complet utilate, sunt dotate cu cadă acril, cu vas wc, bideu, lavoar și dispun de preinstalări pentru mașina de spălat rufe.

Locuințele sunt racordate la sistemul de alimentare cu apă, curent electric, cu gaze naturale și la sistemul de canalizare din zonă. Locuințele sunt contorizate separat și contoarele sunt instalate în exteriorul apartamentului.

Unitățile locative sunt dotate cu senzori de gaz și fum.

Există dotări cu cablu și sunt prize pentru TV și internet. Sunt montate prizele pentru aer condiționat.

Pentru mai multă informație, amănunte și detalii utile despre apartamentele Ansamblului Rezidențial „Traian Rezidențial 2”, disponibilitatea locuințelor și despre cum acestea pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat să vizitați pagina web a Dezvoltatorului.

Unde se afla Traian Rezidential 2?

str. Traian, zona Cartier Armenesc, Sector 2, București.

Termen de finalizare Traian Rezidential 2?

Traian Rezidential 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Traian Rezidential 2.

Cine este dezvoltatorul Traian Rezidential 2 în București?

Dezvoltator Traian Rezidential 2 – Prodvinalco.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC