Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Ivy
în București

Prețul / m2
de la ‍2 395 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Jandarmeriei, zona Baneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

The Ivy
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
str. Jandarmeriei, zona Baneasa, sector 1, București (Bloc 1)
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 2 tr. 2022

Schițe și prețuri în The Ivy

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 5 octombrie 2022
2 camere52.4–84.8 m2de la ‍2 431 € +TVA / m2de la ‍127 400 € +TVA
3 camere96–154 m2de la ‍2 396 € +TVA / m2de la ‍230 000 € +TVA
4 camere95.9–258.6 m2de la ‍2 603 € +TVA / m2de la ‍249 600 € +TVA

The Ivy pe hartă București

str. Jandarmeriei, zona Baneasa, Sector 1, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţi restaurant, sală de sport cu piscină, grădiniţă. magazin.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente800
🟧 Număr clădiri10
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP + 6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere,
🟧 Suprafața apartamente37,10–258.6

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat într-o zonă prioritară

Ansamblul rezidențial „The Ivy” se află dezvoltat în partea de Nord a capitalei, în cartierul Băneasa și locuințele noi se localizează pe strada Jandarmeriei în sectorul 1 din municipiul București. În apropiere de blocurile locative se află pădure, este Grădina Zoologică, complexul sportiv „Stejarii Country Club” și sunt o mulțime de puncte de interes. Locuințele noi se află localizate foarte aproape de centrul comercial Băneasa Shopping City, de magazinele Metro Cash & Carry, Dedeman, Selgros, Brico Depot și de hipermarketul Carrefour.

Cartierul locativ este amplasat lângă DN1 și în apropierea locuințelor circulă mijloace de transport în comun. De la complexul locativ „The Ivy” sunt de parcurs 12 km până în Piața Unirii din București, Gara de Nord din capitală se află la 9,2 km, sunt 7 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și o distanță de circa 5 km este până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea cartierului locativ

Proiectul rezidențial „The Ivy” se desfășoară pe o suprafață de teren de 5 hectare și se compune din 10 blocuri de apartamente. Toate imobilele au aspecte egale și dispun de egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un Parter și plus 6 Etaje de apartamente. Blocurile locative sunt proiectate cu intrări separate și au câteva holuri. Toate clădirile sunt construite cu mare răspundere din materiale calitative cu structură pe cadre din beton armat și au toți pereții exteriori, interiori despărțitori dintre apartamente zidiți din cărămidă termo eficientă, ce sunt excelent izolați fonic. În interiorul locuințelor compartimentările sunt realizate din plăci de rigips pe structuri din metal și cu umplutură din vată minerală. Fațadele blocurilor sunt finisate cu tencuială deschisă în combinație cu piatră și lemn, decorate într-o serie de benzi verticale și orizontale și instalate sunt ferestre mari pe toată înălțimea nivelurilor. La casa scării instalate sunt lifturi de ultimă generație de un grad superior de siguranță, cu funcționare foarte liniștită.

În incinta cartierului locativ este prevăzută o grădiniță de copii, funcționează un magazin și un restaurant și este o sală de fitness. Curtea complexului are amenajate spații de relaxare și zone verzi plantate. Locurile de parcare sunt organizate subterane și accesul în incintă este securizat.

Tipuri de locuințe și finisaje

În total în blocurile complexului rezidențial „The Ivy” sunt concepute 800 de unități locative, toate fiind excepțional proiectate într-o mare varietate de compartimentări inteligente și confortabile. În vânzare sunt prezentate studio-uri și apartamente cu 2, 3, 4 camere și Penthouse-uri la etajul superior, suprafața cărora începe de la 37,10 mp și ajunge până la 258,6 mp. Câte 6 unități locative sunt amplasate la fiecare etaje, ce oferă locatarilor un nivel înalt de intimitate și confort. Locuințele beneficiază de terase private de unde se deschid priveliști uluitoare asupra împrejurimilor și datorită ferestrelor mari încăperile apartamentelor sunt din plin inundate cu lumină naturală. Toate apartamentele sunt finisate cu finisaje de top și au design moderne, pereții sunt vopsiți cu lavabil de culoare albă și sunt placați cu faianță, iar pardoselile sunt finisate cu gresie și parchet laminat. Sistemul de încălzire al fiecărui bloc este centralizat realizat și câte o centrală termică se află localizată în subsolul imobilului în camera tehnică, iar instalațiile termice sunt instalate în apartamente prin pardosea. Precum și fiecare unitate locativă este asigurată cu sistem de aer condiționat și instalațiile electrice sunt conduse. Racordate la locuințe sunt toate utilitățile generale și acestea sunt separat contorizate.

Proiectul rezidențial „The Ivy” este dezvoltat de către compania „Speedwell”. Vă invităm să vizitați pagina web a complexului locativ, unde sunt amănunțit prezentate toate facilitățile locuințelor noi și unde găsiți contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial The Ivy

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial The Ivy?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla The Ivy?

str. Jandarmeriei, zona Baneasa, Sector 1, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în The Ivy în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în The Ivy?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 395 € +TVA.

Termen de finalizare The Ivy?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10 – Finalizare in 2 tr. 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC