Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Estoria City Residence
în București

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str Nicolae Teclu, zona Ozana, sector 3, București

Estoria City Residence pe hartă București

str Nicolae Teclu, zona Ozana, sector 3, București

Etape dezvoltare

Estoria City
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2023

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
Număr apartamente1200

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localiza cu metrou și magazine învecinat

Ansamblul locativ „Estoria City Residence” se află dezvoltat în partea de Est a capitalei și se amplasează pe Bulevardul Theodor Pallady, în zona Ozana, sectorul 3 din orașul București (pe platforma fostei fabrici Policolor). În incinta complexului se află hipermarketul Kaufland, magazinul Leroy Merlin și supermarketul LIDL. În imediata apropiere de locuințe funcționează magazinele IKEA, JYSK, Metro Cash & Carry, Decathlon, Dedeman și sunt hipermarketurile Auchan și Jumbo. Funcționează sucursale bancare, farmacii, cafenele, pizzerii și restaurante, sunt sălile de fitness „Infinity Sport Arena” și „Gala GYM”. În proximitatea complexului rezidențial este Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, Liceul Internațional de Informatică, complexul educațional „Lumina”, Școala Privată „Bucharest Christian Academy” și Grădinița Nr. 160.

De la blocurile noi este acces ușor către centrul orașului și la ieșirea către autostrada Soarelui. Pe lângă complex circulă mijloace de transport în comun și sunt stații de autobuze și tramvaie, iar până la stația de metrou Nicolae Teclu se ajunge pe jos în doar câteva minute. Se parcurge o distanță de aproximativ 8 km până la Piața Unirii din București, sunt circa 12 km până la Gara de Nord și 25 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” și 18 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea unuia dintre cele mai ambițioase proiecte din București

Ansamblul locativ „Estoria City Residence” este un proiect imobiliar de mari dimensiuni, ce este compus din 4 clădiri de apartamente, unde sunt prevăzuți 40 000 de metri pătrați de spații comerciale și plus pe o suprafață de 50 000 sunt proiectați spații pentru birouri. Clădirile locative sunt proiectate cu un design unic și au fațade ventilate și deosebite de tip cortină din sticlă plus clădirile dispun de certificare „Green Building”. Ascensoarele blocurilor locative sunt alese de ultimă generație, cu funcționare ultra silențioasă și cu sistem de destinație programată, iar în hol este prevăzută o recepție și sunt oferite servicii de administrare și management imobil. La intrare în fiecare imobil este prevăzut acces special pentru persoanele cu dizabilități. Ansamblul locativ este proiectat cu diverse localuri de lounge pentru adulți, în spațiile comune sunt locuri de luat masa (cafenea și restaurant) și sunt modern echipate locuri de joacă pentru copiii rezidenților. În curtea interioară a complexului sunt plantate multe spații verzi și există grădini cu flori sădite pe un teren cu suprafața totală de 25 000, unde de asemenea sunt organizate piste pentru biciclete. Teritoriul complexului locativ este securizat și accesul în incinta curții este controlat prin sistem de acces cu cartele (pe zone) plus este pază permanentă și sistem de alarmă. Există proiectate garaje subterane și este amenajată o parcare supraetajată cu suprafața de 3 000 mp și sistem de semaforizare, inclusiv și parcare pentru biciclete și stații de încărcare pentru autoturismele electrice. Sunt oferite servicii de curățenie a parcărilor și a spațiilor comune, îngrijire a curții și a spațiilor verzi, servicii de salubritate și servicii de întreținere și reparație a lifturilor.

În total 1200 de apartamente sunt concepute în incinta complexului locativ „Estoria City Residence”. Toate locuințele sunt primitoare și luminoase, au spații mari vitrate și dispun de terase spațioase. Apartamentele au instalate centrale termice și sistem de ventilație, sunt echipate cu detectori de fum și de prevenire a incendiilor. La predare acestea au internet, telefonie și sistem modern de telecomunicații, toate utilitățile racordate și separat contorizate.

Pentru mai multe informații despre construcția blocurilor locative, despre termenele de predare și despre finisarea apartamentelor, vă rugăm să contactați direct cu Dezvoltatorul, contactele cărora sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „Estoria City Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Estoria City Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Estoria City Residence?

str Nicolae Teclu, zona Ozana, sector 3, București.

Cât costă metru pătrat în Estoria City Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Estoria City Residence?

Estoria CIty – finalizare în trimestrul 4, 2023.

Cine este dezvoltatorul Estoria City Residence în București?

Dezvoltator Estoria City Residence – Hexagon Developments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC