Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Caisului Residence 3
în București

Prețul / m2
de la ‍1 280 € +TVA
Adresa
str. Gura Arieșului,10 -16, zona Industriilor, sector 3, București

Schițe și prețuri în Caisului Residence 3

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 15 martie
Garsoniere34.85–42.9 m2de la ‍1 280 € +TVA / m2de la ‍44 608 € +TVA
2 camere54.75–124.3 m2de la ‍1 280 € +TVA / m2de la ‍70 080 € +TVA
3 camere77.75–91.45 m2de la ‍1 280 € +TVA / m2de la ‍99 520 € +TVA

Caisului Residence 3 pe hartă București

str. Gura Arieșului,10 -16, zona Industriilor, sector 3, București

Etape dezvoltare

Caisului Residence 3
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţin proximitate găsim: grădiniţe, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Încălzirecentrala termică
Liftda
Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
Număr apartamente221
Număr clădiri3
ParcareParcare subterană / supraterană
Regim inalțime P+7+8
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente
Ziduribeton
Сurte închisăAcces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamenteFinisaje de calitate
Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente34.25–124.3

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare ideală lângă metrou și puncte comerciale

Complexul locativ „Caisului Residence 3” se găsește amplasat într-o zonă cu o infrastructură perfectă și locuințele noi se află poziționate pe strada Gura Arieșului, la numerele 10, 12 - 16, în zona Industriilor, sectorul 3 din orașul București. În apropierea complexului locativ funcționează magazinele: Leroy Merlin, Metro Cash & Carry, Decathlon, Dedeman, IKEA, JYSK și sunt hipermarketurile: Auchan, Jumbo și Kaufland. Nu departe de clădirile locative funcționează sucursale bancare, sunt farmacii, saloane de înfrumusețare, se află complexul sportiv „Infinity Sport Arena” și sala de fitness „Gala Gym”. În proximitatea complexului rezidențial sunt școli și grădinițe, se află Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, este Școala Gimnazială Nr. 116, Liceul Internațional de Informatică, Școala „Spectrum Bucurest”, este centrul de educație „Lumina” și școala privată „Bucharest Christian Academy”.

Foarte aproape de complexul rezidențial se găsesc stațiile mijloacelor de transport în comun STB, cu rute de tramvaie și autobuze și stația de metrou Nicolae Teclu se află la o distanță de doar 700 de metri, unde se ajunge în maxim 7 minute pe jos. Sunt de parcurs nu mai mult de 9 km de la complexul locativ „Caisului Residence 3” până în Piața Unirii din București, iar până la Gara de Nord este o distanță de 12,5 km și sunt 26,8 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și 19 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Amenajarea complexului imobiliar

Proiectul locativ „Caisului Residence 3” se compune din 3 blocuri de apartamente, ce au aspecte egal de atractive și regimuri de înălțime cu câte un Demisol plus Parter plus 7 etaje și etajul 8 este construit retras pentru fiecare clădire locativă. Imobilele dispun de fundații trainice la realizarea cărora este folosit beton de calitate înaltă de clasă C25/C30, la care este adăugat aditiv impermeabil. Structura constructivă a blocurilor locative constă din cadre din beton armat cu un sistem din pereți structurali cuplați din beton și cu placă turnată peste demisol, iar umplutura tuturor închiderilor exterioare și a pereților interiori este din blocuri eficiente din punct de vedere termic și fonic. Clădirile locative sunt izolate termic și au instalată tâmplărie cu profil PVC și geam termopan tripan. Câte două lifturi moderne instalate sunt la fiecare scară locativă, lifturile sunt sigure și funcționează foarte liniștit.

Imediat lângă complexul rezidențial, la circa 100 de metri este și un spațiu comercial, iar în curtea ansamblului sunt circa 2000 mp de spații verzi plantate, iar pentru copilași este amenajat un loc de joacă în siguranță. Complexul rezidențial dispune de sistem de monitorizare video, este păzit și are acces securizat în incintă. La demisolul clădirilor sunt poziționate 77 de locuri de parcare acoperite și sunt organizate 144 de locuri de parcare supraterane.

Despre apartamente

În incinta blocurilor locative „Caisului Residence 3” sunt găzduite 221 de apartamente confortabile și moderne, cu scheme inteligent compartimentate. Disponibile în vânzare sunt garsoniere (72 de unități), locuințe cu 2 camere (114 proprietăți) și 35 de apartamente cu 3 camere. Suprafața unităților locative începe de la 34,25 mp și ajunge până la 124,3 mp, plus suprafața balcoanelor. Se vând apartamentele finisate „La cheie” cu finisaje de calitate înaltă și pardoselile sunt placate cu parchet laminat și plăci de gresie, iar pe pereți este faianță și vopsea lavabilă. Ușile interioare și de acces sunt montate și camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. Toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt realizate, centrale termice proprii sunt dotate în apartamente și sistemul de încălzire are instalații montate prin pardoseală. La blocuri toate utilitățile generale sunt racordate (apă, gaze, curent și canalizare).

Alte informații sunt prezentate pe site-ul complexului locativ „Caisului Residence 3”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Caisului Residence 3?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Caisului Residence 3?

str. Gura Arieșului,10 -16, zona Industriilor, sector 3, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Caisului Residence 3 în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Caisului Residence 3?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1280 € +TVA.

Termen de finalizare Caisului Residence 3?

Caisului Residence 3 – finalizare în trimestrul 2, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC