Previzualizare foto – fotografie originală aici

Azoria
în Cluj-Napoca

Apartamente
de la ‍212 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 418 € +TVA
pe ‍418 €
Adresă
str. Frunzișului 91, zona Cartierul Europa, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

str. Frunzișului 91, zona Cartierul Europa, Cluj-Napoca (Bloc B)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare
str. Frunzișului 91, zona Cartierul Europa, Cluj-Napoca (Bloc C)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în Azoria

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
3 camere
87.68 m2
de la ‍2 418 € +TVA / m2de la ‍212 000 € +TVA

Azoria pe hartă Cluj-Napoca

str. Frunzișului 91, zona Cartierul Europa, Cluj-Napoca

Plata în rate la Azoria

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Azoria

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftascensoare marca KONE
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS1+S2+P+10E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Azoria” este dezvoltat pe strada Frunzișului, la numărul 92, în zona cartierului Europa/Zorilor din orașul Cluj – Napoca. În apropiere de casele noi funcționează supermarketurile LIDL, Profi și Kaufland, este centrul comercial „Sigma Shopping Centre”, nu departe se află magazinul Leroy Merlin, sunt farmacii, centre medicale, săli de fitness și complexe sportive. De asemenea în apropiere sunt cafenele și restaurante, nu departe se află fast food-ul McDonald’s și se află organizații de învățământ: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, este Școala Liviu Rebreanu, Liceul Waldorf, este Grădinița „Albinuța” și Grădinița „Camigo 2”.

În proximitatea complexului locativ circulă autobuze și de la blocurile locative „Azoria” se ajunge în centrul orașului în 7–10 minute cu mașina și se parcurge o distanță de circa 3,4 km – 3,8 km. Gara din Cluj – Napoca se află la o distanță de 5 km și sunt de parcurs aproximativ 12 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Descrierea complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Azoria” este compus din două blocuri de apartamente, fiecare din care are două Subsoluri plus Parter și plus 10 Etaje locative. Clădirile de apartamente au o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu pereți exteriori și interiori, inclusiv și compartimentări din cărămidă. Pe partea exterioară pereții ambelor imobile sunt placați cu un sistem termic calitativ și fațadele clădirilor sunt sofisticat, inedit și elegant finisate într-un stil arhitectural modern și foarte atractiv, unde este folosită cărămida decorativă, spații vitrate, părți și elemente tencuite. La imobile sunt instalate ferestre termopane cu profil PVC de la Rehau, ce au 7 camere termice și geam tripan termopan. În interiorul blocurilor toate coridoarele, spațiile comune și casa scării sunt finisate cu bun gust și la fiecare scară sunt instalate ascensoare moderne și sigure de marca Kone, ce funcționează silențios și rapid. Accesul în interior este controlat și se face prin interfoane video.

Curtea complexului rezidențial „Azoria” este închisă, unde sunt organizate locuri de joacă pentru micii locatari, spații de recreere pentru părinți, există zone verzi plantate cu alei pietonale pavate și întreg complexul este sub video supraveghere. În total în complex există organizate 170 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Apartamente

În blocurile rezidențiale „Azoria” sunt prezentate apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere decomandat proiectate. Suprafața locuințelor variază între 42 mp și 127 mp și au terase generoase. Locuințele dispun de tavane și pereți interiori nivelați, tencuiți și cu 2 straturi de glet acoperiți și în apartamente toate pardoselile sunt turnate cu sapă egalizatoare. La intrare în apartamente este instalată ușă de marca Holver. În fiecare unitate locativă sunt realizate sistemele inginerești și toate instalațiile sanitare sunt trase până la poziții. Sistemul termic este autonom proiectat și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică propriу cu instalații termice cu țevi Rehau montate prin pardoseală, astfel căldura se răspândește uniform pe întreg spațiul locuibil circulând de jos în sus. Calitativ și cu instalații de un grad înalt de siguranță de la firma Legrand este realizat sistemul electric din locuințe. Ambele blocuri de apartamente se predau în exploatare cu racordare deplină la utilitățile generale și locuințele sunt asigurate cu gaze naturale, au curent electric, sunt alimentate cu apă curentă și au branșament la sistemul de canalizare. Fiecare apartament se contorizează separat și are instalate apometre și contoare.

Ansamblul de locuințe moderne „Azoria” este responsabil dezvoltat de către compania „Hexagon Development” și fiecare persoană interesată de o locuință calitativ construită, la standardele europene de confort, este invitată cu o vizionare la locuințele noi pentru a se convinge de toate facilitățile acestui proiect rezidențial și a savura plăcerea panoramelor, ce se deschid din ferestrele apartamentelor.

Pentru a vă programa la o vizionare și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Azoria”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Azoria?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Azoria Cluj, Azoria Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Azoria din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Azoria?

M² în acest complex costă de la ‍2 418 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Azoria în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Azoria: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Azoria?

Bloc B, Bloc C – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC