Previzualizare foto – fotografie originală aici

Metropolitan Policolor
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Victor Brauner, 34-38, zona Theodor Pallady, Sector 3, București

Mai detaliat despre bloc

str. Victor Brauner, nr. 34-38
12 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2018

Metropolitan Policolor pe hartă București

str. Victor Brauner, 34-38, zona Theodor Pallady, Sector 3, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadru monolit
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică în condensație, centrală termică proprie
🟧 Liftlift Orona
🟧 Număr apartamente187 + 153
🟧 Parcaresubterană, exterioară
🟧 Regim inalțimeS/+D/+P+5E/7E/9E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente42–83 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Metropolitan Residence Policolor” (Metropolitan City) se află amplasat în zona Titan - Policolor, pe strada Victor Brauner, nr. 34 – 38, la sectorul 3 al Bucureștiului.

Facilitățile localizării

În apropierea locuințelor Complexului Locativ Metropolitan Residence Policolor se află secții bancare, farmacii, sunt hipermarketurile Jumbo, Metro și Auchan, precum și sunt magazinele JYSK, Decatlon și Dedeman. Nu departe se află Liceul Teoretic Internațional de Informatică, este o școală privată și un complex sportiv. Distanța până la Stația de Metrou „Nicolae Teclu” este de doar 600 de metri. Până la Piața Unirii sunt de parcurs în jur la 8,8 km. Gara de Nord este situată la 12,2 km de la blocul de apartamente. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 27,1 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 17,5 km.

Caracteristici constructive a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Metropolitan Residence Policolor” conține un Bloc de apartamente construit cu 2 etaje la subsol plus Parter și plus 7 etaje locative. Sistemul constructiv este efectuat din cadre din beton armat cu zidăria pereților din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm la închiderile exterioare și 11,5 la compartimentările interioare. Fațada casei locative este izolată termic cu polistiren cu grosimea de 10 cm. Spațiile comune din bloc sunt finisate cu piatră naturală și dispun de protecții cu bari de inox. Imobilul este dotat cu lift modern. Complexul locativ dispune de pază (abonament).

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Metropolitan Residence Policolor” propune locuințe cu două și trei camere și garsoniere cu studio-uri. Apartamentele se predau cumpărătorilor complet finisate în versiune „la cheie”: cu gresie, faianță, parchet și uși interioare (toate sunt la alegerea cumpărătorului). Băile sunt echipate cu toate obiectele necesare (lavoar, cadă, vas wc și rezervor, baterii). Izolațiile electrice sunt efectuate din cupru iar cele sanitare din PPR. Tâmplăria exterioară este cu profil PVC cu 5 camere și geam low-e. Apartamentele se încălzesc autonom prin centrală termică proprie și calorifere. Locuințele sunt racordate la toate unitățile orașului (canalizare, apă, gaze, electricitate) de la furnizorii zonali (Apa Nova, Distrigaz, Enel, etc.). În locuințe este cablu pentru TV și internet (abonament).

Modalități de plată

Creditul prin programa „Prima Casă”, credit ipotecar, plata cash.

Mai multe informații utile despre construcția locuințelor noi, schițe, alegerea finisajelor și despre toate posibilitățile de achiziționare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, aflați pe web site-ul ansamblului rezidențial „Metropolitan Residence Policolor” (Metropolitan City).

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc Metropolitan City, Metropolitan Policolor 2, Metropolitan City 2.

Unde se afla Metropolitan Policolor?

str. Victor Brauner, 34-38, zona Theodor Pallady, Sector 3, București.

Termen de finalizare Metropolitan Policolor?

str. Victor Brauner, nr. 34-38 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Metropolitan Policolor.

Cine este dezvoltatorul Metropolitan Policolor în București?

Dezvoltator Metropolitan Policolor – Metropolitan Developments.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC