Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Millennium Apartments
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Nicolina, 1, cartier Nicolina, Iași

Millennium Apartments pe hartă Iași

bd. Nicolina, 1, cartier Nicolina, Iași

Etape dezvoltare

Millennium Apartments
construit
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, spatii comerciale
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr apartamente24
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăfundația și structura din beton armat, cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente38,25–60 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Millenium Apartments” se află amplasat în partea de sud a orașului Iași, în zona Nicolina, pe Șoseaua Nicolina, nr. 1, nu departe de Râul Nicolina. Vis-a-vis de complexul locativ se află market-ul LIDL, în apropiere sunt pizzerii, săli de fitness, saloane de înfrumusețare, bănci și farmacii. Pe o rază de până la 1100 de metri se află Piața Sudului și magazinul Selgros.

În apropierea complexului rezidențial se află: Centrul distractiv pentru copii „Happy Party”, Școala Gimnazială „Alecu Russo”, Școala Gimnazială „Dimitrie A. Sturza”, Grădinița cu program prelungit nr. 1, Grădința „Kitty”, Grădinița și Școala Primară „Lorelay Iași”. Distanța până în centrul orașului Iași este de 3,6 km. Gara este la 4,7 km, iar până la Aeroportul din Iași sunt 8,5 km de la casa locativă „Millenium Apartments”.

Caracteristica complexului locativ

Proiectul imobiliar „Millenium Apartments” dispune de o clădire cu parter și 6 etaje de apartamente. Blocul rezidențial este construit cu o structura tehnică cadre din beton armat, cu pereți și compartimentări din cărămidă. Fațada clădirii este finisată în câteva nuanțe ale culorii gri și este ornamentată cu elemente de decor stilistic pe un fon alb. Sistemul de izolare termică are grosimea de 10 cm și este de la Austrotherm. Ferestrele instalate sunt de tip termopane cu profil PVC de 76 mm de la firma Salamander.

Balustradele balcoanelor sunt confecționate din fier forjat. Pentru circulația interioară verticală a locatarilor, în bloc este instalat un lift silențios și fiabil. Rezidenții complexului beneficiază de locuri de parcare individuale.

Apartamente de un confort ridicat

Ansamblul rezidențial „Millenium Apartments” oferă în vânzare un număr total de 24 unități locative. Schemele apartamentelor sunt proiectate cu una și două camere. Proprietățile locative facilită de spații pentru depozitare (debarale) și toate dispun de balcoane deschise cu balustrade de siguranță. În apartamente sunt compartimentări perfecte, împărțite în două tipuri pentru garsoniere și trei modele de scheme pentru locuințele cu trei camere.Suprafețele apartamentelor cu o cameră sunt de 38,25 mp și 38,50 mp, iar apartamentele cu două camete au suprafețele de 56,75 mp, 58,25 mp și 60 mp.

Beneficiarii cumpără apartamente complet și perfect finisate cu finisaje moderne și calitative. Toate materialele, echipajele și dotările sunt de import. Faianța și gresia placată în apartamente este de producere italiană. Camerele de baie sunt mobilate și echipate cu chiuvete, cadă sau cabină de duș și vasul wc este suspendat, iar opțional poate fi instalat jacuzzi. Ușile interioare (custom) și ușa de acces sunt instalate.

Încălzirea în fiecare locuință este autonomă prin centrală proprie pe apartament. Iar opțional poate fi instalat și aparatul de aer condiționat. Compania ATC Real Estate Development este Dezvoltatorul blocului rezidențial „Millenium Apartments” din Iași și acceptă metode de plată flexibile pentru cumpărători. Pe pagina web a Dezvoltatorului sunt afișate contactele directe ale echipei de vânzare, sunt afișate mai multe detalii și alte materiale amănunțite despre complex, despre apartamente, finisaje, sunt oferite tipurile și pozele schemelor locuințelor. Vă rugăm, să vizitați direct site-ul Dezvoltatorului.

Unde se afla Millennium Apartments?

bd. Nicolina, 1, cartier Nicolina, Iași.

Termen de finalizare Millennium Apartments?

Millennium Apartments – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Millennium Apartments.

Cine este dezvoltatorul Millennium Apartments în Iași?

Dezvoltator Millennium Apartments – ATC Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC