Previzualizare foto – fotografie originală aici

Concept Park
în Iași

Apartamente
de la ‍55 985 €
Prețul / m2
de la ‍1 450 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Ciurchi, 132, zona Tătărași Sud, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Ciurchi, 132, zona Tătărași Sud, Iași (Concept Park)
12 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Concept Park

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 ianuarie 2024
2 camere
38.61–53.73 m2
de la ‍1 450 € +TVA / m2de la ‍55 985 € +TVA
3 camere
64.49–67.58 m2
de la ‍1 450 € +TVA / m2de la ‍93 511 € +TVA

Concept Park pe hartă Iași

str. Ciurchi, 132, zona Tătărași Sud, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spații comerciale, parc
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Lift2 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitatecontrol acces
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisat complet cu băi utilate și mobilate și finisaje la alegere
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38 – 67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare ideală

Ansamblul rezidențial „Concept Park” este localizat într-o zonă verde și se găsește pe Strada Ciurchi, la numărul 132, în cartierul Tătărași - zona Tătărași Sud din orașul Iași. Locuințele noi beneficiază de acces imediat către piață, școli, grădinițe, centre medicale, farmacii, sală de sport și până la cel mai pare parc din această zonă – Parcul Ciurchi este de parcurs o distanță de doar 30 de metri de la blocul locativ, unde copiii au posibilitatea de a se distra la aer curat.

Foarte aproape de blocul rezidențial „Concept Park” se află stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul Iașului se parcurg circa 5 km, până la Piața Gării este o distanță de 5,7 km și până la Aeroportul Internațional din Iași sunt 4,6 km.

Despre complexul rezidențial

Ansamblul de locuințe „Concept Park” este conceput cu un bloc de locuințe, ce este proiectat cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 10 Etaje de apartamente. Clădirea rezidențială are o arhitectură modernă și este realizată cu răspundere de către o echipă de profesioniști de ingineri, constructori și arhitecți cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Structura blocului locativ este formată din cadre din beton armat și casa de apartamente are toți pereții (exteriori, interiori, compartimentări) zidiți din cărămidă și pe partea exterioară toate închiderile sunt placate cu un sistem termic calitativ. La blocul locativ este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de la firma Veka Softline de 70 mm cu 7 camere termice și geam termopan cu toate glafurile instalate din granit. Scara interioară a imobilului este finisată și are treptele și contratreptele placate cu granit și balustradele instalate sunt din inox. Blocul de apartamente este echipat cu două ascensoare de ultimă generație, ce funcționează rapid și silențios și sunt foarte sigure.

În incinta complexului rezidențial „Concept Park” sunt prevăzute câteva spații comerciale, în curte este amenajată o zonă verde. Locurile de parcare sunt organizate supraterane și subterane și este instalat sistem de control de acces în incintă, iar în apartamente accesul este controlat prin interfon.

Despre apartamentele de un standard de locuire ridicat

În complexul rezidențial „Concept Park” sunt oferite locuințe confortabile cu 2 și 3 camere. Suprafața apartamentelor cu 2 camere începe de la 38,61 mp, iar locuințele cu 3 camere au suprafețele de la 64,49 mp și până la 67 mp. Unitățile locative dispun de balcoane, ce au instalate balustrade din sticlă securizată.

Proprietățile locative se vând finisate complet. Camerele de baie sunt mobilate dispun de obiecte sanitare instalate, cu cadă sau cu cabină de duș și au vasul wc suspendat, opțional poate fi dotat și jacuzzi. Bucătăriile sunt mobilate și toate finisajele interioare aplicate în apartamente sunt oferite la alegerea cumpărătorilor și viitorii locatari au posibilitatea de personalizare a locuinței și pot alege dintre diferite modele moderne de parchet, plăci de gresie și faianță. Pereții interiori sunt tencuiți mecanizat și ușile interioare instalate sunt din MDF, sunt de import din Cehia și dispun de toc reglabila (opțional pot fi instalate și uși din lemn masiv). Toate instalațiile sanitare și termice conduse sunt îngropate și sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare proprietate locativă individual. Blocul locativ se oferă în folosire cu toate utilitățile racordate și pe casa scării sunt instalate contoarele de gaz și curent electric plus apometrele. În apartamente este realizat complet sistemul electric, este dotat fir de telefonie și cablaj pentru TV. Sistemul de aer condiționat poate fi instalat, la cererea beneficiarilor, (opțional).

Compania „MCM Construct” este un Dezvoltator responsabil cu o experiență de peste 14 pe piața de construcții imobiliare și aceasta acceptă ca metodă de plată orice tip de credit bancar.

Pentru mai multe detalii despre apartamente și despre cum acestea pot fi achiziționate, vă invităm să treceți imediat din site-ul nostru pe web pagina complexului rezidențial „Concept Park”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Concept Park?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și concept park iasi.

Unde se află Concept Park?

str. Ciurchi, 132, zona Tătărași Sud, Iași.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Concept Park din Iași?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Concept Park?

M² în acest complex costă de la ‍1 450 € +TVA.

Termen de finalizare Concept Park?

Concept Park – Finalizare în 2024 tr. 1 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC