Previzualizare foto – fotografie originală aici

Poitiers Towers
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 250 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Poitiers, 2, zona Manta Roșie, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
Bloc 1
15 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 1 tr. 2021
blocurile 2-8
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
Bloc 3
15 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Poitiers Towers

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
1 camere36.5–41 m2de la ‍1 250 € / m2de la ‍45 625 €
2 camere60.5–61 m2de la ‍1 250 € / m2de la ‍75 625 €
3 camere77.5–155 m2de la ‍1 250 € / m2de la ‍96 875 €
4 camerede la 175 m2de la ‍1 250 € / m2de la ‍218 750 €

Poitiers Towers pe hartă Iași

bd. Poitiers, 2, zona Manta Roșie, Iași

Modalități de achiziție a unui apartament în Poitiers Towers

cash

cumparatori trebuie sa achite minim 50% din pretul apartamentului la antecontract( calculat dupa formula metri patrati x 1100/mp). Daca avansul este mai mic de aceasta suma, atunci tranzactia va fi calculata la pretul de 1250 euro/mp. Eventualele transe ulterioare nu schimba modalitatea de calcul.

posibilitatea de a combina pretul de achizitie

exista si posibilitatea de a combina pretul de achizitie  al apartamentelor ( adica si cu 1100 euro si 1250 euro per mp), daca se achita minim 50 % din pretul total cash ( apartamentele la pret promotional nu intra in aceasta categorie pentru ca este achitare integrala). 

Prima casa

1250 euro/mp la plata Prima casa cu mentiunea ca avansul minim acceptat este de 20%. 

Credit ipotecar

1250 euro/mp la plata cu credit ipotecar, cu mentiunea ca avansul minim acceptat este de 20%. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţisistem Smart Home, baie mobilată, clinica medicala, spatii comerciale, restaurant, sală fitness, teren sport, locuri de joacă
🟧 Încălzireaer condiționat inclus
🟧 Lift2 lifturi marca Kleeman de 13 persoane (Future Trend 13 persoane/lift de 1.6 M/S)
🟧 Mijloace de transportstații de transport în comun (19, 27, 42, 43, 43C)
🟧 Număr apartamente1150
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcare1300 locuri de parcare subterană și supraterană, singura parcare supraterană etajată din Iași
🟧 Regim inalțimeS+P+15E
🟧 Securitateapartamente inteligente controlate din aplicatia telefonului mobil , cu dotari premium
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajebaie complet mobilată și utilată *gresie, faianță și parchet de import
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente38–77 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul rezidențial „Poitiers Towers” se află situat pe Bulevardul Poitiers, la numărul 2, zona Manta Roșie, orașul Iași.

La o distanță de 650 de metri față de complexul locativ se află supermarketul LIDL, la circa un kilometru se află Grădinița cu program prelungit Nr. 29, Grădinița „Kids Heaven”, Grădinița „Micul Prinț”, Grădinița „Euro Kid”, Școala Populară de Arte, Colegiul Tehnic „Iona C. Ștefănescu” și Colegiul Tehnic „Mihail Sturza”, iar la 1,4 km se află Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida” și Grupul Școlar „Anghel Saligny”.

Lângă blocurile locative sunt stații a mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze. De la blocurile locative sunt de parcurs circa 4 km până în centrul orașului Iași, până la Gară sunt 4,8 km și Aeroportul Internațional se află la o distanță de 8,3 km.

Concept, structură și detalii de amenajare a complexului

Proiectul rezidențial „Poitiers Towers” cuprinde 8 blocuri locative de tip – TURN cu aspecte și regimuri de înălțime egale cu Subsol plus Parter și plus 15 Etaje de apartamente, care vor avea o înălțime maxim de 42 de metri. Imobilele sunt realizate în conformitate cu toate normele și standardele și dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Structura de rezistență a blocurilor locative constă din cadre din beton armat pe fundații de tip radier general (dală) și clădirile sunt construite cu piloți forați și diafragme. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil PVC și geam tripan – pachet de clasă Premium. Ascensoarele instalate la blocurile locative sunt alese de la firma Kleemann „Future Trend” (câte 2 lifturi pentru fiecare corp imobiliar) și acestea au capacitatea de transportare a 13 pasageri și circulă cu viteza de 1,6 m/s, toate lifturi sunt foarte sigure și dispun de uși rezistente la foc. Toate spațiile comune din clădiri sunt finisate și blocurile au proiectate de o mărime generoasă casa scării, care este placată cu marmură de import Spania „Royal Crema”. La demisolul blocurilor locative sunt prevăzute boxe de depozitare.

Ân complex sunt divesre spații comerciale, funcționează o clinică medicală și este o sală de fitness și salon SPA Wellness. Neapărat trebuie de menționat și prezența în complex a unui restaurant atractiv, care oferă vederi panoramice la 360 de grade și se amplasează pe 2 nivele, accesul în restaurant este individual și se face printr-un ascensor exterior cu pereții din sticlă. În curtea ansamblului de imobiliare sunt prevăzute trei terenuri moderne de joacă pentru copiii locatarilor și o mulțime de spații verzi plantate (ce însumează 6000 mp), iar pe acoperișurile clădirilor se află amenajate terenuri de sport (un teren de fotbal și 3 terenuri de tenis).

În complexul de locuințe „Poitiers Towers” sunt prevăzute în total un număr de 1300 de locuri de parcare, acestea sunt supraterane acoperite și se amplasează la parking-ul etajat.

Accesul în incinta complexului este securizat plus accesul în apartamente se controlează prin videointerfon.

Prezentare apartamente

Ansamblul de locuințe „Poitiers Towers” dispune de un număr total de 1150 unități locative atractive. Locuințele sunt logic proiectate și dispun de scheme funcționale cu 1, 2, 3 camere confortabile și au suprafețe cuprinse între 38 mp și 77 mp. Proprietățile locative sunt dotate cu sisteme Smart Home (întreg apartamentul și toate sistemele sunt controlate prin intermediul telefonului) și se predau cumpărătorilor finisate cu camere de baie complet utilate și mobilate. Finisajele folosite sunt de import și gresia, faianța și parchetul sunt alese nu numai calitative dar și cu modele moderne și aspecte atractive. Fiecare apartament beneficiază de internet prin fibră optică și dispune de sistem de aer condiționat instalat și inclus în preț. La intrare în apartamente sunt instalate uși de acces de un grad înalt de rezistență la foc. Toate locuințele se predau în folosință racordate la utilități.

Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru alte informații despre apartamente, vă rugăm să accesați direct site-ul ansamblului rezidențial „Poitiers Towers”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Poitiers Towers?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Poitiers Towers în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Poitiers Towers?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 250 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Poitiers Towers în Iași?

Modalități de plata în Poitiers Towers: cash, posibilitatea de a combina pretul de achizitie, Prima casa, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Poitiers Towers?

Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – în proiect.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC