Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rondul Vechi Residence
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
șos. Nicolina, 81, zona Cug, Iași

Mai detaliat despre blocul

șos. Nicolina, 81, Iași (Rondul Vechi)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Rondul Vechi Residence pe hartă Iași

șos. Nicolina, 81, zona Cug, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică propie
🟧 Lift2 lifturi Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente121
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 ZiduriBCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoane2.60 m
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare cu vecini și distanțe

În partea de Sud a orașului Iași, în cartierul Nicolina, pe Șoseaua Nicolina, la numărul 81, se află localizat ansamblul rezidențial „Rondul Vechi Residence”. Fiind amplasat foarte avantajos – vizavi de Rondul Vechi și imediat lângă supermarket-ul Selgros, locatarii complexului rezidențial au posibilitatea de a face cumpărături repede lângă casă, de asemenea la îndemâna rezidenților se află și piața agroalimentară „Piața Sudului” sunt și câteva supermarket-e mai mici și diverse magazine alimentare, iar nu departe se află Târgul de automobile.

În împrejurimea apropiată a casei de apartamente se găsește spitalul „Providența”, funcționează câteva farmacii, sunt sucursale bancare, saloane de înfrumusețare, se găsesc diverse cafenele, câteva pizzerii și nu departe este un parc drăguț pentru plimbări relaxante. În această zonă se află Școala Nr. 42 „Nicolae Iorga”, sunt: Grădinița și Școala Primară „Lorelay School” și Grădinița „Angel Kids”.

Complexul locativ „Rondul Vechi Residence” are o amplasare, care vă ofer acces ușor către centrul orașului Iași, către multe instituții și organizații educaționale și către punctele importante de care aveți nevoie. De exemplu până în centrul orașului Iași se ajunge foarte ușor în maxim 10-15 minute cu mașina parcurgând o distanță de 4,9 km. Aeroportul Internațional din Iași este situat la 10,4 km de la intrarea în complexul locativ și Gara este la 5,8 km de la locuințele ansamblului locativ „Rondul Vechi Residence”. Iar Lacul CUG se află la o distanță de 1100 de metri.

Detalii tehnice și momente de amenajare a complexului

Ansamblul locativ „Rondul Vechi Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente construit într-un stil arhitectural modern și cu un aspect elegant și frumos finisat, ofertele căruia sunt determinate pentru cele mai înalte standarde de viață și cu un complex divers de servicii și la maxim de dezvoltat din punct de vedere al funcționalității ansamblului imobiliar. Regimul de înălțime al blocului rezidențial este format din: Două Subsoluri plus Parter plus Unsprezece Etaje locative, unde înălțimea casei este de 40 de metri, iar 19 metri se află construiți sub pământ.

Structura tehnică a blocului rezidențial este realizată pe 300 de stâlpi de susținere și pe cadre din beton cu închideri de zidărie din cărămidă, și unde compartimentarea pereților interiori este realizată din blocuri BCA Ytong. Acest bloc rezidențial este proiectat și realizat cu o rezistență la seisme cu magnitudinea de până la nouă grade pe scara Richter.

Sistemul de izolație exterioară este de tip Austrotherm realizat pe polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară dispune de profil PVC de marca Rehau dу 80 mm și cu geam tripan de eficiență termică superioară. Fiecare scară din blocul locativ beneficiază de câte două ascensoare silențioase și foarte rapide, acestea sunt de producere de la firma Kleemann.

Diferite spații de servicii și spații de menire comercială sunt proiectate la parterul ansamblului rezidențial „Rondul Vechi Residence”. Parcare este organizată subterană și este amplasată în două nivele ale subsolurilor, care beneficiază de sistemul de securitate – control acces și unde se află organizate și camerele tehnice. În complexul de locuințe „Rondul Vechi Residence” este instalat sistem de video interfon și funcționează sistemul de supraveghere video.

Suprafața și amenajarea apartamentelor de lux

În ansamblul locativ „Rondul Vechi Residence” sunt dezvoltate în total 121 de apartamente elegant structurate cu planuri logic gândite cu una, două și trei camere, fiecare cu o înălțime liberă de 260 de centimetri.

Locuințele dispun de balcoane spațioase și care la fel ca și apartamentele sunt complet finisate la momentul predării locuințelor cumpărătorilor.

  • Cu suprafața de 32,61 mp sunt proiectate garsonierele;
  • Suprafața apartamentelor cu două camere variază între 42,85 mp și 49,25 mp;
  • Apartamentele cu trei camere au suprafața de la 57,64 mp și până la 63,17 mp.

Toate unitățile locative din complex se predau viitorilor locatari finisate în versiune – la cheie. Modelele de gresie, faianță și a parchetului sunt oferite la alegerea cumpărătorului și fiecare apartament poate fi personalizat în conformitate cu preferințele locatarilor. Ușile instalate în interiorul apartamentelor sunt alese de design modern și sunt de proveniență de import. Iar ușile instalate la intrare în locuințe sunt efectuate și metal.

De Premium clasă sunt alese toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie și fiecare cameră de baie este dotată cu mobilier special. Fiecare unitate locativă are instalat sistem de aer condiționat.

La bucătării sunt instalate centralele termice individuale, centralele funcționează pe gaze și sunt prin condensare și dispun de display digital. În locuințe este internet prin fibră optică, este CATV și fir pentru telefon, de asemenea apartamentele sunt racordate la țeava de gaze, la țeava de apă și la sistemul de asigurare cu curent electric, de asemenea este branșament la canalizare. Toate utilitățile conectate sunt contorizate separat pentru fiecare unitate locativă cu contoare și apometre dotate și instalate. Din ferestrele apartamentelor care dispun de suprafețe mari vitrate, se deschid vederi extraordinare.

Ansamblul rezidențial „Rondul Vechi Residence” este dezvoltat de către compania „Studio Casa”, care construiește cu seriozitate și are o experiență vastă și construiește calitativ obiecte imobiliare pe întreg teritoriul județului Iași timp de mai mult de 10 ani. Pentru achiziționarea unui apartament nou din complexul locativ „Rondul Vechi Residence” sunt acceptate următoarele metode de plată: plata integrală, plata cash, plata prin creditare bancară și plata prin programul Prima Casă.

Vă rugăm, neapărat să reveniți cu un apel direct la Dezvoltator sau să vizitați site-ul web al complexului locativ „Rondul Vechi Residence”, sau să veniți direct la show room-ul imobilelor pentru a afla mai multe detalii ale apartamentelor, pentru a vă convinge de calitatea lucrărilor, pentru a vedea toate momentele constructive și pentru face cea mai corectă concluzie de cumpărare a viitorului cămin mult visat pentru o viață nouă.

Acest proiect mai este numit și Rondul Vechi Residence Iași.

Unde se află Rondul Vechi Residence?

șos. Nicolina, 81, zona Cug, Iași.

Termen de finalizare Rondul Vechi Residence?

Rondul Vechi – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rondul Vechi Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rondul Vechi Residence din Iași?

Dezvoltătorul Rondul Vechi Residence este – Studio Casa Consult.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC