Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unique Residence - Sf. Andrei
în Iași

Prețul / m2
de la ‍2 230 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Sfântul Andrei, 7-9, zona Palas, Iaşi

Mai detaliat despre blocuri

Corp 1
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2020
Corp 2
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 4 tr. 2020

Schițe și prețuri în Unique Residence - Sf. Andrei

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
1 camere34.83–45.92 m2de la ‍2 238 € +TVA / m2de la ‍92 286 € +TVA
2 camere62.01–64.45 m2de la ‍2 230 € +TVA / m2de la ‍143 714 € +TVA

Unique Residence - Sf. Andrei pe hartă Iași

str. Sfântul Andrei, 7-9, zona Palas, Iaşi

Modalități de achiziție a unui apartament în Unique Residence - Sf. Andrei

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţisistem Smart Home, boxe, spaţii comerciale, staţie încărcare autoturisme electrice
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente87
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+7E / S+P+5E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente33 – 85 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

De ce complexul are un amplasament ideal și se bucură de vecini prestigioși?

Situat în inima orașului Iași, în zona Palas, pe strada Sfântul Andrei, la numerele 7-9, apare prestigios prezentat ansamblul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei”.

Zona Palas este considerată una din cele mai confortabile și preferate din Iași, pentru că este localizată central și la mici distanțe față de toate punctele de interes comercial, social și cultural din Iași. În această zonă se găsesc localizate instituții administrative, localuri distractive și obiecte culturale. În apropierea ansamblului de locuințe „Unique Residence Sf. Andrei” se află monumente istorice, este Palatul Culturii, Muzeul de Artă din Iași, Complexul Muzeal Național Moldova, Opera Națională din Iași, Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, Uzina cu Teatru, Teatrul „Luceafărul” și Turnul De Strajă.

Ansamblul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” se află amplasat în apropierea celui mai mare centru comercial din Iași – „Palas Mall” și are acces rapid pietonal către Grădina Publică Palas și la Patinoarul Palace Ice. De asemenea, în afară de toate magazinele și buticurile centrului comercial „Palas” în proximitatea complexului rezidențial funcționează Carrefour Market și hipermarket-ul Auchan, sunt diverse sucursale bancare, farmacii, restaurante, cafenele, pizzerii și KFC.

Nu departe de locuințe se află Parcul Sala Sporturilor, este Complexul Sportiv Polyvalent Hall, sala de fitness SAN GYM, sala de fitness World Class, clubul sportiv „Armony” și sunt saloane de înfrumusețare.

Următoarele organizații de învățământ din apropierea complexului locativ sunt: Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino”, Facultatea de Construcții și Instalații, Liceul „Vasile Alecsandri”, Școala Primară „Gheorghe Asachi”, Grupul Școlar Virgil Madgearu, Școala „Ștefan Lupașcu”, Grădinița cu program prelungit Nr.4, Grădinița cu Program prelungit „SF. Sava” și Grădinița „Sfânta Parascheva”.

De la complexul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” până la Piața Unirii din Iași sunt de parcurs doar 1,4 km în 18 minute pe jos, până la Gară sunt 2,2 km și până la Aeroportul Internațional din Iași sunt 7,3 km.

Cum este caracterizat complexul de un concept imobiliar de TOP?

Ansamblul de locuințe „Unique Residence Sf. Andrei” este proiectat special pentru ca să vă ofere confort și siguranță la maxim. Complexul locativ este format din două blocuri rezidențiale cu diferite regimuri de înălțime: Subsol + Demisol + Parter + 7 Etaje și Subsol + Parter + 5 Etaje locative, cu o curte interioară comună la mijloc între blocuri.

Structura construcțiilor ambelor blocuri este bazată pe cadre din beton armat și planșee, unde toate închiderile exterioare sunt realizate din zidărie din cărămidă. Iar pereții de la casa scării, pereții despărțitor dintre apartamente și compartimentările interioare sunt construiți din blocuri BCA Ytong (beton celular autoclavizat) și sunt dubli clădiți și au inserție cu vată bazaltică. Toate planșeele la fel beneficiază de izolare termică și fonică cu membrane speciale și au un strat aplicat din vată minerală cu grosimea de 5 cm. Peste pereții perimetrali pe exterior este aplicat un sistem de izolare termică și fonică format din vată minerală.

Locuințele complexului facilită de ferestre calitative, care dispun de profil din PVC de marca VEKA cu 5-6 camere termice și geam termopan. Scările interioare ale imobilelor sunt dotate cu lifturi de ultimă generație, acestea dispun de un grad înalt de siguranță, sunt silențioase și rapide.

Întreg complexul și fiecare locuință aparate este dotată cu senzorii de fum și senzori de inundații cu sistem de întrerupere a furnizării de apă. Iar spațiile comune, holurile comune și coridoarele au instalați senzori de mișcare. La parterele clădirilor locative sunt prevăzute și spații comerciale.

Bineînțeles că în complexul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” sunt organizate locuri de parcare supraterane și subterane și boxe de depozitare. Și în incinta complexului rezidențial sunt prevăzute stații pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Cum arată apartamentele cu facilități „Smart Home”?

Proiectul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” propune în vânzare pe piața imobiliarelor noi din Iași 87 de unități rezidențiale cu garsoniere (de două tipuri) și apartamente cu două și trei camere cu suprafața cuprinsă între 33,19 mp și 80,4 mp.

  • Apartamentele cu o camere și garsonierele dispun de spații cuprinse între 33,19 mp și 46,19 mp;
  • Suprafața locuințelor cu două camere este prezentată de la 60,36 mp și până la 62,84 mp;
  • Cele mai spațioase proprietăți locative au scheme cu 3 camere și sunt prezentate cu suprafața de 80,4 mp.

Absolut toate locuințele din complex sunt realizate cu finisaje de „Premium” calitate și toate de producere din țările UE, din Spania, Italia și Franța. În holuri, dormitoare și living-uri pe pardoseli este placat parchetul triplu – stratificat, plăcile ceramice sunt folosite pentru finisare băilor și bucătăriilor. Ușile exterioare și interioare sunt instalate, ușile interioare sunt confecționate din lemn masiv și cele exterioare sunt din metal.

Sistemul autonom de încălzire pentru fiecare apartament este format din centrale termice individuale de marca Viessmann. De asemenea locuințele sunt echipate cu instalații pentru sistemul de aer condiționat.

Apartamentele se predau în folosință cu instalații electrice și cu toate circuitele pentru prize sunt dotate cu siguranțe cu diferențial pentru salvarea vieții. Precum și toate utilitățile (apă, gaz, curent și canalizare) sunt racordate și separat contorizate (apometrele și contoarele sunt instalate la fiecare utilitate aparte).

Toți cumpărătorii pot beneficia de un serviciu de proiectare și implementare a unui pachet cu un proiecte de design interior unic pentru a personaliza apartamentul Dumneavoastră în conformitate cu dorințele și cerințele Dvs.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” este compania „M2M Solution„ care este partenerul companiei „Unique Residence”, care cu succes funcționează pe piața construcțiilor de imobiliare din orașele Botoșani, Focșani și Iași.

Dragi cumpărători, vă poftim să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului, de unde puteți afla mai multe informații și alte detalii despre apartamentele complexului rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” și despre toate facilitățile întregului ansamblu rezidențial, amplasament și concept.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Unique Residence - Sf. Andrei?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Unique Residence - Sf. Andrei?

str. Sfântul Andrei, 7-9, zona Palas, Iaşi.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Unique Residence - Sf. Andrei în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Unique Residence - Sf. Andrei?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 230 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Unique Residence - Sf. Andrei în Iași?

Modalități de plata în Unique Residence - Sf. Andrei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC