Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unique Residence Sf. Andrei
în Iași

Apartamente
de la ‍102 762 €
Prețul / m2
de la ‍2 230 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Sfântul Andrei, 7-9, zona Palas, Iaşi

Mai detaliat despre blocuri

str. Sfântul Andrei, 7-9, Iaşi (Corp 1)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare
str. Sfântul Andrei, 7-9, zona Palas, Iaşi (Corp 2)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Unique Residence Sf. Andrei

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 21 februarie 2024
1 camere
37.25–45.92 m2
de la ‍2 238 € +TVA / m2de la ‍102 762 € +TVA
2 camere
62.01–64.45 m2
de la ‍2 230 € +TVA / m2de la ‍143 714 € +TVA

Unique Residence Sf. Andrei pe hartă Iași

str. Sfântul Andrei, 7-9, zona Palas, Iaşi

Plata în rate la Unique Residence Sf. Andrei

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Unique Residence Sf. Andrei

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home, boxe, spaţii comerciale, staţie încărcare autoturisme electrice
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente87
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+7E / S+P+5E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–85 m²

Despre ansamblu rezidențial

De ce complexul are un amplasament ideal și se bucură de vecini prestigioși?

Situat în inima orașului Iași, în zona Palas, pe strada Sfântul Andrei, la numerele 7-9, apare prestigios prezentat ansamblul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei”.

Zona Palas este considerată una din cele mai confortabile și preferate din Iași, pentru că este localizată central și la mici distanțe față de toate punctele de interes comercial, social și cultural din Iași. În această zonă se găsesc localizate instituții administrative, localuri distractive și obiecte culturale. În apropierea ansamblului de locuințe „Unique Residence Sf. Andrei” se află monumente istorice, este Palatul Culturii, Muzeul de Artă din Iași, Complexul Muzeal Național Moldova, Opera Națională din Iași, Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, Uzina cu Teatru, Teatrul „Luceafărul” și Turnul De Strajă.

Ansamblul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” se află amplasat în apropierea celui mai mare centru comercial din Iași – „Palas Mall” și are acces rapid pietonal către Grădina Publică Palas și la Patinoarul Palace Ice. De asemenea, în afară de toate magazinele și buticurile centrului comercial „Palas” în proximitatea complexului rezidențial funcționează Carrefour Market și hipermarket-ul Auchan, sunt diverse sucursale bancare, farmacii, restaurante, cafenele, pizzerii și KFC.

Nu departe de locuințe se află Parcul Sala Sporturilor, este Complexul Sportiv Polyvalent Hall, sala de fitness SAN GYM, sala de fitness World Class, clubul sportiv „Armony” și sunt saloane de înfrumusețare.

Următoarele organizații de învățământ din apropierea complexului locativ sunt: Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino”, Facultatea de Construcții și Instalații, Liceul „Vasile Alecsandri”, Școala Primară „Gheorghe Asachi”, Grupul Școlar Virgil Madgearu, Școala „Ștefan Lupașcu”, Grădinița cu program prelungit Nr.4, Grădinița cu Program prelungit „SF. Sava” și Grădinița „Sfânta Parascheva”.

De la complexul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” până la Piața Unirii din Iași sunt de parcurs doar 1,4 km în 18 minute pe jos, până la Gară sunt 2,2 km și până la Aeroportul Internațional din Iași sunt 7,3 km.

Cum este caracterizat complexul de un concept imobiliar de TOP?

Ansamblul de locuințe „Unique Residence Sf. Andrei” este proiectat special pentru ca să vă ofere confort și siguranță la maxim. Complexul locativ este format din două blocuri rezidențiale cu diferite regimuri de înălțime: Subsol + Demisol + Parter + 7 Etaje și Subsol + Parter + 5 Etaje locative, cu o curte interioară comună la mijloc între blocuri.

Structura construcțiilor ambelor blocuri este bazată pe cadre din beton armat și planșee, unde toate închiderile exterioare sunt realizate din zidărie din cărămidă. Iar pereții de la casa scării, pereții despărțitor dintre apartamente și compartimentările interioare sunt construiți din blocuri BCA Ytong (beton celular autoclavizat) și sunt dubli clădiți și au inserție cu vată bazaltică. Toate planșeele la fel beneficiază de izolare termică și fonică cu membrane speciale și au un strat aplicat din vată minerală cu grosimea de 5 cm. Peste pereții perimetrali pe exterior este aplicat un sistem de izolare termică și fonică format din vată minerală.

Locuințele complexului facilită de ferestre calitative, care dispun de profil din PVC de marca VEKA cu 5-6 camere termice și geam termopan. Scările interioare ale imobilelor sunt dotate cu lifturi de ultimă generație, acestea dispun de un grad înalt de siguranță, sunt silențioase și rapide.

Întreg complexul și fiecare locuință aparate este dotată cu senzorii de fum și senzori de inundații cu sistem de întrerupere a furnizării de apă. Iar spațiile comune, holurile comune și coridoarele au instalați senzori de mișcare. La parterele clădirilor locative sunt prevăzute și spații comerciale.

Bineînțeles că în complexul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” sunt organizate locuri de parcare supraterane și subterane și boxe de depozitare. Și în incinta complexului rezidențial sunt prevăzute stații pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Cum arată apartamentele cu facilități „Smart Home”?

Proiectul rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” propune în vânzare pe piața imobiliarelor noi din Iași 87 de unități rezidențiale cu garsoniere (de două tipuri) și apartamente cu două și trei camere cu suprafața cuprinsă între 33,19 mp și 80,4 mp.

  • Apartamentele cu o camere și garsonierele dispun de spații cuprinse între 33,19 mp și 46,19 mp;
  • Suprafața locuințelor cu două camere este prezentată de la 60,36 mp și până la 62,84 mp;
  • Cele mai spațioase proprietăți locative au scheme cu 3 camere și sunt prezentate cu suprafața de 80,4 mp.

Absolut toate locuințele din complex sunt realizate cu finisaje de „Premium” calitate și toate de producere din țările UE, din Spania, Italia și Franța. În holuri, dormitoare și living-uri pe pardoseli este placat parchetul triplu – stratificat, plăcile ceramice sunt folosite pentru finisare băilor și bucătăriilor. Ușile exterioare și interioare sunt instalate, ușile interioare sunt confecționate din lemn masiv și cele exterioare sunt din metal.

Sistemul autonom de încălzire pentru fiecare apartament este format din centrale termice individuale de marca Viessmann. De asemenea locuințele sunt echipate cu instalații pentru sistemul de aer condiționat.

Apartamentele se predau în folosință cu instalații electrice și cu toate circuitele pentru prize sunt dotate cu siguranțe cu diferențial pentru salvarea vieții. Precum și toate utilitățile (apă, gaz, curent și canalizare) sunt racordate și separat contorizate (apometrele și contoarele sunt instalate la fiecare utilitate aparte).

Toți cumpărătorii pot beneficia de un serviciu de proiectare și implementare a unui pachet cu un proiecte de design interior unic pentru a personaliza apartamentul Dumneavoastră în conformitate cu dorințele și cerințele Dvs.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” este compania „M2M Solution„ care este partenerul companiei „Unique Residence”, care cu succes funcționează pe piața construcțiilor de imobiliare din orașele Botoșani, Focșani și Iași.

Dragi cumpărători, vă poftim să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului, de unde puteți afla mai multe informații și alte detalii despre apartamentele complexului rezidențial „Unique Residence Sf. Andrei” și despre toate facilitățile întregului ansamblu rezidențial, amplasament și concept.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Unique Residence Sf. Andrei?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Unique Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Unique Residence Sf. Andrei din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Unique Residence Sf. Andrei?

M² în acest complex costă de la ‍2 230 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Unique Residence Sf. Andrei în Iași?

Modalități de plata în Unique Residence Sf. Andrei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Unique Residence Sf. Andrei?

Corp 1, Corp 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC