Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bucium Confort
în Iași

Apartamente
de la ‍44 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Trei Fântâni, 6A, zona Manta Roșie, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Trei Fântâni, 6A, zona Manta Roșie, Iași (Bloc B5)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Trei Fântâni, 6A, zona Manta Roșie, Iași (Bloc B1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Bucium Confort pe hartă Iași

str. Trei Fântâni, 6A, zona Manta Roșie, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift marca IFMA
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Securitatesupraveghere video, pază, video interfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–81 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Cartierul rezidențial „Bucium Confort” se află localizat într-o zonă liniștită și înverzită din orașul Iași și se găsește pe strada Trei Fântâni, 6A, în zona Manta Roșie din orașul Iași.

În apropierea complexului de locuințe se află o mulțime de unități de învățământ și este de parcurs o distanță doar un kilometru până la Grupul Școlar Constantin Brâncuși, este o distanță de doar 1,2 km până la Colegiul Tehnic Mihail Sturza, Grădinița „Kids Heaven” și până la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 29, sunt 1,3 km până la Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicații, Școala Populară de Arte și Colegiul Tehnic Ioan C. Ștefănescu la 1,4 km, sunt 1,5 km până la Grupul Școlar „Anghel Saligny” și la 1,7 km se află Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” și Colegiul Tehnologic de Transporturi și Construcții. În imediata apropiere de locuințele noi funcționează sucursale bancare, sunt câteva restaurante, este magazinul JYSK și funcționează saloane auto și stații de alimentare cu combustibil.

Locuințele noi se află poziționate la o distanță de circa 100 de metri față de intersecția bulevardelor Poiters și Socola și foarte aproape sunt stații de autobuz și tramvai. Până în Centrul Civic al orașului Iași de la cartierul locativ „Bucium Confort” este de parcurs o distanță de 4,5 km, până la Gara Mare din Iași sunt de parcurs aproximativ 5 km, la fel și Aeroportul Internațional din Iași se află la circa 5 km.

Descrierea cartierului rezidențial

Ansamblul locativ „Bucium Confort” este compus din 8 blocuri de apartamente, toate fiind proiectate cu aspecte egal de elegante și atractive, cu regimuri egale de înălțime cu Parter și 5 Etaje. Imobilele sunt bazate pe fundații continue și au o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu pereții exteriori, perimetrali ai apartamentelor și cu compartimentările interioare zidite din cărămidă eficientă termic. Pe exterior sunt placate cu materiale de izolare termică rezistente la foc - cu polistiren de la Topterm și tâmplăria exterioară instalată la blocurile de apartamente este cu profil de la Veka și Gealan și are geam termopan calitativ și eficient termic și fonic. Corpurile imobiliare sunt echipate cu lifturi sigure și silențioase de marca IFMA. În casele locative toate holurile, coridoarele, casa scării și spațiile comune sunt complet finisate cu bun gust și au pardoselile placate cu granit de calitate superioară.

Complexul de locuințe dispune de spații comerciale și are amenajate diverse spații de joacă pentru copii. În cartierul locativ locurile de parcare sunt prevăzute subterane și supraterane, este amenajată o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Complexul de locuințe este păzit, dispune de barieră de acces instalată la intrare și are sistem de supraveghere video și accesul în incinta locuințelor se face prin video interfon.

Apartamente

Proiectul imobiliar „Bucium Confort” este prezentat cu apartamente primitoare cu una, două, trei și patru camere spațioase și luminoase, ce dispun de peste 20 de tipuri de scheme excepționale și confortabile. Locuințele sunt gândite cu suprafețele de la 38 mp până la 81 mp și beneficiază de balcoane deschise.

Apartamentele sunt predate în folosință – „la cheie” finisate. Pe pardoselile holurilor, încăperilor sanitare și a bucătăriilor este placată gresia. Pereții camerelor de baie și parțial pereții bucătăriilor sunt placați cu faianță. Restul pereților din încăperi și toate tavanele sunt perfect tencuite și cu vopsea lavabilă de culoare albă vopsite. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal de marca Macu și în interiorul locuințelor toate ușile instalate sunt alese de la firma Pinum. Sunt instalate toate caloriferele și dotate centrale termice proprii de apartament. În locuințe este cablu TV și acces la internet prin fibră optică. Individual sunt contorizate toate locuințele și sunt instalate contoare pentru controlul consumului de curent electric (montate pe casa scării), gaze naturale (scoase pe hol ) și apometre.

Mai mult util despre apartamentele noi puteți afla de pe site-ul web al cartierului locativ „Bucium Confort”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Bucium Confort?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Bucium Confort Apartment, Cartier Rezidential Bucium Confort.

Unde se află Bucium Confort?

str. Trei Fântâni, 6A, zona Manta Roșie, Iași.

Cât costă m² în Bucium Confort?

M² în acest complex costă de la ‍1 100 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Bucium Confort în Iași?

Modalități de plata în Bucium Confort: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Bucium Confort?

Bloc B1, Bloc B2, Bloc B3, Bloc B4, Bloc B5, Bloc B6, Bloc B7, Bloc B8 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC