Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arka Residence
în Iași

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Zugravi, 64, cartier Gară, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Tronson 1
Tronson 1
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021
Tronson 2
Tronson 2
8 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021
Tronson 3
Tronson 3
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Arka Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 17 octombrie 2022
1 camerede la 41.1 m2prețul se clarifică
2 camere40.8–68.7 m2prețul se clarifică
3 camerede la 67.1 m2prețul se clarifică

Arka Residence pe hartă Iași

str. Zugravi, 64, cartier Gară, Iași

Modalități de achiziție a unui apartament în Arka Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, tren
🟧 Număr apartamente178
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană pe 2 niveluri
🟧 Regim inalțimeP+6E / P+8E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente42–63.90 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare și descrierea localizare

În partea centrală a orașului Iași, în zona Gării de află poziționat Ansamblul rezidențial „Arka Residence”, pe strada Zugravi, nr. 65. Imobilul are acces din Șoseaua Arcu și este situat imediat lângă Bulevardul Străpungerea Silvestru. De la blocul de apartamente până la Gara Mare sunt de mers doar 10 minute, Universitatea Alexandru Ioan Cuza se află în apropiere. De asemenea din acest punct este acces facil către Piața Unirii, Pallas Mall și Copou. În această zonă sunt multe magazine, școli, grădinițe, bănci, farmacii și puncte de interes pentru a asigura o viață confortabilă.

Informații generale despre ansamblu

Imobilul din complexul rezidențial „Arka Residence” este proiectat în trei tronsoane cu un regim de înălțime de parter plus 8 etaje locative pentru tronsonul unu și doi și pentru tronsonul trei regimul de înălțime este de parter plus 6 etaje. La tronsonul unu sunt construite un număr de 80 de locuințe. În tronsonul doi sunt în total 56 de apartamente și în tronsonul trei sunt așezate 42 de unități locative. Tehnologia de construcție a imobilului este pe bază de cadre din beton armat cu utilizarea pentru zidăria pereților (cât a celor exteriori atât și a celor interiori) a cărămizii eficiente energetic - porotherm. Imobilul este dispune de un sistem de izolare termică de 100 mm Austrotherm. Ferestrele instalate sunt produse cu profil PVC 76 „Salamander” din gama Premium cu geam tripan. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane în două nivele. Accesul la etaje și inclusiv până la parcarea subterană se efectuează prin intermediul ascensoarelor moderne, instalate la casa scării. De asemenea la subsol sunt prevăzute și boxe. Precum și locurile de parcare sunt prevăzute și supraterane. Terenul curții este îngrijit și este amenajat cu spații verzi. Accesul pe teritoriul ansamblului rezidențial este securizat în incinta blocului locativ accesul se efectuează prin videointerfon (în fiecare apartament) și este prevăzut sistemul de supraveghere video.

Informații despre apartamente

Apartamentele confortabile din ansamblul locativ „Arka Residence” sunt prezentate cu schițe cu una, două și cu trei camere. Garsonierele au suprafața de 42 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt construite cu suprafața cuprinsă între 43,9 mp și 64,1 mp. Toate locuințele cu trei camere dispun de suprafața de 73,9 mp. Cumpărătorii primesc cheile de la imobilele absolut finisate și complet echipate. La intrare în fiecare apartament este montată ușă securizată, din metal. Ușile interioare sunt instalate și pot fi alese de către viitorul locatar. Camerele de baie sunt finisate și sunt echipate cu toate obiectele sanitare (de clasă Premium), chiuveta este dotată cu mobilier inclus, suspendat este instalat vasul wc. Pentru încălzirea individuală apartamentele sunt echipate cu câte o centrală termică în condensații cu display digital și distribuitoare separate pentru calorifere. Accesul la internet este prin fibră optică. Este cablu pentru TV și telefon. Este racordare la apă, gaze, curent și canal plus contorizare infdividuală. La cererea cumpărătorilor poate fi dotat și instalat aparatul pentru aer condiționat.

Pentru plata în avans dezvoltatorul oferă apartamente în vânzare la un preț special pentru un metru pătrat în diferență față de prețul oferit pentru apartamentele care se vor achiziționa prin credit bancar.

Toate informațiile depline și materiale utile despre locuințele noi din Iași, aflați de pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Arka Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Arka Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Arka Residence în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Arka Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Arka Residence în Iași?

Modalități de plata în Arka Residence: Plata integrală.

Termen de finalizare Arka Residence?

Tronson 1, Tronson 2, Tronson 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC