Previzualizare foto – fotografie originală aici

Adamant Towers
în Iași

Apartamente
de la ‍66 130 €
Prețul / m2
de la ‍1 405 € +TVA
pe ‍95 €
Dezvoltător
Adresă
sos. Nicolina, 60, Rond Vechi, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Șos. Nicolina, 60, Iași (Corp 1)
10 etaje
În desfășurare
tr. 4 2022
Finalizare în 2024 tr. 3
În desfășurare
Șos. Nicolina, 60, Iași (Corp 2)
10 etaje
În desfășurare
tr. 4 2022
Finalizare în 2024 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Adamant Towers

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 4 ianuarie 2024
1 camere
43.4–56.8 m2
de la ‍1 462 € +TVA / m2de la ‍66 130 € +TVA
2 camere
66.5–72.3 m2
de la ‍1 410 € +TVA / m2de la ‍97 280 € +TVA
3 camere
68.4–99.9 m2
de la ‍1 405 € +TVA / m2de la ‍101 840 € +TVA

Adamant Towers pe hartă Iași

sos. Nicolina, 60, Rond Vechi, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat , structura din pereți mulați
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiLoc de joacă pentru copii, centre comerciale, liceu, școală, grădiniță, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente117
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare190 locuri de parcare, dispuse in plan subteran, pe 2, respectiv, 3 niveluri
🟧 Regim inalțime2S+D+P+10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 FinisajeFinisaje premium
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42.1–97.6 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Adamant Towers” se află localizat pe Șoseaua Nicolina, la numărul 60, zona Rond Vechi, în orașul Iași. În zona de amplasare a imobilelor se află diverse sucursale bancare, sunt farmacii, clinici medicale, saloane de înfrumusețare, supermarketuri, funcționează cafenele și pizzerii și sunt de parcurs pietonal doar 500 de metri până la magazinul Selgros. Imediat lângă complex funcționează Grădinița cu program normal nr. 26, iar Școala generală Nr. 42 „Nicoale Iorga” se află la doar 350 față de locuințe și la o mică distanță este Parcul Rond Vechi.

În vecinătatea cartierului rezidențial se află stații de mijloace de transport în comun și distanța până în centrul orașului Iași este de circa 5 km și sunt aproape 6 km până la Gară, iar până la Aeroportul internațional din Iași sunt de parcurs aproximativ 10 km.

Specificații tehnice și caracteristici generale ale complexului

Proiectul rezidențial „Adamant Towers” se desfășoară pe un teren cu suprafața de 3029 mp și este format din 2 blocuri rezidențiale realizate într-un stil arhitectural elegant și modern. Imobilele sunt proiectate cu câte 2 Subsoluri plus un Demisol plus Parter și plus 10 Etaje locative, fiecare și clădirile de apartamente sunt realizare cu un grad superior de rezistență seismică și au o structura de rezistență formată din pereți mulați și cadre cu stâlpi, grinzi și planșee din beton armat C30/37, care se bazează pe fundații de tip radier general. La construcție sunt utilizate cele mai performante tehnologii și cele mai calitative și eficiente din punct de vedere termic și fonic materiale de construcții. Fațadele blocurilor sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară instalată este cu profil PVC și geam termopan, ce are o mare rezistență la transferul termic și fonic. La casa scării din blocuri instalate sunt ascensoare moderne, sigure și silențioase. În incinta proiectului rezidențial sunt prevăzute și diverse spații comerciale. Iar în curtea este un loc de joacă pentru copii modern amenajat și multe spații verzi plantate. În total în incinta complexului rezidențial sunt organizate 190 de locuri de parcare, ce sunt plasate pe 2 și 3 nivele subterane. La dispoziția rezidenților în blocuri sunt organizate spații de depozitare de mari dimensiuni. Accesul în complexul locativ „Adamant Towers” este bine securizat.

Apartamente, finisaje și dotări

În complexul rezidențial „Adamant Towers” sunt concepute 117 unități locative, printre care sunt garsoniere drăguțe și apartamente cu 2 și 3 camere. Toate apartamentele au scheme confortabile și sunt inteligent proiectate cu suprafețele de la 42,1 mp și până la 97,6 mp și plus beneficiază de balcoane primitoare, care sunt finisate și dispun de balustrade din sticlă securizată. Locuințele sunt foarte primitoare și luminoase și facilită de spații vitrate generoase. Fiecare unitate locativă se vinde finisată „la cheie” cu finisaje moderne de Premium clasă. Tavanele apartamentelor sunt complet impermeabile și ușor de întreținut, deoarece sunt tavane extensibile de tip Barrisol. Fiecare cumpărător dispune de posibilitatea de a-și personaliza locuința sa și are oferită la alegere finisaje interioare dint-o gamă largă de modele și culori a gresiei, faianței, parchetului și ușilor interioare. Locuințele dispun de câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații și toate instalații de încălzire montate sunt prin pardoseală. Pentru un confort maxim în toate anotimpurile proiectul rezidențial este prevăzut cu sistem de aer condiționat instalat în fiecare apartament. Instalațiile termice, sanitare și electrice sunt complet realizate de către personal specializat în domeniile date. În exploatare blocurile rezidențiale se predau cu branșament la sistemele de asigurare cu apă, gaz metan, curent electric și cu racord la sistemul de canalizare.

Pentru mai multe informații despre complex și despre cum apartamentele noi pot fi achiziționate, vă rugăm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului „Adamant Towers”, unde găsiți toate contactele managerilor de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Adamant Towers?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Adamant Iasi, Adamant Eclypse.

Unde se află Adamant Towers?

sos. Nicolina, 60, Rond Vechi, Iași.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Adamant Towers din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Adamant Towers?

M² în acest complex costă de la ‍1 405 € +TVA.

Termen de finalizare Adamant Towers?

Corp 1, Corp 2 – Finalizare în 2024 tr. 3 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC