Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Concept City
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Tabacului, zona Dacia, Iași

Schițe și prețuri în Concept City

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 29 martie
1 camere39.63–40.15 m2de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍43 593 € +TVA
2 camere42.41–57.65 m2de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍46 651 € +TVA

Concept City pe hartă Iași

str. Tabacului, zona Dacia, Iași

Etape dezvoltare

faza 1
bloc 1, bloc 2
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022
faza 2
bloc 5, bloc 6
în proiect
sunt locuințe la vânzare
faza 2
bloc 4, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 10, bloc 11, bloc 12
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor
faza 1
bloc 3
în stadiu de construcţie
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Concept City

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale, spatii de joacă
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri12
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+16E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet cu bai utilate
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente34–78 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Concept City” se află amplasat între cartierele Dacia și Păcurari și este localizat pe strada Tabacului în orașul Iași. În vecinătatea complexului de locuințe se află supermarketurile Profi, LIDL, Mega Image, este Piața Dacia și la 1,4 km se află Kaufland. Pe o rază de până la un kilometru pietonal funcționează sala de fitness „Metalmorphose GYM”, este oficiu poștal, sunt bănci și saloane de înfrumusețare. Pentru copii în această zonă sunt multe școli și grădinițe: la 230 de metri față de complexul locativ este Școala Gimnazială „George Coșbuc”, sunt 450 de metri până la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”, o distanță de 550 metri până la Grădinița Nr. 27 și 700 de metri până la Școala Gimnazială nr. 39 „George Călinescu” și sunt 1300 de metri până la Grădinița cu program prelungit nr. 21 și până la Liceul Economic „Virgil Madgearu”. În proximitatea imobilelor noi circulă autobuze și sunt de parcurs 3,8 km până în centrul orașului Iași, 2,9 km până la Gara Mare și 9,2 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea proiectului imobiliar

La finalul proiectului ansamblul rezidențial „Concept City” va conține 14 blocuri de apartamente de tip – „Turn”, ce sunt proiectate cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 16 Etaje locative. Structura constructivă a imobilelor constă din pereți de tip diafragmă cu planșee de tip dală din beton armat și cu pe pereții exteriori și compartimentări interioare din zidărie cu cărămidă. Fiecare bloc de apartamente este fiabil izolat termic pe partea exterioară și ferestrele instalate la clădirile locative dispun de profil PVC Veka Softline de 70 mm, cu 7 camere termice și cu triplă sticlă termopană, plus toate glafurile instalate sunt din granit. La casa scării sunt instalate câte două ascensoare de ultimă generație, acestea sunt silențioase și sigure și au capacitatea de ridicare a maxim 16 persoane. Iar scările interioare au treptele și contratreptele placate cu granit și au balustrade din inox. La intrare în blocurile locative sunt instalate interfoane.

În incinta complexului rezidențial sunt prevăzute diverse spații comerciale, în curte sunt organizate locuri de joacă moderne și sunt plantate spații verzi. Atât subterane cât și supraterane sunt disponibile locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Concept City”, ce sunt prevăzute cu sistem de control acces.

Tipuri de apartamente și finisaje

În blocurile complexului rezidențial „Concept City” sunt oferite apartamente cu 1, 2 și 3 camere, decomandat compartimentate. Sunt două tipuri de apartamente cu o cameră, ce au suprafețele de 34,74 mp și 35,06 mp, de la 44,61 mp până la 67,45 mp sunt proiectate locuințele cu 2 camere, iar cu suprafața de 78,71 mp sunt gândite unitățile locative cu 3 camere. Se livrează locuințele complet finisate și dispun de toți pereții interiori finisați cu tencuială mecanizată. Au camerele de bai complet utilate cu cadă sau cu cabină de duș, chiuvetă cu mobilier și vas wc suspendat, opțional poate fi și jacuzzi. La alegere sunt oferite mai multe modele moderne de placi de gresie, faianță și parchet. Din lemn masiv sunt instalate toate ușile interioare și ușile de la intrare în apartamente. Este câte o centrală termică cu funcționare în condensații pentru fiecare unitate locativă și toate instalațiile termice și sanitare sunt îngropate și conduse prin pardoseli. Sistemul de electricitate este complet realizat și sistemul de aer condiționat poate fi instalat (opțional). În apartamente este internet, cablu TV și telefonie și imobilele se predau în exploatare cu racordare la utilitățile generale. Este contorizare individuală cu contoare de gaz, curent și apometre instalate pe spațiile comune de la casa scării.

Dragi vizitatori, pentru a vă alege apartamentul fericit, sunteți invitați să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Concept City”, unde găsiți afișate mai multe informații utile despre apartamentele noi.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Concept City?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Concept City în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Concept City?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1100 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Concept City în Iași?

Modalități de plata în Concept City: Credit bancar, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Concept City?

  • faza 1 – finalizare în trimestrul 4, 2022
  • faza 2 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC