Previzualizare foto – fotografie originală aici

Hay Panoramic Residence
în Iași

Apartamente
de la ‍90 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 195 € +TVA
pe ‍95 €
Adresă
str. Friederick, 1, zona Păcurari, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Friederick, 1, zona Păcurari, Iași (Hay Panoramic Residence)
5 etaje
În desfășurare
tr. 4 2019
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Hay Panoramic Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
1 camere
41 m2
de la ‍2 195 € +TVA / m2de la ‍90 000 € +TVA
2 camere
63.2 m2
de la ‍2 500 € +TVA / m2de la ‍158 000 € +TVA
3 camere
90.1 m2
de la ‍2 497 € +TVA / m2de la ‍225 000 € +TVA

Hay Panoramic Residence pe hartă Iași

str. Friederick, 1, zona Păcurari, Iași

Plata în rate la Hay Panoramic Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Hay Panoramic Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, grădină botanica
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftlift de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatda
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare25 locuri de parcare supraterană și garaje
🟧 Regim inalțimeP + 4E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat în zona Copou

Ansamblul locativ „Hay Panoramic Residence” este foarte confortabil localizat, pe strada Friederick, numărul 1, în zona Păcurari din orașul Iași. Aici este o zonă nepoluată, cu aer curat și cu o mulțime de spații verzi înconjurată, complexul locativ se învecinează cu Grădina Botanică „Atanasie Fătu”, nu departe se află Parcul Expoziției, Parcul Copou și este Stadionul „Emil Alexandrescu”. La mici distanțe față de blocul locativ funcționează Spitalul Clinic „Doctor C. I. Parhon” este Piața Agroalimentară „Păcurari” și sunt următoarele organizații educaționale: Grădinița „Tesori”, Școala Primară „Carol I”, Școala Gimnazială „Ion creangă”, Școala Gimnazială „Elena Cuza”, școala privată „Paradise School”, Liceul „C. Negruzzi” și Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

În proximitatea complexului rezidențial este stație pentru transportul public cu rute de autobuz și tramvai și sunt de parcurs 4,7 km până la centrul comercial „Pallas Mall”. Distanța de 3,6 km este până în centrul orașului Iași, sunt 2,1 km până la Gara din Iași și 8,9 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Proiect imobiliar remarcat prin calitate și inovație

Complexul imobiliar „Hay Panoramic Residence” este prezentat cu un singur bloc de apartamente. Regimul de înălțime al imobilului este conceput cu un Parter plus 4 Etaje de apartamente. Blocul rezidențial este proiect cu o arhitectură modernă și elegantă și este realizat într-un stil de design contemporan cu fațade din sticlă în combinație cu elemente finisate cu tencuială decorativă în culori calde. Blocul locativ dispune de o structură constructivă formată din cadre și stâlpi de susținere din beton armat de marca B400 și toate închiderile perimetrale exterioare și interioare și compartimentarea formată din cărămidă eficientă termic și fonic. Cu un grad superior de izolare termică și fonică este instalată și tâmplăria exterioară, care dispune de 7 camere termice și are profil din PVC plus sticlelele sunt instalate în 3 rânduri și beneficiază de sisteme de acoperire antisolară. Interiorul complexului imobiliar este finisat și la scară este instalat un ascensor rapid și contemporan cu capacitatea de încăpere a 6 persoane.

Ansamblul imobiliar „Hay Panoramic Residence” este proiectat în conformitate cu cele mai inovative tendințe și este realizat la cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță. Complexul are instalat sistem de alarmare în caz de incendii. Este supravegheat video întreg teritoriul și În fiecare apartament accesul este securizat și este controlat prin sistemul de interfonie.

Pentru transportul locatarilor sunt prevăzute garaje și există organizate locuri de parcare supraterane, iar toate căile de acces către complexul locativ sunt asfaltate și bine iluminate.

Apartamente ce oferă panorame deosebite asupra orașului

Pe cinci nivele rezidențiale se află poziționate locuințele din „Hay Panoramic Residence”. Apartamentele au scheme cu 1, 2 și 3 camere, sunt generoase și sunt proiectate cu suprafața utilă cuprinsă între 40 mp și 83 mp și toate încăperile dispun de înălțimea liberă de 280 cm. Apartamentele se predau la cheie finisate și pentru finisarea holurilor, bucătăriilor și camerelor de baie sunt folosite placajele cu plăci din marmură, iar pentru echiparea băilor sunt alese obiecte sanitare moderne cu vase ws suspendate și rezervoare încastrate, plus toate camerele de baie se predau în folosință cumpărătorilor complet mobilate. Pardoselile unităților locative sunt placate cu parchet laminat cu grosimea de 100mm, care este special predispus pentru sisteme de încălzire prin pardoseală. Toate ușile interioare sunt instalate în locuințe și sunt confecționate din lemn masiv, iar la intrare ușa este metalică.

Sistemul de încălzire al locuințelor este montat în fiecare cameră și este compus din instalații de marca Rehau, iar centralele termice ce sunt instalate în apartamente sunt de marca Ariston și funcționează prin condensare.

De asemenea în apartamente sunt prevăzute pregătiri pentru instalarea sistemelor de aer condiționat. Și locunțele sunt branșate la sistemul de amenajare cu apă, au canalizare, gaze naturale și curent electric.

Pentru achiziționarea locuințelor noi din complexul imobiliar „Hay Panoramic Residence” sunt acceptate creditele ipotecare sau prin plata cash din surse proprii.

Vă invităm să treceți direct pe site-ul web al ansamblului locativ „Hay Panoramic Residence” și să vedeți alte detalii și informații despre Dezvoltator, finisaje, termene, contactele și posibilitățile de achiziționare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Hay Panoramic Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Hay Panoramic Residence Copou.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Hay Panoramic Residence din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Hay Panoramic Residence?

M² în acest complex costă de la ‍2 195 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Hay Panoramic Residence în Iași?

Modalități de plata în Hay Panoramic Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Hay Panoramic Residence?

Hay Panoramic Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC