Previzualizare foto – fotografie originală aici

Azimut Copou
în Iași

Apartamente
de la ‍139 600 €
Prețul / m2
de la ‍2 000 €
Dezvoltător
Adresă
Aleea Mihail Sadoveanu, 43, zona Carol 1, Iași

Mai detaliat despre blocul

Aleea Mihail Sadoveanu, 43, Iași (Azimut Copou)
13 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Azimut Copou

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 21 februarie 2024
2 camere
69.8–79.05 m2
de la ‍2 000 € / m2de la ‍139 600 €
3 camere
90.4–107.45 m2
de la ‍2 000 € / m2de la ‍180 800 €

Azimut Copou pe hartă Iași

Aleea Mihail Sadoveanu, 43, zona Carol 1, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente90
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+12E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe59.70–107.45 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Skytower” este localizat pe strada Zorilor, numărul 6, zona cartierului Tătărași Nord, orașul Iași. Locuințele se află poziționate într-o zonă bine dezvoltată cu o mulțime de puncte de interes, cu școli, grădinițe, magazine și bănci. La 900 de metri este marketul Carrefour Express și sunt 1,6 km până la LIDL, la o distanță de 240 de metri este Spitalul „Pașcanu”. Sunt 450 de metri de la locuințe până la Grădinița „Căsuța Fermecată”, la 1,2 km se află Școala Internațională „Spectrum”, iar la 1,4 km este Grupul Școlar de Arte și Meserii „Spiru Haret”.

În apropiere de complex se află stații ale mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze. Și de la apartamentele blocului rezidențial „Skytower” sunt de parcurs 2,1 km până în centrul orașului Iași, distanța până la Gară este de 3,6 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 4,8 km.

Complexul imobiliar

Proiectul imobiliar ultramodern „Skytower” reprezintă un bloc de locuințe cu 11 etaje finisat cu linii arhitecturale moderne și forme drepte ale sticlelor folosite pentru fațade. Blocul rezidențial este construit cu o structură de rezistență pe cadre din beton armat cu pereții exteriori realizați din cărămidă termoeficientă ca și toate compartimentările interioare (la cererea beneficiarilor compartimentările interioare pot fi realizate din plăci din ipsos-carton). Pentru izolarea termică și fonică a clădirii sunt folosite cele mai performante și calitative materiale de izolare rezistente la foc. Acoperișul imobilului este fiabil hidroizolat cu membrană PVC. Tâmplăria instalată este cu profil din profil PVC ADF Rehau de calitate Premium, cu 5 camere termice și 2 garnituri de izolare și cu geam izolant triplu cu acoperire low-e și feronerie Sigenia. La clădirea rezidențială sunt instalate ascensoare sigure de marca Kleemann, de ultimă generație, ce funcționează rapid și sunt foarte silențioase. Holurile și spațiile comune ale blocului de apartamente sunt excelent finisate cu materiale moderne și cu pardoseli placate cu granit și marmură și cu pereții de la casa scării de tip cortină.

Curtea interioară a complexului locativ este cu un bun gust amenajată și dispune de spații verzi cu arbuști ornamentali și alte plante decorative. Parcarea este prevăzută cu un total de 120 de locuri de parcare subterane și supraterane. Curtea complexului de locuințe „Skytower” este închisă și accesul în incinta ansamblului este controlat și strict limitat și se face prin bară de acces. Pentru controlul vizitatorilor în apartamente este instalat sistem cu interfon.

Apartamente

În blocul rezidențial „Skytower” sunt 99 de apartamente cu 2 și 3 camere cu suprafața de la 60 mp. Apartamentele dispun de balcoane, care se predau în folosință finisate și care sunt realizate cu sistem din profil din aluminiu, ce sunt vopsite în câmp electrostatic și balcoanele au instalate balustrade din sticlă securizată, laminată și colorată în masă de 16 mm.

Sistemul de încălzire al apartamentelor este autonom pentru fiecare locuință și acestea sunt echipate cu centrale termice individuale (de import Italia) cu puterea de 24KW și funcționează în condensații pe gaze naturale. Și sistemul termic se compune din radiatoare de joasă temperatură și pardoseală radiantă. La intrare în fiecare proprietate locativă este instalată câte o ușă cu carcasă din metal, ce este placată cu panouri decorative și dispune de un sistem de izolație termică și fonică.

Din ferestrele apartamentelor se deschid vederi fascinante asupra orașului Iași. Nu ratați șansa de a fi în centrul celor mai luminoase evenimente, veniți cu o vizionare la blocul locativ „Skytower”.

Complexul de locuințe „Skytower” este construit și dezvoltat de către compania de construcții „Inamstro”, care este deja bine cunoscută cu obiectele sale perfect finisate și care se mândrește cu rezultate echipei sale de profesioniști în domeniul construcțiilor de imobiliare, care garantează calitate și siguranță în construcție. Dezvoltatorul oferă metode flexibile de achitate cu condiții profitabile.

Mai multe detalii despre complexul rezidențial „Skytower” sunt afișate pe site-ul Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Azimut Copou?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Copou Orizont, Skytower Copou.

Unde se află Azimut Copou?

Aleea Mihail Sadoveanu, 43, zona Carol 1, Iași.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Azimut Copou din Iași?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Azimut Copou?

M² în acest complex costă de la ‍2 000 €.

Termen de finalizare Azimut Copou?

Azimut Copou – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC