Previzualizare foto – fotografie originală aici

Concept Sălciilor
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Sălciilor, 40, zona Nicolina 1, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Sălciilor, 40, Iași (Concept Sălciilor)
11 etaje
Indisponibil
tr. 1 2018
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Concept Sălciilor pe hartă Iași

str. Sălciilor, 40, zona Nicolina 1, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente96
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32.7 – 65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și zona de amplasare

Ansamblul locativ „Concept Sălciilor” se află localizat în cartierul Nicolina, pe strada Sălciilor, numărul 40. În apropiere de complex se află supermarketul Carrefour, sunt farmacii, săli sportive și parcuri. De asemenea în cartier se găsesc aceste instituții de învățământ: Grădinița Kitty, Grupul școlar Ion Holban și Colegiul Tehnologic Ion Holban. Nu departe de casa locativă se află Mănăstirea Galata.

Detalii constructive ale imobilului

Ansamblul rezidențial „Concept Sălciilor” este prezentat cu o clădire de apartamente construită cu parter plus zece nivele locative. Structura de rezistență a imobilului este efectuată pe cadre și închiderile sunt din cărămidă. Pentru izolarea termică exterioară este utilizat polistirenul cu grosimea de 10 cm. Clădirea este construită cu un design modern și dispune de balcoane simpatice. Tâmplăria exterioară, ferestrele și ușile balcoanelor sunt din profil Veka Softliane de 70 mm cu șapte camere și cu sticlă în trei rânduri (tripan). Imobilul dispune de 2 ascensoare fiabile și silențioase, de ultimă generație cu design modern și dimensiuni mari. Iar treptele scărilor interioare sunt efectuate din granit cu balustrade de inox. Parcarea complexului rezidențial este organizată la suprateran cu control de acces.

Facilitățile unităților locative

96 de apartamente confortabile sunt construite în clădirea complexului rezidențial „Concept Sălciilor”. Apartamentele sunt proiectate în 14 tipuri de compartimentări cu una două, și trei camere, toate foarte primitoare și luminoase, unde este logic gândit fiecare metru pătrat. Apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu suprafețele de: 32,7 mp, 33,8 mp și 41,4 mp. Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu suprafețele de: 45,55 mp, 46,3 mp, 48,85 mp și 58,45 mp. Apartamentele cu trei camere sunt prezentate cu suprafața de 65 mp. Locuințele se predau viitorilor locatari finisate. Culorile gresiei și a faianței pentru finisarea apartamentelor sunt oferite la alegerea viitorilor locatari. Blocurile sanitare sunt complet echipate cu obiecte sanitare (cadă, chiuvetă cu mobilier, vas wc suspendat), și la dorința cumpărătorului poate fi dotat opțional jacuzzi. La ferestre sunt instalate glafuri confecționate din granit. Ușile interioare sunt instalate și sunt din MDF cu toc reglabil (uși de import Cehia) iar pentru persoanele interesate ușile pot fin efectuate din lemn masiv (opțional). Locuințele sunt încălzite autonom de câte o centrală termică proprie.

Fiecare locuință este contorizată separat la toate utilitățile, iar contoarele de gaze și electricitate se află poziționate în afara apartamentelor în spațiul comun – pe casa scării. Apartamentele au instalații electrice din cupru, este cablaj pentru TV și telefonie. Există posibilitatea de a instala aparat de aer condiționat – contra cost (suplimentar). Complexul rezidențial „Concept Sălciilor” este dezvoltat de către compania „MCM Construct”. Alte informații despre locuințe, detaliile schemelor, tipurile finisajelor și alte amănunte ale ansamblului rezidențial „Concept Sălciilor” se află pe site-ul web al companiei de construcții „MCM Construct”.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Concept Sălciilor?

str. Sălciilor, 40, zona Nicolina 1, Iași.

Termen de finalizare Concept Sălciilor?

Concept Sălciilor – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Concept Sălciilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Concept Sălciilor din Iași?

Dezvoltătorul Concept Sălciilor este – MCM Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC