Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Emanoil Bernfeld 1
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Emanoil Bernfeld, zona Tractorul, Brașov

Emanoil Bernfeld 1 pe hartă Brașov

str. Emanoil Bernfeld, zona Tractorul, Brașov

Etape dezvoltare

Emanoil
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie marca Viessman
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană şi garaje
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr cameregarsoniere, 2‑camere
Suprafața apartamente40–65 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea complexului, vecini și distanțe

Ansamblul rezidențial „Emanoil Bernfeld” se găsește localizat pe strada Emanoil Bernfeld la colț cu strada Ioan Popasu din zona Coressi/Tractorul în orașul Brașov.

Datorită faptului că ansamblul de locuințe se învecinează cu centrul comercial „Coressi Shopping Center”, locatarii au la îndemână cele mai bune servicii, magazine și buticuri. La fel aici se află și hipermarket-ul Auchan, market-ul LIDL, este Piața Tractorului, magazinul JYSK, nu departe se află magazinul Leroy Merlin și sunt cafenele, restaurante, baruri, pizzerii și Cinema. De asemenea rezidenții din acest complex beneficiază de serviciile băncilor din apropiere, aici funcționează frizerii, este Spitalul Tractorul și nu departe se află parcul acvatic „Paradisul Acvatic”.

În această zonă funcționează multe organizații și instituții de învățământ așa ca: Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Facultatea de Construcții a Universității Transilvania, Colegiul „Nicolae Titulescu”, Colegiul Tehnic „Mircea Cristea”, Școala Privată „Prems”, Școala Gimnazială Nr. 30, Școala Gimnazială Nr. 13, Centrul Educațional Koala Kids, Grădinița Nr. 34 și Grădinița cu program normal Nr. 35.

Lângă locuințe se află stația de autobuz și de aici este acces facil către zonele de interes din oraș. De la complexul locativ „Emanoil Bernfeld” până în centrul nou al orașului Brașov se ajunge pe jos într-o jumătate de oră și sunt de parcurs 2,8 km, până în centrul vechi sunt 5,8 km, până la Gară este o distanță de 2,7 km, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov sunt 12,9 km.

Caracteristici, detalii de amenajare și construcție

Ansamblul de locuințe „Emanoil Bernfeld” este prezentat cu un singur bloc locativ, acesta este construit în conformitate cu cele mai înalte standarde de construcție și are un regim mic de înălțime, ce este realizat cu un Parter cu Două Etaje.

La realizarea proiectului inginerii și arhitecții au muncit sârguincios, unde fiecare detaliu este bine gândit și sunt utilizate doar materiale calitative de construcție. Clădirea rezidențială beneficiază de un grad seismic sporit datorită structurii constructive, care este formată din cadre și plăci din beton armat. Toate închiderile blocului sunt realizate din cărămidă și pe exterior blocul este placat calitativ cu un sistem de izolare termică cu grosimea de 10 cm, care este format din polistiren cu coeficient de transfer termic de tip EPS 80. Fațada casei de apartamente este finisată cu tencuială decorativă de culoare albă combinată cu elemente din lemn, iar partea de la parter este finisată în culoarea gri. La bloc este instalată tâmplărie exterioară calitativă cu profil PVC SALAMANDER și geam termopan, ferestrele beneficiază de 5 camere termice, iar sticlele instalate sunt de tip „four season” și care la rândul său semnificativ influențează la sporirea nivelului termic și fonic din apartamente.

Complexul rezidențial beneficiază de spații verzi în incintă, are pavate aleile și trotuarele pentru circulația pietonală și este platformă auto. Pentru parcarea transportului personal rezidenții ansamblului imobiliar beneficiază de locuri de parcare supraterane și de garaje.

Accesul în complex este controlat și este amenajată poarta de acces auto și cea de acces pietonal în incinta complexului locativ, de asemenea este instalat sistem de iluminat stradal.

Prezentare și scurtă descriere a locuințelor

Proiectul imobiliar „Emanoil Bernfeld” este prezentat cu un număr de 11 unități rezidențiale. Apartamentele sunt proiectate cu schițe cu două camere și garsoniere cu terase (în afară de locuințele de la parter).

  • Apartamentele cu o cameră dispun de suprafața total construită de: 39,77 mp, 40,73 mp și 44,19 mp, iar locuințele cu două camere sunt proiectate cu suprafața total construită de: 61,63 mp, 62,01 mp, 64,79 mp și 65,29 mp;
  • Suprafața teraselor începe de la 7,15 mp și poate fi până la 12,38 mp.

La dispoziția beneficiarilor sunt oferite apartamente complet finisate în versiune - „la cheie”. Sapele pentru pardoselile din apartamente sunt turnate mecanizat și sapele sunt alese pe bază de ciment. Toți pereții din partea interioară sunt calitativ tencuiți mecanizat cu tencuieli pe bază de ciment și sunt finisați cu vopsea lavabilă. Ușa de la intrare este instalată și este confecționată din metal.

Fiecare cumpărător a unui apartament are pusă la dispoziția lista finisajelor la alegerea, care este prestabilită în conformitate cu bugetul întocmit de către Dezvoltator. Astfel viitorii rezidenți beneficiază de posibilitatea de a-și alege plăcile ceramice (gresia și faianța), parchetul, ușile interioare și obiectele sanitare de care se va folosi în viitor în apartamentul său.

Pentru fiecare locuință sunt dotate centrale termice individuale de marca Viessmann, care individual asigură apartamentele cu încălzire.

Racordate la bloc sunt utilitățile: gaz, canal, apă și curent electric și toate separat sunt contorizate pentru fiecare locuință în parte.

Cu o experiență de mai mult de 10 ani Dezvoltatorul complexului rezidențial „Emanoil Bernfeld” – compania „CCI Construct” știe cum să construiască locuințe perfecte, la cele mai înalte standarde de calitate și confort și alege pentru acestea cele mai bune locații.

Pentru a lua cunoștință cu alte informații, cu bugetele alocate pentru alegerea finisajelor apartamentelor din complexul locativ „Emanoil Bernfeld” și pentru a vedea toate contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-web al Dezvoltatului „CCI Construct”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Emanoil Bernfeld 1?

str. Emanoil Bernfeld, zona Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare Emanoil Bernfeld 1?

Emanoil Bernfeld 1 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Emanoil Bernfeld 1.

Cine este dezvoltatorul Emanoil Bernfeld 1 în Brașov?

Dezvoltator Emanoil Bernfeld 1 – CCI Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC