Previzualizare foto – fotografie originală aici

Emanoil Bernfeld 2
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Emanoil Bernfeld, 2, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

str. Emanoil Bernfeld, 2, zona Tractorul, Brașov (Scara A)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
str. Emanoil Bernfeld, 2, zona Tractorul, Brașov (Scara B)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Viessman
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente28
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară și garaje
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

În zona Coressi din orașul Brașov se află localizat noul complex locativ „Emanoil Bernfeld 2”, imediat la colțul străzilor Emanoil Bernfeld cu Ioan Popasu. În vecinătatea locuințelor este spital, supermarket, cafenea, funcționează școli și grădinițe și nu departe se află Mall Coressi Brașov. Și până în centrul Brașovului sunt de parcurs în jur la 10 minute cu transport.

Detalii constructive ale complexului

Imobilul complexului de apartamente „Emanoil Bernfeld 2” este proiectat cu parter și 3 etaje și este împărțit în două scări locative. Blocul locativ are utilizat la construcție sistemul de cadre din beton armat, care oferă clădirii un nivel înalt seismic. Toate închiderile sunt zidite din cărămidă și cele exterioare sunt fiabil izolate termic cu polistiren de coeficient termic EPS 80 și cu grosimea de 100 mm. La bloc sunt utilizate ferestre termopane cu sticlă de tip 4s cu un grad ridicat de izolare fonică și termică, iar profilul este de la Salamander. Rezidenții blocului locativ beneficiază de boxe subterane, garaje, locuri subterane de parcare. La exterior suprateran la fel sunt organizate locuri de parcare. Curtea complexului este plantată cu spații verzi, sunt prevăzute zone de relaxare și este loc special dedicat pentru joaca copiilor. Accesul în incinta complexului este securizat și viața locatarilor, copiilor și bunurilor este în siguranță.

Detaliile locuințelor

28 de locuințe primitoare sunt proiectate în ansamblul rezidențial „Emanoil Bernfeld 2”. Toate apartamentele sunt confortabile și dispun de planimetrii cu 2 camere și locuințe luminoase cu 3 camere, care vor fi predate cumpărătorilor la cheie finisate. Sunt și câteva garsoniere proiectate, câte trei garsoniere la fiecare scară.

Toate locuințele sunt finisate cu tencuieli mecanizate și au turnatele sapele pe bază de ciment la fel mecanizat și toți pereții sunt finalizați cu vopsea lavabilă. Pentru personalizarea apartamentelor fiecare cumpărător are posibilitatea de a-și alege finisajele. Fiecare apartament este echipat cu toate obiectele sanitare, instalațiile sanitare, precum și are instalații termice și dispune de câte o centrală termică proprie Viessman și are toate caloriferele instalate.

Toate ușile atât cea de la intrare (metalică) cât și ușile interioare (celulare) sunt dotate și sunt instalate. Gresia, faianța și parchetul sunt placate și absolut toate utilitățile sunt racordate, apartamentele dispun de apă, canalizare, gaze și au curent electric, acestea dispun de contorizare separată. De asemenea este CATV. Locuințele sunt oferite pe piața imobiliară a Brașovului cu astfel de suprafețe utile totale: 62,55 mp, 73,26 mp, 73,27 mp, 77,74 m, 86,25 mp, 87,70 mp, 102,02 mp - 2 camere. Și 86,28 mp, 92,51 mp, 92,58 mp totali utili pentru 3 camere.Iari garsoniere au: 39,35 mp, 44,40 mp și 45,31 mp.

Ansamblul rezidențial „Emanoil Bernfeld 2” este dezvoltat de către compania de construcții „CCI Construct”. Dacă sunteți interesați de un apartament nou în zona Coressi, într-un imobil fiabil construit cu un număr mic de locuințe, sunteți așteptat să vizitați pagina web a Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „Emanoil Bernfeld 2” – pagina web a companiei „CCI Construct”.

Acest proiect mai este numit și Emanoil Bernfeld Residence.

Unde se află Emanoil Bernfeld 2?

str. Emanoil Bernfeld, 2, zona Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare Emanoil Bernfeld 2?

Scara A, Scara B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Emanoil Bernfeld 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Emanoil Bernfeld 2 din Brașov?

Dezvoltătorul Emanoil Bernfeld 2 este – CCI Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC