Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vitus Residence
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 500 €
Dezvoltator
Adresă
str. Mihai Viteazul, 87, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

str. Mihai Viteazul, 87, Brașov (SCARA A)
6 etaj
În desfășurare
tr. 2 al anului 2021
Finalizat în trimestrul 2 a anului 2023
str. Mihai Viteazul, 87, Brașov (SCARA B)
6 etaj
În desfășurare
tr. 2 al anului 2021
Finalizat în trimestrul 2 a anului 2023

Schițe și prețuri în Vitus Residence

Prețurile și disponibilitatea actualizate 4 aprilie 2023.
2 camere
60–103 m2
de la ‍1 494 € / m2de la ‍95 900 €
3 camere
66–160 m2
de la ‍1 531 € / m2de la ‍124 900 €

Vitus Residence pe hartă Brașov

str. Mihai Viteazul, 87, Brașov

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces la zona verde și la râul Timiș
🟧 ÎncălzireÎncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente66
🟧 Număr clădiri2 scari
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4 E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton și cărămidă Porotherm 30 N+F Profi

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Înălțime plafoane2.75
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe60 — 160 mp

Despre ansamblu rezidențial

Detaliile zonei de amplasare

Complexul locativ „Mihai Viteazul Residense by Vitus” este localizat în orașul Brașov, pe strada Mihai Viteazul, la numărul 87. Blocul rezidențial se află amplasat foarte reușit, într-o zonă rezidențială de case private cu mici regimuri de înălțime și de la imobil este acces facil către zona verde, nu departe se află râul Timiș și sunt munții Tâmpa și Postăvaru. La 800 de metri față de locuințele noi este supermarketul Profi City și sunt 900 de metri până la Kaufland, de asemenea în această zonă funcționează cafenele și taverne. În proximitatea complexului locativ sunt stomatologii, cabinete medicale și foarte aproape este Spitalul Clinic de copii. În imediata apropiere de bloc se află Academia de Forțe Aeriene „Henri Coandă”, la 550 de metri este Grădinița Iolanda și este 1 km până la Colegiul Național Economic „Andrei Bârseanu”.

În apropierea blocului circulă mijloace de transport în comun și distanța de la complexul rezidențial „Mihai Viteazul Residense by Vitus” până în centrul Brașovului este de 2,5 km, până la Gară sunt de parcurs nu mai mult de 2 km, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov se ajunge parcurgând aproximativ 8 km.

Prezentare proiect

Complexul locativ „Mihai Viteazul Residense by Vitus” reprezintă un bloc de locuințe cu un regim mic de înălțime cu Subsol plus Parter plus 4 Etaje și un Etaj construit Retras. Imobilul este construit cu responsabilitate și cu o mare atenție la toate detaliile și are o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat, în așa mod că în apartamente nu sunt vizibile nici grinzi și nici stâlpi. Toți pereții exteriori și compartimentările interioare sunt formați din cărămidă Porotherm Profy Dryfix de la Wienerberger, care dispune de calitățile sporite de eficiență termică și fonică, iar compartimentările interioare și pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din blocuri ceramice din beton celular autoclaviza Ytong Forte. Fațadele blocului rezidențial sunt termoizolate cu vată bazaltică cu grosimea de 100 mm și cu densitatea de 120 kg/mc. Ambele scări locative sunt modern finisate și echipate cu ascensoare sigure și silențioase cu funcționare din nivelul subsolului, ce sunt special proiectate pentru clădiri cu un regim mediu de înălțime. La casa scării prezent este iluminatul natural. La dispoziția locatarilor contracost sunt disponibile garaje, boxe subterane și locuri de parcare. Accesul în incinta complexului este controlat și securizat.

Dotări și finisaje interioare

Proiectul locativ „Mihai Viteazul Residense by Vitus” este prevăzut cu un număr de 66 locuințe excelent compartimentate cu suprafețele de la 60 mp și până la 160 mp. Disponibile pentru achiziționare sunt garsoniere și apartamente cu 2 - 3 camere și Penthouse-uri luxoase. Înălțimea liberă a tavanelor din apartamente este de 275 cm, iar înălțime tavanelor Penthouse-lor este de 299 cm. De asemenea apartamentele beneficiază și de terase cu suprafețe generoase și toate sunt modern finisate. Toate încăperile apartamentelor sunt complet finisate cu finisaje moderne și calitative, iar parchetul și plăcile ceramice sunt oferite pentru alegerea rezidenților într-o gamă largă de modele și culori. Ușile interioare, ce sunt instalate sunt de la producătorul german Lebo. Toate camerele de baie sunt complet finisate și echipate, au montate toate instalațiile sanitare, dotate sunt baterii de la firma Hansgrohe, iar obiectele sanitare instalate sunt de la firma Roca și dușurile sunt prevăzute cu rigolă în pardoseală. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare apartament cu câte o centrală termică proprie Immergas cu funcționare în condensații cu puterea nominală de 25 kW și instalațiile termice sunt de la Rehau montate prin pardoseală. Utilitățile generale sunt racordate la blocul locativ și apartamentele se predau în exploatare alimentate cu apă, gaze și electricitate și cu branșament la canalizare.

Pentru mai multe detalii constructive, disponibilitate și informații de achiziționare, vă rugăm să treceți pe site-ul complexului „Mihai Viteazul Residense by Vitus”.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Vitus Residence?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit Mihai Viteazul Residence By Vitus.

Unde se află Vitus Residence?

str. Mihai Viteazul, 87, Brașov.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Vitus Residence din Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Vitus Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 500 €.

Termen de finalizare Vitus Residence?

SCARA A, SCARA B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC