Previzualizare foto – fotografie originală aici

Coder Residence 3
în Brașov

Apartamente
de la ‍97 500 €
Prețul / m2
de la ‍1 381 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Plugarilor, 2M, zona Bartolomeu Nord, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
str. Plugarilor, 2M, Brașov (vila 2)
2 etaje
În desfășurare
tr. 1 2021
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Coder Residence 3

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 ianuarie 2024
Garsoniere
53.19–71.77 m2
preț la cerere
2 camere
70.59–84.92 m2
de la ‍1 381 € +TVA / m2de la ‍97 500 € +TVA

Coder Residence 3 pe hartă Brașov

str. Plugarilor, 2M, zona Bartolomeu Nord, Brașov

Plata în rate la Coder Residence 3

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Coder Residence 3

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu de depozitare biciclete și cărucioare pentru copii la parter și uscătorie la etaj, loc de joacă, 3000 mp sunt alocați exclusiv spațiilor verzi
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri10 vile
🟧 Parcare115 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+1+M
🟧 Securitatebarieră
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren11500 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–93 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit amplasat

Ansamblul rezidențial „Coder Residence 3” este dezvoltat pe strada Plugarilor, la numărul 2M, în zona Bartolomeu Nord din orașul Brașov. În proximitatea locuințelor noi se află Oficiu Poștal, este magazinul Dedeman la 1,5 km pe jos și la 1,7 km se află complexul sportiv „Blue Arena Sport”, sunt de parcurs circa 2 km până la centrele medicale „Western Medical Center” și „Medical Croma”. Pe o rază de la 2 km până la 2,5 km față de locuințele noi funcționează cafenele și cofetării, sunt bănci și se află supermarketurile Mega Image și Lidl. Pietonal de la apartamentele noi se ajunge până la Parcul Acvatic „Paradis” parcurgând doar 2,2 km. Nu departe de case circulă autobuze și de la locuințele complexului „Coder Residence 3” se parcurge o distanță de circa 5-6 km până în centrul orașului și 5,9 km – 6,3 km până la Gara feroviară din Brașov, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 8,3 km față de locuințele noi.

Conceptul proiectului de locuințe

Pe un teren cu suprafața totală de 11 000 mp se află dezvoltate imobilele proiectului locativ „Coder Residence 3”, acestea sunt concepute doare pentru a oferi confort la maxim, intimitate și o viață împlinită tuturor rezidenților. Ansamblul rezidențial este compus din 10 clădiri de apartamente, toate cu egale aspecte și cu egale regimuri mici de înălțime, fiacre având câte un Parter plus Un Etaj și o Mansardă. Ccasele sunt proiectate multifamiliale de tip – „Vilă” și stilul arhitectural în care este realizat complexul locativ este modern, iar designul caselor este foarte atractiv. Toate imobilele sunt proiectate, construite și poziționate la distanțe mari unul față de altul, astfel locuințele sunt bine aerisite și rezidenții obțin un confortul înalt de intimitate. Toate casele de apartamente au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat și dispun de toate închiderile exterioare și compartimentările zidite din cărămidă. În incinta blocurilor, la parter sunt prevăzute spații pentru parcarea bicicletelor și a cărucioarelor pentru copii, iar la etaj se află uscătorii.

Ansamblul imobiliar „Coder Residence 3” este o comunitate locativă de tip închis și accesul în incintă este controlat și se face prin barieră de acces instalată la intrare. În total sunt plantați peste 3000 mp de spații verzi, sunt organizate spații generoase de promenadă și pentru copii sunt echipate moderne locuri de joacă în curte și în incinta complexului imobiliar, în apropiere de partea carosabilă este prevăzut un spațiu comercial. Atât pentru oaspeți cât și pentru locatari sunt suficiente parcări, locurile de parcare sunt organizate supraterane și este prevăzut un număr total de 155 parcări. Ansamblul locativ dispune de un grad înalt de servicii de salubritate și are toate platformele pentru gunoi menajer îngropate.

Apartamente bine gândite, ce oferă un confort sporit de trai

În vilele ansamblului rezidențial „Coder Residence 3” sunt concepute 105 unități locative inteligent compartimentate, ce sunt găzduite câte cel mult 11 proprietăți locative în bloc, cu suprafețele utile de la 38 mp până la 80 mp. Disponibile pentru vânzare sunt garsoniere drăguțe cu suprafețele de la 53,19 mp, apartamente confortabile cu două camere cu mărimea de la 62,25 mp până la 93,78 mp și locuințe spațioase cu trei camere cu suprafațate de 91,83 mp. Datorită amplasării logice a blocurilor rezidențiale, toate apartamentele facilită de multă lumină naturală și sunt însorite pe parcursul întregii zile. Locuințele sunt natural aerisite și în toate bucătăriile și camerele de baie sunt proiectate ferestre. Proprietățile locative se livrează cu toate sistemele inginerești realizate și cu toate instalațiile conectate. Casele au racordare la utilitățile generale și fiecare apartament se contorizează individual.

Imobilele se învecinează cu Masivul Postăvarul și oferă priveliști surprinzătoare către Muntele Tâmpa.

Pentru rezervări și achiziționări directe de la Dezvoltator, vă rugăm să accesați pagina web a complexului locativ „Coder Residence 3”, unde sunt afișate mai multe amănunte despre construcție și finisare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Coder Residence 3?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Coder Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Coder Residence 3 din Brașov?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere.

Cât costă m² în Coder Residence 3?

M² în acest complex costă de la ‍1 381 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Coder Residence 3 în Brașov?

Modalități de plata în Coder Residence 3: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Coder Residence 3?

vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC