Previzualizare foto – fotografie originală aici

Uno Brașov
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 300 € +TVA
Adresă
str. Piatra Arsă, 1 zona Bartolomeu Nord, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Uno Brasov (5-7)
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Bloc 7
2 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2021
Uno Brasov (1-4)
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Bloc 3
2 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2021

Schițe și prețuri în Uno Brașov

Prețurile și disponibilitatea actualizate 2 martie 2023.
1 camere
45 m2
de la ‍1 433 € +TVA / m2de la ‍64 480 € +TVA
2 camere
61.1–71.5 m2
de la ‍1 351 € +TVA / m2de la ‍86 180 € +TVA
3 camere
81.1–115.5 m2
de la ‍1 301 € +TVA / m2de la ‍114 635 € +TVA

Uno Brașov pe hartă Brașov

str. Piatra Arsă, 1 zona Bartolomeu Nord, Brașov

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente133
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Înălțime plafoane2,60 m
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe54–139 mp

Despre ansamblu rezidențial

Locație și distanțe

Complexul rezidențial „Uno Brașov” se găsește poziționat pe strada Plugarilor, la numărul 2J, zona Bartolomeu, cartierul Stupini, în orașul Brașov.

În apropiere de complexul imobiliar se află grădinițe și școli, sunt market-uri și localuri de relaxare. Magazinele Dedeman și Leroy Merlin se află la o distanță de circa 3,8 km – 4,2 km, sunt de parcurs 3,2 km până la hipermarket-ul Auchan și 3,6 km până la Parcul „Aquatic „Paradice”. Centrul comercial „Coresi Shopping Resort” se află la cirta 5 km față de clădirile locative, iar până la Piața Sfatului se parcurge o distanță de 4,1 km, până la Gara din Brașov sunt 5,1 km și noul Aeroport Internațional din Brașov se află poziționat la aproximativ 7 km de la locuințele complexului rezidențial „Uno Brașov”. De la apartamentele noi este acces facil și rapid către toate punctele cheie din Brașov și chiar în fața complexului rezidențial se află organizată o stație de autobuz .

Informații tehnice și momente de amenajare

Ansamblul imobiliar „Uno Brașov” se compune din 7 blocuri locative cu regimuri de înălțime egale de: Parter plus 1 Etaj și plus o Mansardă.

Structura de rezistență a imobilelor constă din stâlpi, cadre și diafragme din beton armat. Pereții exteriori și toate compartimentările interioare din locuințe sunt realizați din cărămidă eficientă termic și fonic. Grosimea pereților perimetrali zidiți între apartamente este optimă de 25 cm, pentru a oferi liniște în încăperi și prietenie între vecini. Grosimea pereților interiori dintre dormitoare și camerele locuințelor este de 10 cm. Grosimea zidurilor exterioare este de 30 cm peste care este placat un strat de izolație termică de 10 cm format din vată minerală ignifugă. La clădiri este instalată tâmplărie exterioară cu trei foi de geam termopan și profil PVC de culoare albă pe partea interioară și de culoare gri-antracit pentru exterior, astfel ferestrele nu numai păstrează căldura în interiorul apartamentelor, dar și joacă un rol important ca element de design, pentru a corespunde stilului arhitectural ultra modern al blocurilor locative. Unde sunt proiectate acoperișuri sofisticate, elemente geometrice aplicate pe fațade și este aleasă o combinație perfectă a nuanțelor calde de maro, gri și alb pentru tencuiala exterioară.

Ansamblul rezidențial este prevăzut cu loc special amenajat și dotat cu echipamente pentru joaca copiilor și cu spații verzi plantate împrejurul clădirilor. Toate locurile de parcare din complexul rezidențial „Uno Brașov” sunt prevăzute supraterane poziționate chiar lângă blocul locativ. Accesul în interiorul locuințelor este controlat prin sistemul de videointerfonie.

Detaliile apartamentelor dotate cu funcții inteligente

Complexul rezidențial „Uno Brașov” are puse la dispoziția cumpărătorilor 133 de unități locative cu suprafețe bine gândite cuprinse între 54 mp și 139 mp și structurate în studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere. Fiecare încăpere din locuințe dispune de înălțimea plafoanelor de 260 cm. Apartamentele sunt perfect proiectate pentru a oferi intimitate rezidenților – doar câte 19 proprietăți pentru fiecare bloc locativ unde ideal se îmbină liniștea cu confortul. Toate locuințele sunt foarte luminoase și dispun de geamuri mari, iar locuințele situate la mansarde beneficiază de terase generoase, spațiul cărora ajunge până la 30 mp și de unde se deschid priveliști fascinante asupra munților.

Toate apartamentele sunt oferite în vânzare finisate la cheie și complet echipate, cu utilizarea a celor mai performante materiale și calitative finisaje. Locuințele au placaje cu faianță, gresie și parchet laminat, dispun de pereți ideal nivelați și vopsiți cu lavabil, au dotate toate obiectele sanitare și dispun de toate instalațiile sanitare, electrice și termice și este dotată câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă. Toate șapte blocuri locative sunt racordate la utilitățile generale, în apartamente este apă, canalizare, curent electric și gaze naturale. Fiecare utilitate pentru fiecare apartament se contorizează separat și sunt instalate contoare și apometre.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Uno Brașov” este compania „HBI Sviluppo Immobiliare” SRL. Nu ezitați să vizitați direct site-ul web al complexului rezidențial „Uno Brașov”, unde sunt prezentate toate informațiile complete despre finisarea apartamentelor, schițele locuințelor, toate detaliile și caracteristicile constructive, disponibilitatea proprietăților, metode de plată și contactele agenților.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Uno Brașov?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Unde se află Uno Brașov?

str. Piatra Arsă, 1 zona Bartolomeu Nord, Brașov.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Uno Brașov din Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Uno Brașov?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 300 € +TVA.

Termen de finalizare Uno Brașov?

Bloc 5, Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC