Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maurer Villas
în Brașov

Garsoniere
de la ‍72 500 €
Prețul / m2
de la ‍1 683 €
pe ‍74 €
Dezvoltător
Adresă
str. Emanoil Bernfeld, cartier Tractorul, Brașov

Schițe și prețuri în Maurer Villas

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
Garsoniere
38.7 m2
de la ‍1 873 € / m2de la ‍72 500 €
2 camere
53.8–55.7 m2
de la ‍1 792 € / m2de la ‍96 400 €
3 camere
68.7–69.3 m2
de la ‍1 683 € / m2de la ‍115 600 €
Duplex-uri 4 camere
89.1 m2
de la ‍1 761 € / m2de la ‍156 900 €

Maurer Villas pe hartă Brașov

str. Emanoil Bernfeld, cartier Tractorul, Brașov

Metode de achiziționare a apartamentelor în Maurer Villas

Plata integrala

Plata integrala aduce cu sine linistea si siguranta achizitiei oricarui apartament cu 2 camere in Brasov, a unui Studio sau a caminului care sa intregeasca familia. In plus, achitand suma integrala, pretul final va fi mai mic.
Investiti intr-o propritate cu valoare stabila pe termen lung, neafectata de inflatie.
Achitati integral la incheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic pret din oferta.

Plata in 3 transse

TOptează pentru un avans de 30% la încheierea contractului, iar apoi plătești relaxat în funcție de progresul lucrărilor!

În acest fel îți gestionezi eficient bugetul, profitând de alte oportunități sau lucruri care îți fac plăcere! De acum tu deții controlul investiției tale!

30%  avans la încheierea contractului

30% la finalizarea ‘la roșu’ a structurii apartamentului

40% la receptia apartamentului

Credit bancar

Se refera la accesarea unui credit bancar, unde achiti prima data la semnarea contractului, iar restul in momentul in care iti predam apartamentul.
15% la semnarea antecontractului de vanzare-cumparare
85% credit la receptia apartamentului

Rate la Dezvoltator

Pentru a te muta cat mai repede in viitoarea ta casa, ratele la dezvoltator reprezinta o modalitate rapida de a vedea cum visul tau se transforma in realitate. Daca ai gasit un apartament cu 3 camere in Brasov pe placul tau sau oricare alta varianta care te incanta, poti apela cu incredere la aceast tip de finantare.
Ratele la dezvoltator se acceseaza in 3 etape:
30%  avans la incheierea contractului;
25% in rate lunare  pana la receptia apartamentului;
45% in rate la dezvoltator, achitati timp de 24 de luni.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă pentru copii, parc, supermarket
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1044
🟧 Număr clădiri39
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeD+P+2E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38.91 – 69.11 m²

Despre ansamblu rezidențial

Proiect excelent localizat

Ansamblul rezidențial „Maurer Villas” este dezvoltat într-o zonă dinamică a orașului Brașov, în cartierul Tractorul, pe strada Ioan Popasu, numărul 2, imediat în apropierea străzii Ștefan Baciu și străzii Argintului. În această zonă este multă liniște, confort și armonie și zona de amplasare este departe de gălăgia și poluarea orașului.

În proximitatea imediată sunt centre comerciale, magazine și diverse spații de menire comercială și locatarii pot beneficia de diverse servicii, sunt saloane de înfrumusețare, sală de sport, este magazinul alimentar Mega Image, magazin de mobilă, bănci, magazinul JYSK, cinematograful „One” și centrul comercial Coresi Shopping Resort care oferă un spectru larg de servicii și puncte comerciale ca: hipermarket-ul Auchan, florării și buticuri. Pentru educație în apropiere de case se află grădinițe de copiii, este centrul de distracții „TakaPaka”, Școala „Prems”, Colegiul Nicolae Titulescu și Colegiul Tehnic Mircea Cristea. Funcționează Spitalul Tractorul, sunt farmacii și este spitalul privat MedLife.

Nu departe se află stații de transport în comun, de unde este acces ușor către toate punctele din Brașov. Distanța de la complexul locativ până în centrul vechi al orașului este de 5,9 km, iar până în centrul nou – 2,7 km. Gara Brașov se află la 2,5 km. Aeroportul se află localizat în Ghimbav la 11,8 km de la locuințele cartierului „Maurer Villas”.

Organizația și structura cartierului locativ

Proiectul rezidențial „Maurer Villas” cuprinde 36 de imobile (de tip - Vilă) și fiecare imobil găzduiește câte 29 de unități locative.

Clădirile locative elegante sunt înălțate cu o arhitectură deosebită și sunt proiectate cu câte un regim mic de înălțime cu parter și 2 etaje locative și plus mansardă. La întemeierea pereților exteriori este utilizată cărămida de tip – termobloc cu grosimea de 30 cm, care dispune de un nivel ridicat de termo și fono izolație. Toate imobilele din exterior sunt finisate cu tencuieli decorative, care au un termosistem cu grosimea de 100 mm. Pentru zidăria pereților din interiorul apartamentelor la fel este folosită cărămida de termobloc și aceștia au grosimea de 12,5 cm, iar grosimea pereților dintre apartamente are 30 cm, acest fapt oferă multă liniște și pace între vecini. Boxele proiectate la demisolul caselor se predau cumpărătorilor împreună cu unitățile locative și sunt incluse în preț. Atât supraterane cât și subterane sunt organizate toate locurile de parcare din complex. Sunt organizate pentru joaca copilașilor locuri și terenuri speciale și 30% din terenul complexului este amenajat cu spații verzi în curte, precum și sunt prevăzute și zone de relaxare pentru rezidenți. Ansamblul rezidențial „Maurer Villas” beneficiază de serviciu de administrare a blocurilor locative.

Detaliile finisajelor apartamentelor moderne

În casele din ansamblul rezidențial „Maurer Villas” sunt construite garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2-3-4 camere cu înălțimea tavanelor de minim 255 cm și apartamente amplasate la mansarda caselor, și toate aceste unități locative sunt eficient compartimentate.

  • Proprietățile cu o cameră au suprafața care începe de la 39 mp;
  • Locuințele cu 2 camere dispun de suprafața cuprinsă între 52 mp – 59 mp;
  • Suprafața apartamentelor cu trei camere începe de la 66 mp și ajunge până la 69 mp.

Toate proprietățile locative se predau beneficiarilor în versiune de finisare completă, cu balcoane la fel finisate unde pardoselile sunt placate cu gresie antiderapantă și rezistentă la temperaturi scăzute și balcoanele dispun de balustrade de securitate din aluminiu. Locuințele dispun de rulouri instalate, care sunt alese în aceeași culoare cu ferestrele, iar ferestrele sunt echipate cu plase speciale împotriva țânțarilor. Glafurile ferestrelor sunt efectuate din piatră naturală de calcar și acestea sunt prevăzute cu bizot. Designul ușilor interioare este cu diferite decoruri în dependență de cum sunt ușile, cu decupaj sau pline, ușile sunt de producere germană de firma Jeld – Wen.

Holurile, dormitoarele și living-urile dispun de pardoseli placate cu parchet triplu stratificat cu grosimea de 8 mm de trafic mediu, special prevăzut pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, deoarece toate apartamentele din complexul rezidențial „Maurer Villas” se încălzesc prin pardoseală. Faianța și gresia de producere italiană sau spaniolă, placată în apartamente este oferită la alegerea cumpărătorilor să fie de culoarea plăcută locatarilor. Oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza locuințele conform nevoilor și gusturilor sale.

Obiectele sanitare din camerele de baie sunt alese cu bun gust, sunt dintr-o gamă de calitate și sunt alese modele avangardiste pentru lavoare, bideuri și vasele wc. Aparatele pentru sistemul de aer condiționat sunt prezente în fiecare apartament. Prin telefonul Dvs toate luminile SMART din locuințe pot fi reglate prin Wi Fi.

Sistemul de încălzire este dotat cu cronotermostat, care la fel poate fi controlat prin intermediul telefonului și Wi Fi. Chiar și ușa de intrare din apartamente este inteligentă și poate fi accesată prin cartelă, cod sau comandă prin telefon (ușile de la intrare la fel sunt de producere germană de firma Jeld – We)n și dispun de o izolare termică de 27 decibeli.

Dezvoltatorul complexului locativ este compania „Maurer Imobiliare”, care are o experiență de 12 ani în construcția imobiliarelor rezidențiale.

Cumpărătorii au la dispoziție următoarele metodele de plată: plata integrală cu un discount plăcut din partea dezvoltatorului, plata în trei tranșe, plata prin creditare bancară/credit Prima Casă, plata prin programul de rate direct de la dezvoltator cu posibilitatea de plată timp de 5 ani și cu un avans de doar 7000 euro, pentru a opta de ofertele profitabile și pentru a primi cadou un set de mobilă pentru bucătărie, sunteți așteptați cu drag să vizitați site-ul web al Companiei de Construcții „Maurer Imobiliare”, de unde puteți afla mult mai multe informații utile și materiale detaliate despre toate locuințele precum și contactele directe ale biroului de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Maurer Villas?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Maurer Brasov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Maurer Villas din Brașov?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere, duplex-uri 4 camere.

Cât costă m² în Maurer Villas?

M² în acest complex costă de la ‍1 683 €.

Cum să cumpăr un apartament în Maurer Villas în Brașov?

Modalități de plata în Maurer Villas: Plata integrala, Plata in 3 transse, Credit bancar, Rate la Dezvoltator.

Termen de finalizare Maurer Villas?

Bloc V1, Bloc V2, Bloc V3, Bloc V4, Bloc V5, Bloc V6, Bloc V7, Bloc V8, Bloc V9, Bloc V10, Bloc V11, Bloc V12, Bloc V13, Bloc V14, Bloc V15, Bloc V16, Bloc V17, Bloc V18 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC