Previzualizare foto – fotografie originală aici

Victory by Casa Nobel
în Brașov

Apartamente
de la ‍93 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 521 € +TVA
pe ‍10 €
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Labiș, 33, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Nicolae Labiș, 33, Brașov (V1)
11 etaje
În desfășurare
tr. 1 2020
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare
Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Nicolae Labiș, 33, Brașov (V2)
11 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
tr. 1 2020
Necunoscut
așteptăm lansarea vânzărilor
Faza construcție
str. Nicolae Labiș, 33, Brașov (V7)
11 etaje
În desfășurare
tr. 1 2020
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Victory by Casa Nobel

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 ianuarie 2024
2 camere
53.25–56.65 m2
de la ‍1 649 € +TVA / m2de la ‍93 000 € +TVA
3 camere
72.35–76.29 m2
de la ‍1 521 € +TVA / m2de la ‍114 000 € +TVA

Victory by Casa Nobel pe hartă Brașov

str. Nicolae Labiș, 33, zona Tractorul, Brașov

Plata în rate la Victory by Casa Nobel

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Disponibil

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Victory by Casa Nobel

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, parc, loc de joacă, adapost ALA, gradiniță
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente718
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțimeP+3E si S+P+10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53 – 75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație căutată pentru o viață în oraș imediat lângă natură

Ansamblul rezidențial „Victory by Casa Nobel” este localizat în cartierul Tractorul, pe strada Nicolae Labiș, la numărul 33, în orașul Brașov.

Într-o zonă liniștită și bine dezvoltată, pe strada Nicolae Labiș, la numărul 64, în cartierul Tractorul din orașul Brașov, se găsește localizat ansamblul rezidențial „Lior By Casa Nobel”.

De la blocurile rezidențiale sunt de parcurs doar câteva minute pietonal până la centrul comercial „Coresi Shopping Center”, supermarket-ul Mega Image, supermarket-ul LIDL, sala sportivă „Grand Fitness” și Patinoarul Olimpic. In apropiere este Spitalul Tractorul și Spitalul „Eva Maternity Brașov”.

De la locuințele complexului „Lior By Casa Nobel” până în centrul orașului Brașov este o distanță de 3,8 km, iar până la Aeroportul Internațional se ajunge parcurgând circa 14,1 km.

Detaliile tehnice principale și informați de amenajare a complexului

Ansamblul rezidențial „Victory by Casa Nobel” este un cartier locativ dezvoltat în conformitate cu toate cerințele, normele și standardele în vigoare. Complexul este compus din 9 blocuri rezidențiale, structurate în două regimuri de înălțime: blocuri cu Parter+3 Etaje și blocuri cu Subsol+10 Etaje.

Toate clădirile rezidențiale sunt construite cu utilizarea celor mai bune și durabile materiale și cu folosirea a celor mai inovative utilaje și tehnologii de ultimă generație. Betonul armat este pus în baza structurii de rezistență formată din cadre, stâlpi, grinzi și plăci. Umplutura închiderilor exterioare constă din zidărie de cărămidă porotherm și are grosimea de 30 cm, precum și pereții interiori și cei despărțitori între apartamente sunt construiți din cărămidă porotherm și la fel au grosimea de 30 cm. Toate zidurile exterioare perimetrale sunt aplicate cu un pachet de izolare termică si fonica cu grosimea de 10 cm format din vata bazaltica ROCKWOOL. Ferestrele, ce sunt instalate la imobile sunt din profil PVC Salamander și au geam termopan tripan. Scările blocurilor sunt echipate cu ascensoare electrice SCHINDLER sigure și moderne. În complex există organizate servicii de administrare imobil.

Ansamblul locativ „Victory by Casa Nobel” este prevăzut cu un număr de circa 10 spații comerciale, de asemenea în incintă funcționează și o grădiniță proprie.

În interiorul complexului rezidențial este un parc cu o suprafață de 3000 mp – 3200 mp, unde sunt cu grijă amenajate spații verzi cu diverse plante decorative, sunt amenajate zone de relaxare, există locuri de joacă pentru copii, este un teren de sport și curtea este logic amenajată cu stâlpi de becuri pentru sistemul de iluminat stradal interior. Întreg teritoriul este păzit și se află sub supraveghere video 24 din 24 de ore. Accesul este controlat în incintă și intrarea se face cu telecomanda de acces si de parcare sunt organizate subterane și supraterane.

În cartierul locativ „Victory by Casa Nobel” sunt gândite absolut toate detaliile până la cel mai mic amănunt, este tot realizat pentru confortul rezidenților și este construit în incintă și un adăpost ALA.

Detaliile de finisare a apartamentelor

În complexul rezidențial „Victory by Casa Nobel” sunt proiectate 718 apartamente decomandate cu scheme confortabile cu 2 și 3 camere complet finisate la cheie. Apartamentele au spații locative proiectate excelent echilibrate cu suprafața utilă de la 53 mp până la 75 mp.

Bucătăriile din apartamente sunt foarte primitoare și au placate plăci de gresie pe lungimea și lățimile blatului, plăcile pot fi alese dintre modelele oferite de Dezvoltator. Băile sunt ergonomice și au montate radiatoare de tip scăriță, sunt dotate cu obiecte sanitare IdealStandard, vasul wc este suspendat. Cu mărimea de 170 cm pe 75 cm este cada de baie iar cabinele de duș au mărimile de 90cm pe 90 cm și dispun de rigole de scurgere. Toate bateriile lavoarelor și căzilor sunt cromate, de tip monocomandă, ce fac zgomot redus și sunt echipate cu sisteme de consum redus a apei.

Plăcile de gresie ceramică si portelanata au dimensiuni mari de 60cm pe 60cm sau 120cm pe 20cm și sunt prezentate de către Dezvoltator într-o gamă de diverse modele. Toate pardoselile teraselor la fel sunt placate cu gresie ceramică de exterior. Pentru placarea pardoselilor din dormitoare și din living-uri, sunt oferite la alegere și modelele de parchet Kronospan de calitate germana cu grosimea de 10 cm.

Tavanele și pereții tuturor încăperilor și camerelor din apartamente sunt ideal tencuiți și acoperiți cu glet, iar zugrăvelile sunt alese de culoare albă cu vopsea de tip lavabilă.

Ușile de interior instalate la camere sunt celulare, sunt alese de la firma Jeld Wen și acestea au un grad înalt de izolare fonică, sunt rezistente la abraziune datorită faptului că dispun de o densitate superioară a suprafețelor plus suprafețele ușilor interioare sunt stratificate în mai multe straturi de finisare Duritop. Iar ușile de acces pentru fiecare apartament sunt metalice îmbrăcate cu 2 plăci din MDF la mijloc cu umplutură din polistiren, ce asigură ușilor o izolație termică și fonică perfectă. Ușile de la intrare sunt foarte sigure și calitative, unde sistemul de închidere este de tip – monobloc cu 2 zăvoare, 3 puncte și 4 bolțuri fixe, toate ușile sunt prezentate de la firma Megadoor și dispun de tocuri și pervazuri exterioare metalice ramforsate și profilate cu prag profilat înalt.

Locuințele au sisteme autonome de încălzire cu calorifere instalate în fiecare cameră în conformitate cu indiciile termice și dispun de câte o centrală termică individuală (Vaillant sau Viessmann cu puterea de 24 kW), care este racordată la sistemul termic de tip arborescent, care este format din instalații și țevi de polipropilenă PP.

Locuințele beneficiază de cablaj pentru internet în așa mod că pentru furnizori există posibilitatea de conectare și oferire a serviciilor sale pentru fiecare unitate locativă. Există dotat fir pentru telefon și CATV. Toate utilitățile sunt racordate, este apă, gaze, curent electric, iar canalizarea este branșată la rețeaua orășenească. Locuințele sunt contorizate separat și apometrele pentru apă se află instalate la fiecare nivel pe casa scării, iar contoarele pentru controlul consumului de gaze se localizează (în conformitate cu proiectul tehnic) imediat lângă ușa de acces din apartament și pe fiecare etaj pe spațiile tehnice sunt montate și contoarele de electricitate.

Unul dintre cei mai importanți vecini ai apartamentelor complexului rezidențial „Victory by Casa Nobel” este Vârful Tâmpa sub supravegherea căruia viața este cu siguranță mult mai fericită, iar serile romantice sunt petrecute sub îngânarea legendelor vechi.

Ansamblul rezidențial „Victory by Casa Nobel” este dezvoltat de către bine cunoscutul Dezvoltator din Brașov – „Casa Nobel”, care oferă metode flexibile de plată: este acceptat programul „Prima Casă”, credit ipotecar, plata eșalonata si plata integrală.

Pentru a contacta direct Dezvoltatorul și a afla mai multe informații despre apartamentele din complexul locativ „Victory by Casa Nobel”, vă rugăm să vizitati pagina web a companiei Casa Nobel, unde sunt afișate toate contactele.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Victory by Casa Nobel?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Victory Nobel.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Victory by Casa Nobel din Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Victory by Casa Nobel?

M² în acest complex costă de la ‍1 521 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Victory by Casa Nobel în Brașov?

Modalități de plata în Victory by Casa Nobel: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Plata eșalonată.

Termen de finalizare Victory by Casa Nobel?

  • V1, V9 – Finalizare în 2024 tr. 4
  • V6 – Finalizare în 2025 tr. 4
  • V2, V3, V4, V5 – în viitor
  • V7, V8 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC