Previzualizare foto – fotografie originală aici

Valcom Residence Tractorul
în Brașov

Apartamente
de la ‍136 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 621 €
Dezvoltător
Adresă
str. Іoan Popasu, 23, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Іoan Popasu, 23, zona Tractorul, Brașov (Bloc C1)
11 etaje
În desfășurare
tr. 4 2019
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare
Faza 2
str. Іoan Popasu, 23, zona Tractorul, Brașov (Bloc C2)
11 etaje
În desfășurare
tr. 4 2019
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Valcom Residence Tractorul

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
3 camere
83.88–104.8 m2
de la ‍1 621 € / m2de la ‍136 000 €

Valcom Residence Tractorul pe hartă Brașov

str. Іoan Popasu, 23, zona Tractorul, Brașov

Plata în rate la Valcom Residence Tractorul

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Valcom Residence Tractorul

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații de depozitare, spațiu de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente175
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare180 locuri de parcare, subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, studio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40.59 – 88.34 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare imobile

Ansamblul rezidențial „Valcom Residence Tractorul” este localizat pe strada Ioan Popasu în cartierul Tractorul în apropiere de Coresi Shopping Resort în orașul Brașov. De la acest complex locativ este acces ușor și rapid către mijlocele de transport în comun și care are acces facil către toate punctele de interes ale orașului. La doar un kilometru de la blocuri se află Parcul Tractorul, sunt centre medicale și săli de sport.

Descrierea tehnică și amenajarea complexului

Complexul locativ „Valcom Residence Tractorul” conține două blocuri de apartamente cu un stil urban și cu design minimalist, fiecare imobil are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 10 etaje locative. Ambele imobile sunt construite cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat pe ambele direcții cu diafragme și planșee din beton armat. Toate închiderile, atât cele exterioare cât și cele interioare sunt efectuate din cărămidă eficientă energetic de marcă Porotherm, care asigură și un nivel înalt acustic și termic. Fațadele sunt tencuite cu tencuială de calitate înaltă. Casele sunt izolate termic din exterior cu un strat de 15 cm din polistiren cu o permeabilitate sporită. Acoperișul imobilelor este de tip - terasă circulabilă. Balcoanele și terasele sunt de tip deschis și au parapet din sticlă. Ferestrele sunt vitrate cu tâmplărie PVC cu geam termopan tripan și cu 6 camere de la Salamander. În fiecare clădire în hol sunt instalate câte 2 lifturi silențioase și confortabile, iar la casa scării sunt senzori de mișcare încorporați și spațiile comune sunt finisate cu gresie ceramică de trafic intens la pardoseli iar pereții și tavanele sunt vopsiți cu vopseli decorative și lavabile. În curtea complexului locativ sunt amenajate zone verzi, sunt echipate locuri de joacă pentru copii și există organizate locuri de parcare atât subterane (și boxe amenajate) cât și supraterane cu un număr total de 180 de unități, precum și sunt organizate subteran și locuri de parcare pentru motociclete și spații de depozitare. Sistemul de video - interfon oferă acces securizat la intrare în fiecare bloc locativ.

Tipul apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Valcom Residence Tractorul” are un umăr total de 175 de locuințe clasificate cu studio-uri, garsoniere și apartamente cu două și trei camere cu suprafețe variate și mai multe tipuri de compartimentări. Studiourile și garsonierele au suprafața de la 40 mp până la 47 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de scheme proiectate cu suprafața între 48 mp și 75 mp, iar locuințele cu 3 camere au suprafața cuprinsă între 77 mp și 88 mp. Pereții interiori sunt tencuiți cu Malta Fina și zugrăviți cu materiale de tip lavabil și șapele sunt executate mecanizat. Toate locuințele se oferă în vânzare și se predau cumpărătorilor complet finisate cu parchet, gresie și faianță, sunt dotate cu obiecte sanitare și cu mobilier pentru blocurile sanitare. Câte o centrală de ultimă generație este instalată în fiecare apartament pentru asigurarea funcționării sistemului de încălzire individual. Absolut toate locuințele au asigurate racordare la apă, gaz natural, sistem de canalizare, curent electric, telefonie și TV.

Despre Dezvoltator

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Valcom Residence Tractorul” este una din cele mai mari companii de asistență imobiliară „Coldwell Banker Alpin”, fiind atât dezvoltator cât și constructor cu o echipă de profesioniști și cu o calitate a construcțiilor sale la cele mai înalte standarde.

Metode de plată

Dezvoltatorul oferă posibilități flexibile de achitare cu plata eșalonată în trei tranșe, sunt acceptate credite bancare și pentru achitarea integrală este propus un preț avantajos.

Dacă doriți să locuiți în acest complex sau să faceți o investiție, să aflați mai multe materiale și informații utile despre prețuri, contacte și dezvoltator, sunteți așteptat să vizitați pagina oficială a ansamblului rezidențial „Valcom Residence Tractorul”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Valcom Residence Tractorul?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Valcom Residence, Valcom Residence Bartolomeu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Valcom Residence Tractorul din Brașov?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Valcom Residence Tractorul?

M² în acest complex costă de la ‍1 621 €.

Cum să cumpăr un apartament în Valcom Residence Tractorul în Brașov?

Modalități de plata în Valcom Residence Tractorul: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Valcom Residence Tractorul?

Bloc C1, Bloc C2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC