Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mosaic Residence
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 550 € +TVA
pe ‍50 €
Dezvoltator
Adresă
str. Nicolae Labiș, 62, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 3
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Nicolae Labiș, 62, Brașov (Bloc 6)
6 etaj
În desfășurare
tr. 1 al anului 2016
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2022
Faza 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Bloc 3 F2
4 etaj
În desfășurare
tr. 1 al anului 2021
Finalizat în trimestrul 3 a anului 2023
Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Nicolae Labiș, 62, Brașov (Bloc 1)
6 etaj
Indisponibil
tr. 1 al anului 2016
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2017

Schițe și prețuri în Mosaic Residence

Prețurile și disponibilitatea actualizate 24 aprilie 2023.
2 camere
52–54 m2
de la ‍1 667 € +TVA / m2de la ‍86 667 € +TVA
3 camere
72–80 m2
de la ‍1 551 € +TVA / m2de la ‍113 143 € +TVA

Mosaic Residence pe hartă Brașov

str. Nicolae Labiș, 62, zona Tractorul, Brașov

Ipoteca pentru Mosaic Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joac, boxe depozitare comune pe etaj
🟧 Încălzirecentrală termică proprie de apartament, marca Viessmann
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcaresupraterane
🟧 Regim inalțimeP+4E/8E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuin'e
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–74 mp utili

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul locativ „Mosaic Residence” este localizat pe strada Nicolae Labiș, la numărul 62 în zona Tractorul din orașul Brașov. În apropiere de clădirile locative se află o mulțime de puncte de interes, sunt grădinițe și școli, farmacii și bănci, iar la o distanță de nu mai mult de 2000 de metri se află centrul comercial „Coresi Shopping Center”, unde funcționează hipermarketul Auchan, unde sunt diverse magazine, buticuri, cafenele, pizzerii, restaurante și fast food-uri. În apropiere de locuințele noi sunt stații de transport public și circulă autobuze. De la complexul rezidențial „Mosaic Residence” este de parcurs o distanță de aproximativ 4 km până în Centrul Civic din Brașov și sunt 7 km până în Centrul Vechi, până la Gara din Brașov sunt de parcurs 3,8 km și 13,7 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Despre cartierul locativ

Complexul locativ „Mosaic Residence” se compune din 9 clădiri rezidențiale cu un regim mixt de înălțime începând cu Parter și 4 Etaje. Imobilele sunt construite din materiale durabile și calitative și toate beneficiază de certificate de clasa energetică A. Structura de rezistență a clădirilor este formată din cadre de beton armat cu pereți din cărămidă cu grosimea de 30 cm pe exteriori și pentru pereții interiori despărțitori, iar cu grosimea de 12 cm sunt realizate toate compartimentările. Ferestrele instalate la apartamente sunt foarte calitative, sunt din profil PVC de culoarea albă cu 5 camere termice și cu triplu geam termopan, inclusiv sunt instalate și toate glafurile interioare din PVC. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială de exterior, ce este aplicată peste sistemul de izolare termică format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Holurile și spațiile comune sunt iluminate și au instalați senzorii de mișcare, iar pardoselile sunt placate cu plăci de gresie de trafic intens și la casa scării din fiecare clădire sunt instalate ascensoare de ultimă generație. La fiecare etaj există organizate boxe de depozitare. Împrejurul fiecărui bloc locativ sunt pavate alei cu dale și toate locurile de parcare la fel sunt amenajate cu dale prefabricate (locurile de parcare sunt amenajate supraterane). Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu interfon prin deschidere magnetică. Curtea ansamblului rezidențial este închisă, unde în siguranță se pot juca copilașii rezidenților la locurile de joacă modern echipate.

Apartamente și finisaje

În incinta blocurilor complexului locativ „Mosaic Residence” sunt disponibile spre vânzare apartamente cu o cameră de tip Studio și locuințe cu 2 și 3 camere, suprafața cărora variază între 46,65 mp și 74,64 mp utili. Unitățile locative dispun de balcoane deschise, ce sunt echipate cu balustrade din fier forjat tratat, dispun de pardoseli placate cu gresie și au instalate felinare drăguțe. Se vând locuințele absolut finisate și pentru pardoselile holurilor, dormitoarelor și a livingurilor sunt prevăzute placaje cu parchet laminat Egger Pro de 10 cm grosime și cu plăci de gresie în băi și bucătării. Pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și sunt placați cu plăci de faianță. În camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare din ceramică, cu cadă de baie cu folii acrilice. Toate ușile interioare instalate sunt calitative (de producere germană), iar ușa de acces este din metal. Sunt realizate toate instalațiile electrice și sunt montate prize modulare pentru internet, telefon și TV. Fiecare unitate locativă este echipată cu câte o centrală termică proprie de marca Viessmann cu puterea de 24 kw și sunt instalate calorifere cu termostat. Imobilele au racordare la toate utilitățile și sunt individual contorizate.

Pentru achiziționare sunt acceptate metode flexibile de plată, locuințele sunt disponibile prin creditare bancară și prin programul Prima casă. Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru mai multe detalii despre proiect, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Mosaic Residence”.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Mosaic Residence?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Mosaic Residence din Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Mosaic Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 550 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Mosaic Residence în Brașov?

Modalități de plata în Mosaic Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Mosaic Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 3 F2, Bloc 4 F2, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC