Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mosaic Residence
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 450 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Labiș, 62, zona Tractorul, Brașov

Schițe și prețuri în Mosaic Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 octombrie 2022
1 camerede la 46.65 m2de la ‍1 676 € +TVA / m2de la ‍78 200 € +TVA
2 camerede la 55.47 m2de la ‍1 538 € +TVA / m2de la ‍85 300 € +TVA
3 camere72.93–74.64 m2de la ‍1 451 € +TVA / m2de la ‍105 800 € +TVA

Mosaic Residence pe hartă Brașov

str. Nicolae Labiș, 62, zona Tractorul, Brașov

Etape dezvoltare

Faza 3
BL1 F3, BL2 F3
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2022
Faza 1
1, 2, 3
construit
totul e vândut
vândut
Faza 2
bl1 F2, bl2 F2, bl3 F2, bl4 F2
construit
totul e vândut
vândut
finalizat3 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Mosaic Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joac, boxe depozitare comune pe etaj
🟧 Încălzirecentrală termică proprie de apartament, marca Viessmann
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcaresupraterane
🟧 Regim inalțimeP+4E/8E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuin'e
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente46–74 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Complexul locativ „Mosaic Residence” este localizat pe strada Nicolae Labiș, la numărul 62 în zona Tractorul din orașul Brașov. În apropiere de clădirile locative se află o mulțime de puncte de interes, sunt grădinițe și școli, farmacii și bănci, iar la o distanță de nu mai mult de 2000 de metri se află centrul comercial „Coresi Shopping Center”, unde funcționează hipermarketul Auchan, unde sunt diverse magazine, buticuri, cafenele, pizzerii, restaurante și fast food-uri. În apropiere de locuințele noi sunt stații de transport public și circulă autobuze. De la complexul rezidențial „Mosaic Residence” este de parcurs o distanță de aproximativ 4 km până în Centrul Civic din Brașov și sunt 7 km până în Centrul Vechi, până la Gara din Brașov sunt de parcurs 3,8 km și 13,7 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Despre cartierul locativ

Complexul locativ „Mosaic Residence” se compune din 9 clădiri rezidențiale cu un regim mixt de înălțime începând cu Parter și 4 Etaje. Imobilele sunt construite din materiale durabile și calitative și toate beneficiază de certificate de clasa energetică A. Structura de rezistență a clădirilor este formată din cadre de beton armat cu pereți din cărămidă cu grosimea de 30 cm pe exteriori și pentru pereții interiori despărțitori, iar cu grosimea de 12 cm sunt realizate toate compartimentările. Ferestrele instalate la apartamente sunt foarte calitative, sunt din profil PVC de culoarea albă cu 5 camere termice și cu triplu geam termopan, inclusiv sunt instalate și toate glafurile interioare din PVC. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială de exterior, ce este aplicată peste sistemul de izolare termică format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Holurile și spațiile comune sunt iluminate și au instalați senzorii de mișcare, iar pardoselile sunt placate cu plăci de gresie de trafic intens și la casa scării din fiecare clădire sunt instalate ascensoare de ultimă generație. La fiecare etaj există organizate boxe de depozitare. Împrejurul fiecărui bloc locativ sunt pavate alei cu dale și toate locurile de parcare la fel sunt amenajate cu dale prefabricate (locurile de parcare sunt amenajate supraterane). Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu interfon prin deschidere magnetică. Curtea ansamblului rezidențial este închisă, unde în siguranță se pot juca copilașii rezidenților la locurile de joacă modern echipate.

Apartamente și finisaje

În incinta blocurilor complexului locativ „Mosaic Residence” sunt disponibile spre vânzare apartamente cu o cameră de tip Studio și locuințe cu 2 și 3 camere, suprafața cărora variază între 46,65 mp și 74,64 mp utili. Unitățile locative dispun de balcoane deschise, ce sunt echipate cu balustrade din fier forjat tratat, dispun de pardoseli placate cu gresie și au instalate felinare drăguțe. Se vând locuințele absolut finisate și pentru pardoselile holurilor, dormitoarelor și a livingurilor sunt prevăzute placaje cu parchet laminat Egger Pro de 10 cm grosime și cu plăci de gresie în băi și bucătării. Pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și sunt placați cu plăci de faianță. În camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare din ceramică, cu cadă de baie cu folii acrilice. Toate ușile interioare instalate sunt calitative (de producere germană), iar ușa de acces este din metal. Sunt realizate toate instalațiile electrice și sunt montate prize modulare pentru internet, telefon și TV. Fiecare unitate locativă este echipată cu câte o centrală termică proprie de marca Viessmann cu puterea de 24 kw și sunt instalate calorifere cu termostat. Imobilele au racordare la toate utilitățile și sunt individual contorizate.

Pentru achiziționare sunt acceptate metode flexibile de plată, locuințele sunt disponibile prin creditare bancară și prin programul Prima casă. Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru mai multe detalii despre proiect, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Mosaic Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Mosaic Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Mosaic Residence în Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Mosaic Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1450 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Mosaic Residence în Brașov?

Modalități de plata în Mosaic Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Mosaic Residence?

Faza 3, Faza 1, Faza 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC