Previzualizare foto – fotografie originală aici

M'art Villas
în Brașov

Case
de la ‍141 495 €
Prețul / m2
de la ‍2 211 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Calea Feldioarei, Brașov

Schițe și prețuri în M'art Villas

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 27 februarie 2024
Case 3 camere
64 m2
de la ‍2 211 € +TVA / m2de la ‍141 495 € +TVA

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Dressingda
🟧 Facilităţicurte proprie pentru fiecare casa
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri 30 de case
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere dormitoare
🟧 Suprafața locuințe64 m²

Despre ansamblu rezidențial

La 10 minute de la Livada Poștei se găsește dezvoltat și privilegiat amplasat noul proiect locativ din Brașov – „M’Art Villas”, care este o comunitate locativă compusă din case atractive realizate cu un design inovator și care sunt mega confortabile.

Facilitățile complexului rezidențial

 • Imobilele se află amplasate într-o zonă liniștită cu aer proaspăt și cu acces facil către o mulțime de puncte de interes.
 • Complexul locativ este inteligent proiectat cu case ce au spații bine aerisite.
 • Prevăzută este câte o curte proprie pentru fiecare unitate locativă.
 • Vilele facilită de proprii terase de mărimi generoase.
 • Există parcare proprie.

Amplasamentul proiectului

Ansamblul de locuințe „M’Art Villas” se află dezvoltat în partea de Nord a orașului Brașov, pe Calea Feldioarei. Vă invităm să treceți pe site-ul Korter.ro și să găsiți mail multe detalii legate de amplasare, precum și harta zonei.

Descrierea zonei de amplasare cu puncte de interes

 • În apropierea locuințelor noi funcționează magazine de bricolaj și nu departe sunt supermarketuri și magazine alimentare.
 • Pe o rază de până la 1,8 km pietonal se află supermarketul LIDL, este Bertis Magazin Alimentar, funcționează magazinele Leroy Merlin Brașov Griviței și Dedeman.
 • Pentru un weekend împlinit poate fi vizitat parcul acvatic din apropierea locuințelor noi - „Paradisul Acvatic”.
 • Nu departe de complexul rezidențial copiii rezidenților pot frecventa școlile și grădinițele din această zonă: Școala Universul Montessori Brașov, Școala Gimnazială nr. 14 și Grădinița Nr. 5.
 • Pentru sport în apropiere de casele noi se află Tenis Arena și sala de fitness CrossFit Fabric – CrossFit Brașov sau rezidenții își pot petrece activ timpul liber la centrul de paintball din această zonă „Splash Paintball Brașov”.
 • Locuri gustoase nu departe de case: Sultan Mehmed Restaurant & Pensiune și Cofetăria SPLENDID.
 • Acces facil de la vilele noi este către Oficiul Poștal Transilvania Post din această zonă.
 • Pe o rază de până la 2 km față de complexul rezidențial se află benzinăriile: MOL, SOCAR, OMV sau Petrom.

Alegând un nou loc de trai foarte important este să atragem o mare atenție la amplasarea acestuia, deoarece de amplasare depinde nivelul de confort pentru întreaga familie, depinde cât timp fa fi petrecut în drum spre locul de muncă sau spre centrul orașului, depinde cât de aproape de casă se află grădinița și școala copiilor sau câte locuri de relaxare sunt poziționate în apropiere de casă. Pentru a vă ajuta să faceți o alege bună mai ușor, am hotărât să selectăm pe pagina noastră Korter.ro mai multe variante de imobile noi, ce sunt accesibile în vânzare în această zonă și sunt prezentate direct de la dezvoltatori, vă invităm să le vedeți pe toate și să le comparați astfel având posibilitatea de a face o alegere bună și corectă mai ușor și mai repede. Nu ezitați să ne vizitați pe Korter.ro.

Distanțe până la punctele importante

 • Până la rețeaua de transport public sunt de parcurs aproximativ 100 m de la casele noi, pe unde circulă autobuzul cu linia nr. 18;
 • Sunt circa 3 - 4 km față de centrul vechi din orașul Brașov;
 • O distanță de 4 -5 km până în centrul civic al Brașovului;
 • Nu mai mult de 8 km până la Aeroportul Internațional din Brașov - Ghimbav.

Prezentarea proiectului de vile

Complexul rezidențial „M’Art Villas” reprezintă o comunitate locativă formată din case. Locuințele sunt construite într-un stil arhitectural modern cu aspecte egal de atractiv și cu regimuri de înălțime cu câte un Parter plus un Etaj. Fiecare locuință beneficiază de curtea sa personală. Suprafața de lot pentru fiecare unitate locativă variază între 170 mp și 200 mp. Vă prezentăm pe site-ul nostru Korter.ro toate pozele proiectului de locuințe. Imobilele sunt realizate pe carcase din cadre din beton armat cu pereți din cărămidă ce sunt fiabil izolați termic pe partea exterioară. Casele noi sunt construite cu spații exterioare foarte largi și aerisite pentru un confort maxim rezidenților.

Prezentarea vilelor

În incita complexului locativ „M’Art Villas” se află dezvoltate în total 30 de case, fiecare cu terase cu suprafețele de 50 mp. Suprafața construită a unei case este de 64 mp, suprafața desfășurată de 128 mp, iar suprafața de teren liber împrejurul casei este de la 105 mp și până la 120 mp, unde poate fi organizată o zonă de barbeque sau cu bun gust amenajată o grădină de flori sau un spațiu de joacă pentru copii. Pe pagina web Korter.ro este oferită posibilitatea de a vă cunoaște cu schemele și prețurile imobilelor noi. Toate casele sunt ingenios proiectate și au fiecare câte trei dormitoare, iar spațiul de la Parter are o structură confortabilă pentru întreaga familie, unde living-ul este conectat cu bucătăria de tip open space și dispune de o zonă de dining. Atât la etaj cât și la parter sunt proiectate câte un bloc sanitar și este un spațiu de dressing la etaj. Imobilele se încălzesc individual prin centrală termică proprie. În folosință casele se predau cu racordare la toate utilitățile și au apă, gaz, curent electric și sistem de canalizare.

Dezvoltatorul proiectului rezidențial „M’Art Villas” este o companie serioasă și de încredere – SC Trepte SRL, care are o experiență de peste 10 ani și unde este transparență completă pentru toate proiectele realizate.

Mai multe informații utile despre vilele complexului locativ „M’Art Villas” se găsesc pe pagina Dezvoltatorului, unde vă invităm să treceți direct de pe pagina noastră Korter.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut M'art Villas?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Mart Villas, M'art Villas Trepte, Villas Trepte, m art villas.

Unde se află M'art Villas?

str. Calea Feldioarei, Brașov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în M'art Villas din Brașov?

Se oferă spre vânzare case 3 camere.

Cât costă m² în M'art Villas?

M² în acest complex costă de la ‍2 211 € +TVA.

Cine este dezvoltatorul M'art Villas din Brașov?

Dezvoltătorul M'art Villas este – Trepte.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC