Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex One 66
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Mihai Viteazul, 166, zona Bartolomeu, Brașov

One 66 pe hartă Brașov

str. Mihai Viteazul, 166, zona Bartolomeu, Brașov

Etape dezvoltare

Faza 1
cladire 1, cladire 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021
Faza 2
cladire 3, cladire 4
în stadiu de construcţie
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiportar, sală de film și evenimente, spații comerciale, sala de fitness, centru wellness, locuri de joacă copii, parc, restaurant, spălătorie,
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri4
Parcaresubterană și supraterană
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri locuințte si aprthoteluri
Сurte închisăpază, mentenanță

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑camera, 2‑camere, 2‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente49–302 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare ideală pentru locuințe excepționale

Ansamblul rezidențial „One 66 Central Residence” se află localizat pe strada Mihai Viteazul, la numărul 166 în zona Bartolomeu din orașul Brașov. Zona de amplasare a locuințelor noi este complet dezvoltată și imobilele se învecinează cu o mulțime de puncte de interes, cu multe restaurante, pizzerii, cafenele, magazine și supermarketuri, la un kilometru este LIDL și Kaufland Bartolomeu, nu departe se află magazinul Leroy Merlin și sunt 2,6 km până la centrul comercial „AFI Brașov”, iar până la centrul comercial „Coresi Shopping Resort” sunt de parcurs circa 4 km. Nu departe se află Parcul Acvatic „Aquatic Paradice”, Patinoarul Olimpic și Stadionul „Silviu Ploeșteanu”, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și este centrul medical „Croma”. În vecinătatea imobilelor noi se află Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, pietonal sunt de parcurs 850 de metri până la Creșa Nr. 5 și Grădinița „Căsuța Bucuriei”, 1,1 km până la Școlile Gimnaziale Nr. 14, nr. 12 și Nr. 15, iar la 1,8 km este Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță”.

Pe lângă complexul imobiliar circulă autobuze și până în Centrul Istoric din Brașov este de parcurs o distanță de 4,8 km și doar 3,4 km până în Centrul Civic. La doar un kilometru este Gara Bartolomeu și sunt 2,5 km până la Gara centrală din Brașov, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov sunt 10,7 km.

Prezentarea complexului imobiliar

Ansamblul imobiliar „One 66 Central Residence” se formează din 4 clădiri rezidențiale dintre care două imobile sunt prevăzute de tip – Hotel Apart. Regimul de înălțime al caselor de apartamente este combinat și imobilele sunt sofisticat proiectate cu câte un Parter și 10 Etaje unite cu elemente de câte 4 Etaje. La realizarea imobilelor sunt folosite doar materiale naturale și durabile în timp, echipamente calitative și tehnologii inovative. Structura de rezistență este realizată pe fundații trainice și casele au o structură constructivă compusă din cadre din beton armat și umplutura pereților din materiale eficiente termic și fonic. Fațadele clădirilor sunt finisate cu piatră naturală și imobilele au aspecte moderne, elegante și sunt foarte atractive, acestea dispun de terase înfrumusețate cu grădini verzi. Toate blocurile sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație cu funcționare sigură și ultra silențioasă.

Ansamblul rezidențial este prevăzut cu diverse spații de socializare, sunt amenajate zone de parc cu locuri de relaxare și locuri de joacă pentru copii, sunt alei pietonale generoase și diverse spații comerciale, este o sală de evenimente cu sală de tip cinema, restaurante și cafenele, funcționează un centru Wellness cu SPA și este un salon de înfrumusețare, plus o sală de fitness. În incinta complexului locativ sunt 1500 de mp de spații de servicii, funcționează o spălătorie, este o sucursală bancară cu ATM și cabinet notarial.

În total în complex sunt amenajate 512 locuri de parcare subterane și există organizate 50 de locuri de parcare supraterane. Accesul este controlat și este pază umană cu portar.

Apartamente

În total în blocurile complexului locativ „One 66 Central Residence” sunt proiectate 500 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere primitoare. Suprafața locuințelor variază între 49 mp și 302 mp și unitățile locative dispun de balcoane. Apartamentele se livrează complet finisate și cu toate sistemele inginerești realizate. Sistemul termic este prevăzute individual pentru fiecare proprietate locativă și instalațiile termice, electrice și sanitare sunt alese de ultimă generație.

Din ferestrele apartamentelor se deschid vederi panoramice asupra Dealului Cetății și către Tâmpa.

Pentru toate detaliile apartamentelor și pentru informații complete despre pachetele de vânzare, vă rugăm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „One 66”, unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, care vă așteptă să le programați o întâlnire.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla One 66?

str. Mihai Viteazul, 166, zona Bartolomeu, Brașov.

Termen de finalizare One 66?

  • Faza 2 – undefined
  • Faza 1 – dat în exploatare

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul One 66.

Cine este dezvoltatorul One 66 în Brașov?

Dezvoltator One 66 – SC One66 Exulting.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC