Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lior By Casa Nobel
în Brașov

Apartamente
de la ‍94 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 487 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Labiș, 64, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Cladirea B2
str. Nicolae Labiș, 64, zona Tractorul, Brașov (B2)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare
Clădirea B3
str. Nicolae Labiș, 64, zona Tractorul, Brașov (B3)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2025 tr. 1
În desfășurare
Clădirile B4, B5
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Nicolae Labiș, 64, zona Tractorul, Brașov (B4)
9 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut
așteptăm lansarea vânzărilor

Schițe și prețuri în Lior By Casa Nobel

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 1 aprilie 2024
2 camere
53.74–55.46 m2
de la ‍1 731 € +TVA / m2de la ‍94 000 € +TVA
3 camere
72.93–74.64 m2
de la ‍1 554 € +TVA / m2de la ‍116 000 € +TVA
33 camere
73.11 m2
de la ‍1 587 € +TVA / m2de la ‍116 000 € +TVA

Lior By Casa Nobel pe hartă Brașov

str. Nicolae Labiș, 64, zona Tractorul, Brașov

Plata în rate la Lior By Casa Nobel

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Disponibil

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Lior By Casa Nobel

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, spații de joacă copii, parc, adăpost ALA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler pentru fiecare bloc
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente346
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Într-o zonă liniștită și bine dezvoltată, pe strada Nicolae Labiș, la numărul 64, în cartierul Tractorul din orașul Brașov, se găsește localizat ansamblul rezidențial „Lior By Casa Nobel”.

De la blocurile rezidențiale sunt de parcurs doar câteva minute pietonal până la centrul comercial „Coresi Shopping Center”, supermarket-ul Mega Image, supermarket-ul LIDL, sala sportivă „Grand Fitness” și Patinoarul Olimpic. In apropiere este Spitalul Tractorul și Spitalul „Eva Maternity Brașov”.

De la locuințele complexului „Lior By Casa Nobel” până în centrul orașului Brașov este o distanță de 3,8 km, iar până la Aeroportul Internațional se ajunge parcurgând circa 14,1 km.

Caracteristici constructive

Proiectul „Lior By Casa Nobel” este un cartier locativ amplu dezvoltat și este format din 10 blocuri rezidențiale, cu structuri, aspecte și regimuri de înălțime egale S+P+8E.

Structura de rezistență a imobilelor este realizată în baza carcaselor din beton armat turnat monolit. Umplutura tuturor închiderilor exterioare este formată din zidărie de cărămidă, precum și toți pereții despărțitori dintre apartamente și pereții interiori din apartamente la fel sunt formați din cărămidă porotherm. Sistemul de izolare termică se face cu vata bazaltica ROCKWOOL de 10cm, materialele și finisajele exterioare folosite au cel mai înalt nivel de calitate și un nivel sporit de durabilitate și rezistență în timp. Profilul ferestrelor folosite este din PVC de la producătorul SALAMANDER cu geamuri termopane în trei rânduri de sticlă. Casa scării este spațioasă și luminoasa, de asemenea este dotată cu câte un ascensor electric silentios de ultimă generație SCHINDLER.

Curtea complexului rezidențial este bine îngrijită și cu un bun gust amenajată, cu spații verzi și cu locuri de relaxare, zone de parc sădite cu arbuști decorativi și există insule cu gazon. In curte sunt organizate și spații de joacă pentru cei mai mici locatari. Sunt prevăzute alei pietonale și trotuare pavate în incită, este instalat sistem de iluminare exterioară, iar locurile de parcare sunt private și organizate suprateran.

Apartamente

Apartamentele proiectate în complexul rezidențial „Lior By Casa Nobel” sunt foarte primitoare și confortabile, au scheme decomandate și eficient gândite cu una, două sau trei camere.

  • Suprafața apartamentelor cu o cameră de tip – Studio este prevăzută de la 46,65 mp și până la 53,74 mp plus suprafața teraselor;
  • Apartamentele cu 2 camere au spațiul cuprins între 53,74 mp și 55,46 mp;
  • Suprafața utilă a apartamentelor cu 3 camere începe de la 72,94 mp și ajunge până la 80,15 mp plus suprafața terasei.

Beneficiarilor li se predau apartamente complet finisate în versiune – „la cheie” cu placaje de gresie și faianță de clasă Premium, iar parchetul laminat triplu stratificat este produs în Germania. La fel și toate ușile interioare sunt de productie germană, iar ușile de la intrare în locuințe sunt confecționate din metal și sunt alese de cea mai bună calitate și corespund standardelor de securitate. Obiectele sanitare au un design modern si sunt de la IdealStandard. Sistemul de ventilație al băilor este de două tipuri, există proiectate apartamente cu ventilare naturală prin propriul geam și sunt prevăzute apartamente cu băi amenajate cu sisteme de ventilație forțată.

Pentru mai multe informații despre complex, detalii constructive, apartamente, finisaje, despre metodele de achiziționare a apartamentelor noi din complexul rezidențial „Lior By Casa Nobel” și pentru a contacta unul dintre consultanții imobiliari, vă rugăm să treceți pe pagina oficială a Dezvoltatorului „Casa Nobel”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Lior By Casa Nobel?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Lior Casa Nobel.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lior By Casa Nobel din Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 33 camere.

Cât costă m² în Lior By Casa Nobel?

M² în acest complex costă de la ‍1 487 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Lior By Casa Nobel în Brașov?

Modalități de plata în Lior By Casa Nobel: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Plata eșalonată.

Termen de finalizare Lior By Casa Nobel?

  • B2 – Finalizare în 2024 tr. 4
  • B3 – Finalizare în 2025 tr. 1
  • B1 – finalizat
  • B4, B5 – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC