Previzualizare foto – fotografie originală aici

Herăstrău Boutique
în București

Apartamente
de la ‍119 500 €
Prețul / m2
de la ‍2 183 € +TVA
Adresă
str. Promoroacă, 6, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Promoroacă, 6, București (Herăstrău Boutique)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Herăstrău Boutique

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 11 ianuarie 2024
2 camere
46–64 m2
de la ‍2 342 € +TVA / m2de la ‍119 500 € +TVA
3 camere
77 m2
de la ‍2 273 € +TVA / m2de la ‍175 000 € +TVA

Herăstrău Boutique pe hartă București

str. Promoroacă, 6, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente28
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Securitatemonitorizare video
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe60–87 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat

În partea de Nord a capitalei, în cea mai râvnită zonă – zona Herăstrău/Băneasa, pe strada Promoroacă, la numărul 6, în sectorul 1 al municipiului București, se află poziționat ansamblul rezidențial „Herăstrău Boutique Residence”. Accesul către complexul de locuințe se face prin Bulevardul Aerogării. Până la unul dintre cele mai mari și frumoase parcuri din București – „Parcul Herăstrău” se ajunge în câteva minute pe jos de la complexul de locuințe. Este acces imediat către toate punctele de interes, așa ca: sala de sport 700 Fit se află la doar 130 de metri, la 400 de metri se află Spitalul „Medicover”, sunt 600 de metri până la Grădinița 238 și 700 de metri până la Școala „MEA”. Nu departe se află Cartierul Francez și până la centrul comercial „Promenada Mall” se ajunge pietonal în 15 – 20 de minute.

Locuințele noi sunt amplasate în apropierea stațiilor cu mijloace de transport în comun și la 1,7 km se află stația de metrou Aurel Vlaicu. Distanța de la complexul locativ până în centrul capitalei este de 8,7 km, până la Gara de Nord sunt 5,8 km, Aeroportul „Henri Coandă” se află la 10,1 km și sunt 7,2 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea celui mai bun proiect investițional din capitală

„Herăstrău Boutique Residence” – este un proiect imobiliar exclusivist de Premium clasă de tip „Boutique”. Complexul locativ este prezentat cu un bloc de apartamente deosebit proiectat într-un stil arhitectural ultra modern și cu un aspect plăcut și foarte atractiv. Blocul de apartamente este responsabil construit și are un regim de înălțime: Subsol plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente. Clădirea rezidențială corespunde celor mai înalte standarde de confort și siguranță, unde s-au folosit materiale de înaltă calitate și s-a atras o mare atenție la toate detaliile, precum și la realizare au fost respectate toate normele și cerințele în vigoare. Structura de rezistență a blocului este compusă din cadre din beton armat și are toate închiderile exterioare zidite din cărămidă și toate compartimentările și pereții interiori perimetrali ai apartamentelor realizați din cărămidă eficientă termic și fonic. Fațadele imobilului sunt fiabil izolate termic și sunt finisate cu un bun gust cu elemente decorative din lemn. Ferestrele instalate la locuințe au profil calitativ și geamuri termo eficiente. În interior la bloc este instalat un ascensor de ultimă generație, de un grad înalt de siguranță, acesta este confortabil și funcționează silențios. Sistemul de monitorizare video cuprinde întreg teritoriul complexului de apartamente, inclusiv și locurile de parcare, ce sunt organizate subterane.

Detalii de amenajare și finisare a locuințelor

În incinta complexului locativ „Herăstrău Boutique” sunt proiectate în total 28 de apartamente luxoase, cu scheme perfecte cu 2 și 3 camere decomandate și semidecomandate. Locuințele sunt proiectate cu spații funcționale, sunt spațioase și luminoase și dispun de suprafețele, ce încep de la 60 mp și ajung până la 87 mp. Apartamentele dispun de balcoane deschise, ce sunt absolut finisate și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată. Pentru un grad sporit de liniște, confort și intimitate – la fiecare etaj al clădii locative sunt poziționate doar câte 4 unități locative. În folosință proprietățile locative se oferă finisate complet și se predau – „la cheie” cu design-ul ales de cumpărător și cu folosirea finisajelor personal alese. Sistemul termic este autonom pentru fiecare apartament cu centrală termică proprie și cu instalații termice conduse prin pardoseală.

Din ferestrele apartamentelor „Herăstrău Boutique Residence” se deschid vederi panoramice asupra împrejurimilor.

Pentru achiziționare, vă invităm să vizitați site-ul web al complexului locativ „Herăstrău Boutique Residence”, de pe care vă puteți programa la o vizionare și de unde puteți afla mult mai multe informații utile și toate detaliile constructive și amănuntele de finisare a apartamentelor noi din zona de Nord a Bucureștiului. Nu ezitați să treceți pe site-ul complexului locativ de pe pagina noastră ușor și repede.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Herăstrău Boutique?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Herastrau Boutique Residence.

Unde se află Herăstrău Boutique?

str. Promoroacă, 6, zona Băneasa, Sector 1, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Herăstrău Boutique din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Herăstrău Boutique?

M² în acest complex costă de la ‍2 183 € +TVA.

Termen de finalizare Herăstrău Boutique?

Herăstrău Boutique – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC