Previzualizare foto – fotografie originală aici

Burnitei Apartments
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
Aleeea Tornadei, zona Trapezului, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

Aleeea Tornadei, București (Burnitei)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Burnitei Apartments pe hartă București

Aleeea Tornadei, zona Trapezului, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–74 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „Burniței Apartments” este construit pe Aleea Tornadei, la numărul 18, în zona Trapezului, sectorul 3 din municipiul București. Complexul de locuințe este poziționat foarte confortabil și se învecinează cu o mulțime de puncte de interes. În apropiere de clădire este LIDL, iar pe o rază de până la 2,9 km se află magazinele: Leroy Merlin, Dedeman, Decathlon, Ikea și sunt hipermarketurile: Kaufland, Jumbo și Auchan. Nu departe de casa de apartamente este Creșa Greierașul, Grădinița Nr. 211, Școala Gimnazială Nr. 20, Școala Gimnazială Nr. 92, Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” și nu departe este Școala privată „Bucharest Christian Academy”. De la locuințele noi ușor sunt accesibile toate zonele din oraș și pe lângă complex circulă autobuze, tramvaie și este stația de Metrou 1 Decembrie la 1,1 km. Sunt aproximativ 9 km de la blocul „Burniței Apartments” până în centrul Bucureștiului, circa 12 km până la Gara de Nord și 25 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 17 km.

Caracteristicile și detaliile de amenajare a proiectului

Complexul locativ „Burniței Apartments” este prezentat cu un bloc de locuințe de un regim mic de înălțime și de un grad mare de rezistență la cutremure. Casa de apartamente este responsabil construită și are un Parter și 2 Etaje. La construcția imobilului au fost folosite materiale calitative și s-au respectat toate normele și cerințele în vigoare. Structura constructivă a casei de apartamente este bazată pe fundații de tip radier general și suprastructură pe cadre din beton armat (stâlpi și diafragme, grinzi și planșee), iar toți pereții sunt construiți din cărămidă termo și fono eficientă Porotherm. Termo sistemul exterior placat peste pereții perimetrali are grosimea de 10 cm și este din polistiren. Ferestrele locuințelor sunt calitative, asigură încăperile cu multă lumină naturală și protejează de gălăgie, praf, precum și sunt eficiente termic, sunt formate din profil PVC Salamander (7 camere termice) și au geam termopan de tip „4 seasons” și low-e. Aspectul exterior al blocului locativ este elegant și modern, fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație deosebită a culorilor alb și gri. Scara interioară este finisată cu balustradă din inox și scările sunt placate cu plăci din ceramică.

Curtea ansamblului locativ este închisă și nocturn iluminată și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane împrejurul blocului plus în incinta accesul este securizat prin barieră de acces, precum și controlat este accesul în incinta blocului prin sistem cu interfon.

Apartamente

Complexul de locuințe „Burniței Apartments” dispune de 30 de apartamente ergonomic proiectate cu 2 și 3 camere. Suprafața unităților locative este cuprinsă între 33 mp și 74 mp și acestea sunt oferite în vânzare complet finisate. Pereții sunt vopsiți cu lavabil, pardoselile sunt turnate cu sapă prin care sunt conduse țevile PPR pentru alimentare cu apă caldă și rece. Și toate locuințele sunt finisate cu gresie, faianță, parchet, au uși interioare din MDF instalate plus ușă de acces din metal, cu obiecte sanitare sunt echipate camerele de baie și centrale termice individuale sunt dotate pentru fiecare proprietate. Pentru evacuarea apelor sunt trase coloane speciale din PVC montate în nișe speciale. Sistemul electric este absolut realizat cu tablouri electrice cu siguranțe fuzibile și cu declanșare automată, pentru realizarea circuitelor electrice sunt folosite conductoare din cupru și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele, inclusiv și prize pentru curenți slabi: internet, TV și telefonie. Blocul rezidențial este racordat la gaz, curent, canal și apă.

Locuințele noi din „Burniței Apartments” sunt disponibile de achiziționat prin plata integrală, prin creditare ipotecară și prin programul „Prima Casă”. Pentru alte informații și achiziționări, vă oferim posibilitatea să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Burniței Apartments”.

Acest proiect mai este numit și Burnitei Apartments Trapezului.

Unde se află Burnitei Apartments?

Aleeea Tornadei, zona Trapezului, Sector 3, București.

Termen de finalizare Burnitei Apartments?

Burnitei – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Burnitei Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Burnitei Apartments din București?

Dezvoltătorul Burnitei Apartments este – Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC