Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Garden Residence
în București

Case
de la ‍140 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 220 €
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Dealul Crișului, 34-38, Sector 4, București

Schițe și prețuri în Green Garden Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 17 ianuarie 2024
Case
123–144 m2
de la ‍1 138 € / m2de la ‍140 000 €

Green Garden Residence pe hartă București

str. Drumul Dealul Crișului, 34-38, Sector 4, București

Plata în rate la Green Garden Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Green Garden Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri60 vile duplex
🟧 Parcaresupraterana proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre zona de amplasare

Cartierul rezidențial „Green Garden Residence” este poziționat în partea de Sud a capitalei și se află dezvoltat pe strada Drumul Dealul Crișului, la numerele 34 – 38, în zona Apărătorii Patriei din sectorul 4 al orașului București.

În imediata apropiere de case sunt magazinele: Metro Cash & Carry Berceni, Hornbach și Selgros, se află hipermarketurile Auchan și Jumbo, sunt supermarketurile LIDL și Mega Image și la o distanță de 1,3 km este Piața de Gros. În vecinătatea complexului de locuințe este o farmacie, sunt câteva cafenele și fast food-uri. De la locuințele noi până la Complexul Premium Wellness Institut și până la Stadionul IMGB sunt de parcurs 1,3 km și la o distanță de 1,7 km față de ansamblul rezidențial funcționează Grădinița cu Program Prelungit „Prietenii mei”.

În apropiere de imobile este stație cu mijloace de transport în comun cu linii de autobuz și de la cartierul de locuințe „Green Garden Residence” până la Piața Unirii din orașul București se parcurge o distanță de aproximativ 9 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs circa 13 km și până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se ajunge parcurgând 26,2 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 21,1 km.

Prezentarea cartierului rezidențial și caracteristici tehnice

Ansamblul locativ „Green Garden Residence” este un proiect imobiliar dezvoltat în două faze și în faza întâi este prezentat un număr total de 20 de case de tip – Duplex cu un regim mic de înălțime, fiecare cu câte un Parter și Un Etaj locativ, iar a doua fază de construcție este proiectată cu 60 de unități locative.

Toate imobilele sunt construite în conformitate cu standardele, normele și legislația în vigoare, cu folosirea materialelor calitative și durabile și a ideilor de design moderne. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat cu stâlpi și grinzi din beton armat ce se bazează pe fundații continue. Toate închiderile exterioare ale caselor sunt realizate din cărămidă termic și fonic eficientă și au grosimea de 25 cm, astfel de cărămidă este folosită și la zidăria compartimentărilor interioare. Toate imobilele dispun de un sistem termic exterior calitativ și au instalate ferestre eficiente din punct de federe termic și fonic.

În incinta complexului de locuințe este organizat un spațiu pentru joaca copiilor. Locurile de parcare sunt proprii supraterane și se află organizate în curtea personală a caselor.

Cartierul rezidențial „Green Garden” este o comunitate de tip închis și accesul în incintă este controlat. Străzile interioare din complex cât și toate căile de acces către imobile sunt asfaltate și nocturn iluminate, iar drumul de acces către casele noi este cu două benzi pe sens.

Informații generale despre vile

Proiectul imobiliar „Green Garden Residence” prezintă case confortabile perfect compartimentate cu scheme logice cu 4 camere. Imobilele sunt proiectate cu o amprentă la sol de 75 mp și dispun de suprafața total desfășurată de 150,86 mp și au 75,43 mp utili. Fiecare vilă dispune de câte două locuri private pentru parcarea transportului personal al locatarilor și fiecare casă este îngrădită.

În folosire casele se predau complet finisate – la cheie, unde sunt folosite finisaje de calitate – Premium. Tavanele și pereții sunt tencuiți cu tencuieli de la Baumit. Toate instalațiile sanitare sunt montate. Instalațiile electrice din case sunt alese de la firma Gewiss. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare locuință. Toate locuințele cartierului locativ sunt complet racordate la utilitățile generale ale orașului București și dispun de apă, curent electric, gaze naturale și au racordare la sistemul de canalizare.

Dacă sunteți interesați de o locuință perfectă într-un cartier rezidențial excelent, sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului rezidențial „Green Garden”, unde vă puteți programa cu o vizită la căsuța de vis și de unde puteți afla alte informații utile despre vile și despre metodele de plată achiziționate.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Green Garden Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Green Garden Residence Crișului.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green Garden Residence din București?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Green Garden Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 220 €.

Cum să cumpăr un apartament în Green Garden Residence în București?

Modalități de plata în Green Garden Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Green Garden Residence?

  • Tronson 2 – în construcție
  • Casa Iris, Casa Luca, Casa Matei, Casa Confort Plus – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC