Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Joy Galaxy Residence
în Popești-Leordeni

Apartamente
de la ‍50 414 €
Prețul / m2
de la ‍1 300 €
Dezvoltător
Adresă
str. Biruinței, Popești-Leordeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Blocuri 1-4
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Biruinței, Popești-Leordeni, Ilfov (Bloc 4)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Blocurile 5 - 8
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Biruinței, Popești-Leordeni, Ilfov (Bloc 5)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Joy Galaxy Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
1 camere
38.78 m2
de la ‍1 300 € / m2de la ‍50 414 €
2 camere
59.53 m2
de la ‍1 300 € / m2de la ‍77 389 €
3 camere
86.33 m2
de la ‍1 300 € / m2de la ‍112 229 €

Joy Galaxy Residence pe hartă Popești-Leordeni

str. Biruinței, Popești-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, locuri de joacă, parc
🟧 Încălzirecentrala de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeparter + 7 etaje
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsiniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–86 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Proiectul rezidențial „Joy & Galaxy Residence” se află amplasat în partea de Sud a capitalei, foarte aproape de Șoseaua Berceni și se află localizat pe strada Biruinței, în orașul Popești Leordeni, județul Ilfov.

Accesul către locuințe se poate face și din strada Mirăslău și în apropiere de complexul de locuințe se află stație de autobuz, iar până la stația de metrou Dimitrie Leonida sunt de parcurs nu mai mult de 15 minute pietonal și se parcurg nu mai mult de 1,3 km. Până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de aproximativ 10 km, Gara de Nord din București se află la distanță de circa 13 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se ajunge parcurgând 27 km și sunt 22 de kilometri până la Aeroportul International „Aurel Vlaicu”.

Despre proiect

Ansamblul imobiliar „Joy & Galaxy Residence” este compus din 8 clădiri rezidențiale de menire mixtă, ce se află dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 3,5 hectare. Blocurile de apartamente sunt ideal construite cu mari distanțe între imobile și sunt proiectate cu o arhitectură modernă și elegantă. Toate imobilele sunt construite cu un regim de înălțime egal și au câte un Parter și 7 Etaje și sunt realizate calitativ cu folosirea materialelor de clasă superioară și cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare. Blocurile locative au o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu toți pereți exteriori și compartimentările interioare realizate cu zidărie din cărămidă termic și fonic eficientă. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este produsă în Germania și dispune de profil PVC și are instalat geam tripan termopan. În clădiri sunt instalate ascensoare moderne și silențioase și există proiectate diverse spații comerciale. Accesul în incinta blocurilor locative se face prin intermediul sistemului cu interfon.

În incinta complexului de locuințe este amenajat un spațiu generos de peste 1000 mp de parc cu diverse spații verzi peisagistic plantate, sunt trotuare generoase și există locuri de joacă organizate pentru cei mai mici locatari.

Locurile de parcare pentru rezidenți sunt organizate subterane și supraterane și proiectul imobiliar dispune de o infrastructură completă și are toate căile de acces amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Apartamente excepționale

Aproximativ un număr total de 1000 de unități locative sunt prevăzute în complexul de locuințe „Joy & Galaxy Residence”, câte 125 de locuințe poziționate în fiecare bloc. Proprietățile locative sunt proiectate cu o cameră - garsoniere și cu 2 și 3 camere decomandate. Locuințele sunt excelent gândite, au spații funcționale și sunt perfect compartimentate cu suprafețele, ce încep de la 38,5 mp și până la 89 mp plus suprafața generoasă a balcoanelor, ce sunt proiectate de tip – terasă.

În vânzare locuințele sunt prezentate complet finisate, la maxim echipate și complet racordate la toate utilitățile generale. Apartamentele sunt gândite în amănunte până la cele mai mici detalii și au folosite finisaje de calitate Premium, cu modele oferite la alegerea cumpărătorilor de imobile. De import din Spania sunt plăcile de gresie, faianță și parchet și toate obiectele sanitare instalate sunt de la Cersanit. Apartamentele au instalate ușile interioare și au uși de acces cu anti efracție. Dispun de centrală termică de apartament cu puterea de 24 KW și au calorifere instalate, plus sunt pregătiri pentru aparatele de aer condiționat.

Proiectul imobiliar „Joy Galaxy Residence” este dezvoltat de către compania „Joy Residence” și sunt acceptate metode flexibile de finanțare, astfel cumpărătorii pot achiziționa locuința sa prin orice tip de creditare bancară sau din surse proprii.

Pe site-ul web al complexului de locuințe „Joy Galaxy Residence” sunt afișate toate informațiile utile despre metodele de plată acceptate, despre toate facilitățile locuințelor și contactele directe ale managerilor de vânzare ai Dezvoltatorului, nu ezitați să vizitați pagina web a complexului rezidențial, ce poate fi accesată direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Joy Galaxy Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni.

Unde se află Joy Galaxy Residence?

str. Biruinței, Popești-Leordeni, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Joy Galaxy Residence din Popești-Leordeni?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Joy Galaxy Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 300 €.

Termen de finalizare Joy Galaxy Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC