Previzualizare foto – fotografie originală aici

Studio Plus Ideal Metalurgiei Park
în București

Apartamente
de la ‍50 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 300 € +TVA
pe ‍109 €
Adresă
str. Binelui, 33, zona Berceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Drumul Binelui, 33 (Bloc A)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare
str. Drumul Binelui, 33 (Bloc B)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
1 camere
38.45–57.85 m2
de la ‍1 300 € +TVA / m2de la ‍50 000 € +TVA
2 camere
55.6–57.95 m2
de la ‍1 331 € +TVA / m2de la ‍74 000 € +TVA

Studio Plus Ideal Metalurgiei Park pe hartă București

str. Binelui, 33, zona Berceni, Sector 4, București

Plata în rate la Studio Plus Ideal Metalurgiei Park

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de rezistenta din cadre de beton armat
🟧 Facilităţi5000 mp de teren pe care se vor amenaja parcarile rezidentilor, spatiile verzi si aleile iluminate, precum si zonele de serviciiP+4 E
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente120
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe38.45 – 57.95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” se află dezvoltat în partea de Sud a capitalei și locuințele noi se amplasează pe strada Drumul Binelui, numărul 33, sectorul 4, zona Berceni din orașul București. În proximitatea imediată a complexului se află supermarketul Profi și nu departe de locuințele noi este o diversitate mare de centre comerciale și galerii, se află hipermarketurile Auchan, Carrefour și Jumbo, este supermarketul LIDL, magazinul Hornbach și magazinul Metro Cash & Carry Berceni. De asemenea în această zonă sunt multe sucursale bancare, funcționează unități educative și sunt instituții de învățământ.

De la complexul rezidențial „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” este acces rapid către toate punctele de interes din capitală atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun (autobuz, metrou, tramvai), stațiile cărora se află foarte aproape de complex . Distanța de la locuințe până în Piața Unirii din capitală este o distanță de 7,7 km, Gara de Nord din București se află la 12 km și sunt de parcurs 25 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 20 km.

Informații generale despre proiectul locativ

Complexul locativ „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 5000 mp și dispune de două blocuri rezidențiale, ambele cu un regim de înălțime cu Parter plus 4 Etaje de apartamente. Imobilele sunt realizate cu o structura constructivă compusă din cadre din beton armat. La construcția clădirilor este folosită cărămida Porotherm atât pentru zidăria pereților interiori cât și pentru umplutura închiderilor exterioare. Pe partea exterioară a pereților este aplicat un sistem calitativ de izolare termică, ce este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și pe o plasă specială este aplicat un chit și stratul de finisare cu tencuială decorativă într-o combinație reușită a culorilor alb, gri și nuanțe bordo. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri ideal se încadrează în aspectul imobilelor având profil de culoare închisă de la firma Rehau și geam termoizolant (5 camere termice) cu acoperire low-e, de tip 4 anotimpuri și plus instalate sunt și glafuri exterioare din PVC la ferestre și la balcoane. Spațiile interioare ale imobilelor sunt finisate și la casa scării sunt instalate lifturi silențioase și sigure.

În incinta complexului sunt amenajate și iluminate alei pietonale și există zone verzi plantate, plus o mare parte a curții este dedicată parcărilor supraterane. Pentru a asigura rezidenților un grad mai înalt de securitate în fiecare apartament este instalat câte un video interfon și accesul în incintă este controlat și se face prin barieră de acces.

Detaliile de finisare ale apartamentelor

Fiecare apartament din cadrul proiectului locativ „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” este excelent compartimentat și atent finisat cu materiale moderne și calitative. Disponibile în vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 camere. În total în complexul rezidențial sunt concepute 120 de unități locative, ce au suprafața cuprinsă între 36,10 mp și 51,95 mp, plus suprafețele baloanelor. Toate pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sape și cu tencuieli mecanizate sunt prelucrați pereții, iar plăcile de gresie și faianță sunt importate din Italia și Spania și din Austria este parchetul laminat, ce are grosimea de 8 mm. Instalate sunt toate ușile interioare și ușa de acces este din metal cu sistem antiefracție. Locuințele au realizate complet sistemele inginerești și toate instalațiile sanitare sunt cu țevi din polipropilenă. Pentru instalațiile electrice conductele sunt alese să fie din cupru, iar prizele montate sunt de tip – modulare. Pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie cu puterea de 24 KW și instalațiile termice PEX plus distribuitoare.

Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru alte detalii, vă rugăm să apelați direct la site-ul complexului locativ, acces către care este direct de pe pagina noastră.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Studio Plus Ideal Metalurgiei Park?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ideal Metalurgiei Park, Studio Plus Metalurgiei Park.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park?

M² în acest complex costă de la ‍1 300 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park în București?

Modalități de plata în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park: Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Studio Plus Ideal Metalurgiei Park?

Bloc A, Bloc B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC