Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Studio Plus Ideal Metalurgiei Park
în București

Prețul / m2
de la ‍1 115 € +TVA
Adresa
str. Drumul Binelui, 33 , Sector 4, zona Berceni, București

Schițe și prețuri în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 mai
Garsoniere38.45–57.85 m2de la ‍1 153 € +TVA / m2de la ‍46 000 € +TVA
2 camere55.6–57.95 m2de la ‍1 115 € +TVA / m2de la ‍62 000 € +TVA

Studio Plus Ideal Metalurgiei Park pe hartă București

str. Drumul Binelui, 33 , Sector 4, zona Berceni, București

Etape dezvoltare

Studio Plus Ideal Metalurgiei Park
Bloc A, Bloc B
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare3 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi5000 mp de teren pe care se vor amenaja parcarile rezidentilor, spatiile verzi si aleile iluminate, precum si zonele de serviciiP+4 E
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente120
Număr clădiri2
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura de rezistenta din cadre de beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere1‑camere, 2‑camere
Suprafața apartamente38,45–57,95

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” se află dezvoltat în partea de Sud a capitalei și locuințele noi se amplasează pe strada Drumul Binelui, numărul 33, sectorul 4, zona Berceni din orașul București. În proximitatea imediată a complexului se află supermarketul Profi și nu departe de locuințele noi este o diversitate mare de centre comerciale și galerii, se află hipermarketurile Auchan, Carrefour și Jumbo, este supermarketul LIDL, magazinul Hornbach și magazinul Metro Cash & Carry Berceni. De asemenea în această zonă sunt multe sucursale bancare, funcționează unități educative și sunt instituții de învățământ.

De la complexul rezidențial „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” este acces rapid către toate punctele de interes din capitală atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun (autobuz, metrou, tramvai), stațiile cărora se află foarte aproape de complex . Distanța de la locuințe până în Piața Unirii din capitală este o distanță de 7,7 km, Gara de Nord din București se află la 12 km și sunt de parcurs 25 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 20 km.

Informații generale despre proiectul locativ

Complexul locativ „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 5000 mp și dispune de două blocuri rezidențiale, ambele cu un regim de înălțime cu Parter plus 4 Etaje de apartamente. Imobilele sunt realizate cu o structura constructivă compusă din cadre din beton armat. La construcția clădirilor este folosită cărămida Porotherm atât pentru zidăria pereților interiori cât și pentru umplutura închiderilor exterioare. Pe partea exterioară a pereților este aplicat un sistem calitativ de izolare termică, ce este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și pe o plasă specială este aplicat un chit și stratul de finisare cu tencuială decorativă într-o combinație reușită a culorilor alb, gri și nuanțe bordo. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri ideal se încadrează în aspectul imobilelor având profil de culoare închisă de la firma Rehau și geam termoizolant (5 camere termice) cu acoperire low-e, de tip 4 anotimpuri și plus instalate sunt și glafuri exterioare din PVC la ferestre și la balcoane. Spațiile interioare ale imobilelor sunt finisate și la casa scării sunt instalate lifturi silențioase și sigure.

În incinta complexului sunt amenajate și iluminate alei pietonale și există zone verzi plantate, plus o mare parte a curții este dedicată parcărilor supraterane. Pentru a asigura rezidenților un grad mai înalt de securitate în fiecare apartament este instalat câte un video interfon și accesul în incintă este controlat și se face prin barieră de acces.

Detaliile de finisare ale apartamentelor

Fiecare apartament din cadrul proiectului locativ „Studio Plus Ideal Metalurgiei Park” este excelent compartimentat și atent finisat cu materiale moderne și calitative. Disponibile în vânzare sunt garsoniere și apartamente cu 2 camere. În total în complexul rezidențial sunt concepute 120 de unități locative, ce au suprafața cuprinsă între 36,10 mp și 51,95 mp, plus suprafețele baloanelor. Toate pardoselile apartamentelor sunt turnate cu sape și cu tencuieli mecanizate sunt prelucrați pereții, iar plăcile de gresie și faianță sunt importate din Italia și Spania și din Austria este parchetul laminat, ce are grosimea de 8 mm. Instalate sunt toate ușile interioare și ușa de acces este din metal cu sistem antiefracție. Locuințele au realizate complet sistemele inginerești și toate instalațiile sanitare sunt cu țevi din polipropilenă. Pentru instalațiile electrice conductele sunt alese să fie din cupru, iar prizele montate sunt de tip – modulare. Pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie cu puterea de 24 KW și instalațiile termice PEX plus distribuitoare.

Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru alte detalii, vă rugăm să apelați direct la site-ul complexului locativ, acces către care este direct de pe pagina noastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Studio Plus Ideal Metalurgiei Park?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1115 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park în București?

Modalități de plata în Studio Plus Ideal Metalurgiei Park: Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Studio Plus Ideal Metalurgiei Park?

Studio Plus Ideal Metalurgiei Park – finalizare în trimestrul 3, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC