Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sabina's Residence Brancoveanu
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Boltei, 34, zona Progresul, Sector 4, București

Sabina's Residence Brancoveanu pe hartă București

str. Boltei, 34, zona Progresul, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica marca Rielo Italia
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente144
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare180 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bai echipate si finisaje la alegere
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–81 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Sabina’s Residence Brancoveanu” se află localizat în partea de Sud a capitalei, în imediata apropiere de intersecția străzii Pogoanele cu strada Orastie și complexul de locuințe se află poziționat pe strada Boltei, la numărul 34, în zona Progresul/Luica Brâncoveanu din sectorul 4 al municipiului București. Accesul către locuințele noi se poate face atât din strada Luica cât și din strada Giurgiului. Locuințele sunt excelent amplasate în apropiere de stație RATB și de la complexul rezidențial „Sabina’s Residence Brancoveanu” este acces facil către orice punct de interes din capitală. Până la Piața Unirii sunt de parcurs 8,3 km, Gara de Nord se află la o distanță de 11,7 km, sunt de parcurs 25 km până la Aeroportul „Henri Coandă” și 20 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului de locuințe

Proiectul imobiliar „Sabina’s Residence Brancoveanu” se desfășoară pe un teren amplu cu suprafața de 8.500 mp și se compune din patru corpuri de imobil, fiecare din care este proiectat cu un regim de înălțime cu Parter plus 3 Etaje de apartamente.

Structura constructivă este compusă din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat (cu folosirea betonului de B350) și este placă din beton turnată peste etajul trei. Blocurile rezidențiale au zidiți toți pereții perimetrali exteriori din cărămidă Porotherm, ce se deosebește cu calitățile sale sporite de eficiență termică și fonică, din astfel de cărămidă sunt realizați și toți pereții perimetrali interiori și compartimentările. Fațadele clădirilor locative sunt fiabil izolate termic cu material calitativ de 10 cm grosime (polistiren expandat cu concentrația de EPS70) și sunt finisate cu tencuieli decorative de exterior. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe dispune de profil PVC ales de marca Rehau cu 5 camere termice și cu sticlă termopană de tip „patru anotimpuri”, ce are acoperire low-e plus sunt instalate și glafurile exterioare. Fiecare scară locativă dispune de câte un lift modern și accesul în incinta locuințelor se face prin interfon.

Spațiile exterioare aferente blocurilor locative sunt îngrijite, amenajate și aproximativ o parte de 30 % din terenul complexului este verde plantată și în curte este echipat modern un loc de joacă pentru copilași. Un număr total de 180 de locuri de parcare sunt organizate supraterane.

Apartamente

În total în incinta complexului imobiliar „Sabina’s Residence Brancoveanu” sunt prevăzute 144 unități locativă de tip mixt, toate perfect compartimentate. Sunt disponibile garsoniere cochete cu o cameră, suprafața cărora începe de la 35,45 mp până la 38,70 mp utili și locuințe mai spațioase cu două camere au suprafețele cuprinse între 42,70 mp și 53,25 mp utili , iar cu mărimea de 68,30 mp utili sunt prevăzute proprietățile locative cu 3 camere.

Locuințele se livrează în versiune de finisare – „la cheie” și au folosite finisajele, ce sunt oferite la alegerea cumpărătorului cu gamă largă de modele, astfel fiecare locatar primește cheile de la apartamentul său personalizat. Sunt turnate sape pe pardoseli și tencuieli mecanizate pe pereți plus plăcile de gresie și faianță sunt de import din Italia și Spania, iar parchetul laminat placat are grosimea de 8 mm și este importat din Austria. În apartamente sunt montate toate ușile interioare și ușile de acces instalate sunt din metal. În toate camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare necesare alese de la firma Cersanit și toate instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi PPR. Iar instalațiile electrice sunt din cupru și sunt instalate prize modulare. Fiecare apartament dispune de sistem termic autonom și este echipat cu câte o centrală termică personală de producere italiană, de marca Rielo, cu putere de 24 KW. Toate utilitățile orășenești sunt racordate la complexul rezidențial și fiecare apartament dispune de apă curentă, gaze naturale și electricitate, fiecare din utilități se contorizează separat.

Pentru alte informații detaliate despre apartamentele noi, vă rugăm, să accesați pagina web a complexului de locuințe „Sabina’s Residence Brancoveanu”.

Acest proiect mai este numit și Sabinas Residence.

Unde se află Sabina's Residence Brancoveanu?

str. Boltei, 34, zona Progresul, Sector 4, București.

Termen de finalizare Sabina's Residence Brancoveanu?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sabina's Residence Brancoveanu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sabina's Residence Brancoveanu din București?

Dezvoltătorul Sabina's Residence Brancoveanu este – Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC