Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sabina's Residence Brancoveanu
în București

Prețul / m2
de la ‍1 068 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Boltei, 34, zona Progresul, sector 4, București

Schițe și prețuri în Sabina's Residence Brancoveanu

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 17 mai
Garsoniere42.85–45.7 m2de la ‍1 074 € +TVA / m2de la ‍46 000 € +TVA
2 camere51.95–62.8 m2de la ‍1 068 € +TVA / m2de la ‍55 500 € +TVA
3 camerede la 81.3 m2de la ‍1 091 € +TVA / m2de la ‍88 700 € +TVA

Sabina's Residence Brancoveanu pe hartă București

str. Boltei, 34, zona Progresul, sector 4, București

Etape dezvoltare

Sabina's Residence Brancoveanu
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Sabina's Residence Brancoveanu
bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Sabina's Residence Brancoveanu

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica marca Rielo Italia
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente144
Număr clădiri4
Parcare180 locuri de parcare supraterane
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu bai echipate si finisaje la alegere
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente42–81 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Sabina’s Residence Brancoveanu” se află localizat în partea de Sud a capitalei, în imediata apropiere de intersecția străzii Pogoanele cu strada Orastie și complexul de locuințe se află poziționat pe strada Boltei, la numărul 34, în zona Progresul/Luica Brâncoveanu din sectorul 4 al municipiului București. Accesul către locuințele noi se poate face atât din strada Luica cât și din strada Giurgiului. Locuințele sunt excelent amplasate în apropiere de stație RATB și de la complexul rezidențial „Sabina’s Residence Brancoveanu” este acces facil către orice punct de interes din capitală. Până la Piața Unirii sunt de parcurs 8,3 km, Gara de Nord se află la o distanță de 11,7 km, sunt de parcurs 25 km până la Aeroportul „Henri Coandă” și 20 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea complexului de locuințe

Proiectul imobiliar „Sabina’s Residence Brancoveanu” se desfășoară pe un teren amplu cu suprafața de 8.500 mp și se compune din patru corpuri de imobil, fiecare din care este proiectat cu un regim de înălțime cu Parter plus 3 Etaje de apartamente.

Structura constructivă este compusă din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat (cu folosirea betonului de B350) și este placă din beton turnată peste etajul trei. Blocurile rezidențiale au zidiți toți pereții perimetrali exteriori din cărămidă Porotherm, ce se deosebește cu calitățile sale sporite de eficiență termică și fonică, din astfel de cărămidă sunt realizați și toți pereții perimetrali interiori și compartimentările. Fațadele clădirilor locative sunt fiabil izolate termic cu material calitativ de 10 cm grosime (polistiren expandat cu concentrația de EPS70) și sunt finisate cu tencuieli decorative de exterior. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe dispune de profil PVC ales de marca Rehau cu 5 camere termice și cu sticlă termopană de tip „patru anotimpuri”, ce are acoperire low-e plus sunt instalate și glafurile exterioare. Fiecare scară locativă dispune de câte un lift modern și accesul în incinta locuințelor se face prin interfon.

Spațiile exterioare aferente blocurilor locative sunt îngrijite, amenajate și aproximativ o parte de 30 % din terenul complexului este verde plantată și în curte este echipat modern un loc de joacă pentru copilași. Un număr total de 180 de locuri de parcare sunt organizate supraterane.

Apartamente

În total în incinta complexului imobiliar „Sabina’s Residence Brancoveanu” sunt prevăzute 144 unități locativă de tip mixt, toate perfect compartimentate. Sunt disponibile garsoniere cochete cu o cameră, suprafața cărora începe de la 35,45 mp până la 38,70 mp utili și locuințe mai spațioase cu două camere au suprafețele cuprinse între 42,70 mp și 53,25 mp utili , iar cu mărimea de 68,30 mp utili sunt prevăzute proprietățile locative cu 3 camere.

Locuințele se livrează în versiune de finisare – „la cheie” și au folosite finisajele, ce sunt oferite la alegerea cumpărătorului cu gamă largă de modele, astfel fiecare locatar primește cheile de la apartamentul său personalizat. Sunt turnate sape pe pardoseli și tencuieli mecanizate pe pereți plus plăcile de gresie și faianță sunt de import din Italia și Spania, iar parchetul laminat placat are grosimea de 8 mm și este importat din Austria. În apartamente sunt montate toate ușile interioare și ușile de acces instalate sunt din metal. În toate camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare necesare alese de la firma Cersanit și toate instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi PPR. Iar instalațiile electrice sunt din cupru și sunt instalate prize modulare. Fiecare apartament dispune de sistem termic autonom și este echipat cu câte o centrală termică personală de producere italiană, de marca Rielo, cu putere de 24 KW. Toate utilitățile orășenești sunt racordate la complexul rezidențial și fiecare apartament dispune de apă curentă, gaze naturale și electricitate, fiecare din utilități se contorizează separat.

Pentru alte informații detaliate despre apartamentele noi, vă rugăm, să accesați pagina web a complexului de locuințe „Sabina’s Residence Brancoveanu”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sabina's Residence Brancoveanu?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sabina's Residence Brancoveanu în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Sabina's Residence Brancoveanu?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1068 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Sabina's Residence Brancoveanu în București?

Modalități de plata în Sabina's Residence Brancoveanu: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Sabina's Residence Brancoveanu?

Sabina's Residence Brancoveanu – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC