Previzualizare foto – fotografie originală aici

Corvaris 21 Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Drumul Cheile Turzii, 47, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Cheile Turzii, 47, București
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Corvaris 21 Residence pe hartă București

Drumul Cheile Turzii, 47, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente154
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeDs+Parter+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, studio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre zona de amplasare

Ansamblul imobiliar „Corvaris 21 Residence” se află dezvoltat pe strada Drumul Cheile Turzii, într-o zonă în continuă dezvoltare - zona Berceni - Apărătorii Patriei, în sectorul 4 din orașul București și se află poziționat foarte aproape de intersecția Șoseaua Olteniței cu strada Cheile Sturzei.

La mici distanțe de la complexul rezidențial se află supermarketurile Mega Image și LIDL, funcționează școli și grădinițe, se află farmacii și organizații medicale.

Accesul de la complexul de locuințe cât și către imobilele noi este foarte ușor și rapid către și de la toate punctele de interes din capitală, datorită faptului că în imediata apropiere de ansamblul locativ „Corvaris 21 Residence” se află stații de autobuz, tramvai și metrou. Și de la locuințele noi până în centrul Bucureștiului este de parcurs o distanță de aproximativ 7 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs circa 11 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 24,5 km și până la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” sunt 16,4 km.

Facilitățile și detaliile tehnice ale proiectului

Complexul de locuințe „Corvaris 21 Residence” este desfășurat pe un teren cu suprafața totală de 4600 mp și prezintă un bloc de locuințe modern și atractiv, ce are un regim mediu de înălțime și este construit cu un Demisol plus Parter și plus 5 Etaje locative.

Imobilul este realizat calitativ din materiale durabile și are o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu închideri eficiente din punct de vedere termic. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente este cu profil PVC de grosimea 70 mm și 5 camere termice, care are instalat geam termopan și feronerie de la Roto. Imobilul este echipat cu două ascensoare moderne și confortabile, ce funcționează foarte liniștit. Și la demisolul blocului locativ se află proiectate boxe de depozitare.

Accesul în incinta blocului se controlează prin sistem cu interfon. Pentru parcarea transportului personal al rezidenților și oaspeților în incinta complexului locativ sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane. Complexul de locuințe dispune de o infrastructură dezvoltată și are alei iluminate și străzi asfaltate.

Apartamente, finisaje și echipaje

Proiectul locativ „Corvaris 21 Residence” dispune de un număr total de 154 unități locative mixte, ce sunt perfect compartimentate cu mai multe tipuri de scheme. Sunt disponibile apartamente cu o cameră de tip - Studio, garsoniere simple și duble și locuințe cu 2 camere. Locuințele sunt spațioase și luminoase și au suprafețele utile cuprinse între 42 mp – 61 mp.

Toate apartamentele se vând complet finisate și dispun de toate instalațiile și echipamentele dotate, ce sunt alese de ultimă generație și de calitate înaltă. Fiecare cumpărător are posibilitatea de a-și personaliza apartamentul ales și poate să-și aleagă culorile și modelele de gresie, faianță și parchet, care toate sunt de producere de import. Gresia și faianța este de proveniență din Italia și Spania, iar din Austria este importat parchetul laminat. Grupurile sanitare sunt echipate complet cu toate obiectele sanitare necesare. Ușile interioare instalate sunt produse în Germania și la intrare cu sistem de antiefracție este instalată ușă din metal.

Fiecare apartament are instalate toate caloriferele și dispune de câte o centrală termică proprie (în condensații) și sistemul de încălzire este autonom și oferă rezidenților posibilitatea de control a temperaturii și semnificativ economisește costurile la întreținere. Complexul de locuințe este racordat la toate utilitățile orășenești și fiecare unitate locativă este asigurată cu curent electric(ENEL), are gaz (de la Distrigaz/Engie ), este alimentată cu apă menajeră (Apa Nova) și branșată la sistemul de canalizare. Și toate locuințele se predau în folosință individual contorizate la fiecare utilitate cu contoare și apometre instalate.

Pentru informații de achiziționare, metodele de plată acceptate și alte detalii despre apartamente, sunteți așteptați să vizitați site-ul web al complexului locativ „Corvaris 21 Residence”.

Acest proiect mai este numit și Corvaris 21, Corvaris Residence.

Unde se află Corvaris 21 Residence?

Drumul Cheile Turzii, 47, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București.

Termen de finalizare Corvaris 21 Residence?

Drumul Cheile Turzii, 47, București – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Corvaris 21 Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Corvaris 21 Residence din București?

Dezvoltătorul Corvaris 21 Residence este – Corvaris Residence, Sud Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC