Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rahmaninov 38
în București

Apartamente
de la ‍500 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 274 €
Dezvoltător
Adresă
str. Serghei Rahmaninov, 38, zona Floreasca, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Serghei Rahmaninov, 38, București (Rahmaninov 38)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Rahmaninov 38

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
2 camere
117–160 m2
de la ‍4 046 € / m2de la ‍500 000 €
3 camere
140–160 m2
de la ‍3 927 € / m2de la ‍628 320 €

Rahmaninov 38 pe hartă București

str. Serghei Rahmaninov, 38, zona Floreasca, Sector 1, București

Plata în rate la Rahmaninov 38

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Rahmaninov 38

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitatemonitorizare video, paza 24/24
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramida

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe78 – 404 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și descrierea localității

Ansamblul rezidențial „Rahmaninov 38” este situat în partea de Nord a orașului București, în sectorul 1, pe strada Rahmaninov, nr. 38. În vecinătate cu acest ansamblu locativ se află: Parcul și Lacul Floreasca, Parcul Verdi, o mulțime de muzee și centre de cultură. De asemenea funcționează o varietate mare de magazine, restaurante și cluburi de relaxare. Sunt cluburi sportive, centre medicale și farmacii. Foarte aproape de casă se află hipermarketul Kaufland și fast food-ul McDonald’s. Pentru copiii locatarilor se află Liceul Teoretic „High School C. A. Rosetti” și puțin mai departe este școala privata „Olga Gudynn”.

Structura și detaliile Complexului

Ansamblul locativ „Rahmaninov 38” se prezintă pe piața imobiliarelor noi din București cu un imobil atractiv, construit într-un stil modernist, care are înălțimea de șapte etaje locative plus un parter și subsol pentru locuri de parcare și spații de menire tehnică. Clădirea de apartamente are o zidărie de rezistență din cărămidă eficientă energetic Porotherm Wienerberger, iar fațada construcției este finisată cu plăci Equitone. Pereții despărțitori (compartimentarea interioară) sunt efectuați din plăci din gips-carton „Siniat”. Ferestrele montate sunt largi și permit la maxim pătrunderea luminii naturale în locuințele de tip Alumil sau similar. Sistemul de parcare este de tip KLAUS, ce oferă comoditate la maxim deținătorilor de transport personal din acest complex locativ. De asemenea sunt oferite și locuri de parcare individuale. Este organizată o zonă de relaxare și sunt spații verzi amenajate. Blocul de apartamente este echipat cu senzori de mișcare, are dotat interfon și dispune de camere de supraveghere video. În afară de sistemul de monitorizare, acest complex este păzit non spot și are acces securizat.

Detalii apartamente și finisajele acestora

Ansamblul locativ „Rahmaninov 38” deține unități locative compartimentate logic cu 2-3-4 camere și un penthouse. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața utilă de la 58,30 mp până la 82,15 mp. Locuințele cu 3 camere au de la 93,70 mp până la 134,90 mp utili. Suprafața utilă a locuințelor cu 4 camere este cuprinsă între 159,85 mp și 169,85 mp. Toate locuințele dispun de un sistem de ventilație de tip LG VRF. Sistemul de climatizare este de tip Mitsubishi sau Daikin sau similar. Încălzirea este realizată prin pardoseală și este de tip Rehau. Sistemul pentru încălzire este centralizat (centrală pe imobil) și fiecare apartament are instalat contor individual pentru încălzire. Camerele de baie sunt complet finisate și complet echipate cu toate obiectele sanitare: cada instalată dispune de hidromasaj, este vas wc, bideu, lavoar și baterii. Finisajele interioare sunt alese cu o mare atenție, pe pardoseli este placat parchet triplu stratificat - special prevăzut pentru pardoseli cu încălzire, iar gresia și faianța ceramică este aleasă cu un bun gust. Toți pereții (inclusiv și toate tavanele) sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Apartamente dispun de toate ușile instalate atât cele interioare din lemn cât și ușa de la intrare, care este confecționată din metal. Locuințele sunt racordate la sistemul de amenajare cu apă, la țeava de gaze, curent electric și la canalizare. Toate apartamentele sunt dotate cu contoare individuale la utilități și cu apometre.

Apartamentele din complexul rezidențial „Rahmaninov 38” pot fi cumpărate prin credit ipotecar sau credit imobiliar. Cumpărătorii, care-și pot permite plata integrală beneficiază de discount.

Persoanele care sunt interesate de acest proiect rezidențial și doresc să achiziționeze un apartament nou, sunt așteptate să contacteze direct dezvoltatorul ansamblului locativ „Rahmaninov 38”. Pe site-ul complexelui găsiți informațiile necesare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Rahmaninov 38?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Rahmaninov 38 Floreasca.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rahmaninov 38 din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Rahmaninov 38?

M² în acest complex costă de la ‍2 274 €.

Cum să cumpăr un apartament în Rahmaninov 38 în București?

Modalități de plata în Rahmaninov 38: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Rahmaninov 38?

Rahmaninov 38 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC