Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Boheme Residence
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 059 €
Dezvoltator
Adresa
șos. Bucium, 55, zona Bucium, Iași

Schițe și prețuri în Boheme Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 8 aprilie
Garsoniere
de la 38.9 m2de la ‍1 233 € / m2de la ‍48 000 €
2 camere
de la 57.9 m2de la ‍1 208 € / m2de la ‍70 000 €
3 camere
de la 86.8 m2de la ‍1 134 € / m2de la ‍98 500 €

Boheme Residence pe hartă Iași

șos. Bucium, 55, zona Bucium, Iași

Etape dezvoltare

Tronson 1
bloc 3
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2018
Tronson 2
construit
finalizat1 trimestrul 2021
Tronson 1
bloc 2, bloc
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Modalități de achiziție a unui apartament în Boheme Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispațiu comercial
Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente150
Număr clădiri3
Parcare190 de locuri de parcare supraterane şi subterane
Regim inalțimeD+P+6E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente41–81.8 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare și descrierea zonei rezidențiale

În una dintre cele mai frumoase și cele mai liniștite zone din orașul Iași se găsește localizat ansamblul rezidențial „Boheme Residence”, acesta se află amplasat pe Șoseaua Bucium, la numărul 55, în cartierul Bucium. Market-ul LIDL se află poziționat la doar 30 de metri de la complex. Grădinița „Excellence” și Școala „Veronica Micle” sunt localizate la o distanță accesibilă.

În apropiere de clădirile locative sunt stații cu mijloace de transport public și acestea sunt amplasate la doar 200 de metri de la șosea, de asemenea aici funcționează magazine alimentare și este un magazin cu mărfuri pentru casă și foarte aproape de complexul locativ se află un teren de tenis. De la complex sunt doar 15 minute de mers cu transport până la ansamblul urbanistic, de shopping și birouri „Palas Mall” sau până la centrul comercial „Iulius Mall”. Gara din Iași se află la o distanță de 6,3 km, iar Aeroportul Internațional Iași se află la 9,9 km de la complexul locativ „Boheme Residence”.

Detalii tehnice și elementele constructive ale complexului

Proiectul imobiliar „Boheme Residence” este format din trei tronsoane (blocuri) cu un regim egal de înălțime: fiecare cu un Demisol + Parter plus 6 Etaje locative. Caracteristica tehnică a structurii imobilelor este prezentată cu cadre din beton armat și cu zidărie cu cataramă Brikston. Plus din exterior toate închiderile sunt placate cu termo sistem din polistiren expandat.

La parterul clădirilor rezidențiale sunt proiectați 1500 de metri pătrați de spații comerciale sau cu menire de oferire a serviciilor, în incita complexului locativ la parterul unui dintre blocuri este prevăzut un supermarket. Blocurile imobiliare sunt construite conform celor mai înalte standarde internaționale, cu folosirea finisajelor moderne și a materialelor de o durabilitate înaltă. Geamurile termopane instalate la locuințe sunt cu profil PVC și cu geamuri termopane cu două camere termice, care oferă locuințelor o izolare de nivel înalt atât din punct de vedere termic cât și fonic. Clădirile sunt finisate cu bun gust în cele mai calde nuanțe ale culorii maro plus culoarea albă, acestea au un aspect luminos și atrăgător. Imediat lângă blocurile locative sunt amenajate spații verzi pe un teren cu suprafața de 510 mp. Locurile de parcare sunt prevăzută supraterane și subterane, atât pentru transportul locatarilor cât și pentru vizitatori, numărul total de locuri de parcare este de peste 190 de locuri, care sunt oferite în vânzare separat de apartamente. Teritoriul ansamblului rezidențial „Boheme Residence” este sub supraveghere video 24 de ore din 24.

Detaliile apartamentelor, finisajele și echipajele

Complexul locativ„Boheme Residence” însumează un număr total de aproximativ 155 de unități locative. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite în vânzare apartamente decomandate cu scheme cu una, două sau trei camere. Printre care există apartamente la parter cu grădini personale special amenajate pentru spațiul Dumneavoastră privat sau pentru libertatea necesară a animalului Dumneavoastră de companie.

  • Garsonierele sunt proiectate în patru scheme și au suprafețele construite de 41 mp, 42,80 mp, 43,80 mp și 49,40 mp plus suprafața balcoanelor care este cuprinsă între 3,3 mp și 9,9 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite în vânzare cu patru tipuri de planimetrii cu suprafața construită de la 60,20 mp, 62,40 mp, 65,40 mp și 68,30 mp plus suprafața balcoanelor de la 5,3 mp până la 16,7 mp;
  • Suprafața construită a apartamentelor cu 3 camere este de 81,80 mp și plus suprafața balcoanelor de 8,2 mp și 10,8 mp.

La finisarea interioară a locuințelor sunt folosite materiale de lux cu gresie pe pardoselile camerelor de baie și bucătării și cu faianță pe pereții din băi și pe blatul de la bucătării. Apartamentele beneficiază de echipaje pentru sistemul Smart. În fiecare locuință sunt instalate detectoare de fum și sunt dotate centrale termice personale pentru fiecare unitate locativă plus sistem de încălzire prin pardoseală. Sistemul de aer condiționat la fel este instalat în apartamente.

Compania „Agim” S.R.L. este Dezvoltatorul complexului rezidențial „Boheme Residence”, aceasta dispune de o experiență mare în domeniul construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare (de peste 15 ani). Dezvoltatorul acceptă pentru achiziționarea apartamentelor noi plata cash sau creditare bancară.

Solicitați mai mute informații și detalii pe site-ul web al Dezvoltatorului complexului locativ „Boheme Residence”, unde sunt afișate toate schemele apartamentelor, disponibilitatea acestora și se află toate contactele directe.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Boheme Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Boheme Residence?

șos. Bucium, 55, zona Bucium, Iași.

Cât costă metru pătrat în Boheme Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1059 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Boheme Residence în Iași?

Modalități de plata în Boheme Residence: Plata integrală.

Termen de finalizare Boheme Residence?

Tronson 1, Tronson 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC