Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bucium House
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 150 €
Dezvoltator
Adresa
str. Petre Vancea, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Bloc 1
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Bucium House

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 14 martie 2023
1 camere31.15–31.45 m2de la ‍1 150 € / m2de la ‍35 822 €
2 camere39.6–53.35 m2de la ‍1 150 € / m2de la ‍45 540 €
3 camere67–67.5 m2de la ‍1 150 € / m2de la ‍77 050 €

Bucium House pe hartă Iași

str. Petre Vancea, zona Bucium, Iași

Modalități de achiziție a unui apartament în Bucium House

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiloc de joacă, interfon, supermarket
🟧 Încălzirecentrala termica individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțime S+P+5E+M
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–67 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Detalii de amplasare și vecini

Complexul rezidențial „Bucium House” se localizează pe strada Petre Vancea, în zona Bucium din orașul Iași.

Imediat lângă locuințele noi este benzinăria Mol și funcționează supermarket-ul Lidl, sunt câteva minimarket-uri și este Grădinița „Excellence”, la o mică distanță se află sala sportivă „Zero Gravity Climbing Hall”, este centrul medical „Arcadia Bucium” și sunt 1,2 km până la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Nu departe de blocurile noi se află cartierul locativ I. C. Brătianu, sunt 3,6 km până la hipermarket-ul Carrefour, iar centrul comercial „Iulius Mall” se află la 4,9 km.

De la blocurile locative „Bucium House” până la stația RATB cu linii de autobuz sunt de parcurs doar 200 de metri. De la complexul rezidențial este acces facil către șoseaua principală din Bucium și distanța până în centrul orașului Iași este de 6,1 km, sunt de parcurs 7,2 km până la Gară și 10,1 km până la Aeroport.

Scurtă prezentare a complexului cu detalii tehnice

Din trei blocuri de apartamente este format ansamblul rezidențial „Bucium House”, toate corpurile locative sunt egale și au fiecare câte un Subsol pus Parter plus 5 Etaje locative și o mansardă.

Imobilele sunt atent realizate și au o structură constructivă formată din beton armat. Închiderile exterioare perimetrale sunt din cărămidă la fel ca și pereții interiori și compartimentările din apartamente la fel sunt realizate din cărămidă. Sistemul termic ce este aplicat pe partea interioară a clădirilor locative are grosimea de 50 mm, iar termo-sistemul aplicat pe partea exterioară a blocurilor are grosimea de 100 mm peste care este aplicat stratul de finisare a fațadelor format din tencuială decorativă de calitate superioară în două nuanțe ale culorii maro, puțin alb și gri. În locuințe este nu numai cald și luminos, dar și este multă liniște datorită ferestrelor instalate, acestea au profil PVC și geam termopan cu trei foi. Lifturile instalate la scările locative sunt alese de calitate superioară cu un nivel înalt de securitate și ascensoarele funcționează foarte liniștit. Iar scările interioare au instalate balustrade formate din fier forjat.

În curtea ansamblului locativ este prevăzut un loc de joacă, sunt amenajate spații verzi, este dotat mobilier urban și sunt trotuare pavate. Parcările sunt disponibile locatarilor atât subterane cât și există organizate și locuri de parcare supraterane pentru transportul rezidenților și a vizitatorilor.

Accesul în apartamente este controlat prin sistem de interfonie.

Prezentarea apartamentelor

Ansamblul de imobile „Bucium House” include unități locative cu 1 - 2 și cu 3 camere, care sunt funcțional compartimentate și au suprafața cuprinsă între 31,5 mp și 67,5 mp și au scheme decomandate cu bucătării închise sau cu spații de tip – open space. Locuințele sunt foarte luminoase și primitoare au spații mari vitrate și toate apartamentele beneficiază de balcoane de tip închis, acestea sunt vitrate cu tâmplărie cu profil PVC și geam termopan ca și ușa de la balcon.

Beneficiarii primesc cheile de la apartamente finisate - La cheie. Unde ușile interioare sunt oferite la alegere (din lemn sau din MDF), parchetul este oferit dintr-o gamă largă pusă la alegerea cumpărătorilor. Sunt placaje cu gresie pe pardoseli și faianță pe pereții bucătăriilor și băilor. Obiectele sanitare sunt dotate (chiuvetele sunt instalate împreună cu mobilier).

Individual este prevăzut sistemul de încălzire pentru fiecare apartament și locuințele se încălzesc prin centrale termice proprii (în condensare) și au calorifere instalate în fiecare cameră, întreg sistemul termic este îngropat. Toate instalațiile electrice sunt montate și sunt din cupru plus prize și întreruptoare. Apartamentele se predau cumpărătorilor cu uși din metal instalate la intrare. Pe casa scării se află instalate toate contoarele (de energie electrică, de gaz) și apometrele. Utilitățile generale sunt racordate, este fir pentru telefonie, cablaj pentru TV și este internet.

Compania SC „Tech Confort” SRL cu o experiență de pete 13 ani oferă servicii de planificare, proiectare, construcții, documentare și finisare a obiectelor imobilirae civile și industriale și prezintă ansamblul de locuințe „Bucium House” din Iași.

Pentru a cumpăra un apartament nou în ansamblul rezidențial din zona Bucium direct de le Dezvoltator, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Bucium House”, unde sunt afișate toate detaliile de finisare și construcție a locuințelor, informații despre metodele de plată și contactele managerilor și consultanților de vânzare.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bucium House?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bucium House în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Bucium House?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 150 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Bucium House în Iași?

Modalități de plata în Bucium House: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Bucium House?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC