Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bucium House
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Petre Vancea, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Petre Vancea, 55, Iași (Bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Bucium House pe hartă Iași

str. Petre Vancea, zona Bucium, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, interfon, supermarket
🟧 Încălzirecentrala termica individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțime S+P+5E+M
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de amplasare și vecini

Complexul rezidențial „Bucium House” se localizează pe strada Petre Vancea, în zona Bucium din orașul Iași.

Imediat lângă locuințele noi este benzinăria Mol și funcționează supermarket-ul Lidl, sunt câteva minimarket-uri și este Grădinița „Excellence”, la o mică distanță se află sala sportivă „Zero Gravity Climbing Hall”, este centrul medical „Arcadia Bucium” și sunt 1,2 km până la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Nu departe de blocurile noi se află cartierul locativ I. C. Brătianu, sunt 3,6 km până la hipermarket-ul Carrefour, iar centrul comercial „Iulius Mall” se află la 4,9 km.

De la blocurile locative „Bucium House” până la stația RATB cu linii de autobuz sunt de parcurs doar 200 de metri. De la complexul rezidențial este acces facil către șoseaua principală din Bucium și distanța până în centrul orașului Iași este de 6,1 km, sunt de parcurs 7,2 km până la Gară și 10,1 km până la Aeroport.

Scurtă prezentare a complexului cu detalii tehnice

Din trei blocuri de apartamente este format ansamblul rezidențial „Bucium House”, toate corpurile locative sunt egale și au fiecare câte un Subsol pus Parter plus 5 Etaje locative și o mansardă.

Imobilele sunt atent realizate și au o structură constructivă formată din beton armat. Închiderile exterioare perimetrale sunt din cărămidă la fel ca și pereții interiori și compartimentările din apartamente la fel sunt realizate din cărămidă. Sistemul termic ce este aplicat pe partea interioară a clădirilor locative are grosimea de 50 mm, iar termo-sistemul aplicat pe partea exterioară a blocurilor are grosimea de 100 mm peste care este aplicat stratul de finisare a fațadelor format din tencuială decorativă de calitate superioară în două nuanțe ale culorii maro, puțin alb și gri. În locuințe este nu numai cald și luminos, dar și este multă liniște datorită ferestrelor instalate, acestea au profil PVC și geam termopan cu trei foi. Lifturile instalate la scările locative sunt alese de calitate superioară cu un nivel înalt de securitate și ascensoarele funcționează foarte liniștit. Iar scările interioare au instalate balustrade formate din fier forjat.

În curtea ansamblului locativ este prevăzut un loc de joacă, sunt amenajate spații verzi, este dotat mobilier urban și sunt trotuare pavate. Parcările sunt disponibile locatarilor atât subterane cât și există organizate și locuri de parcare supraterane pentru transportul rezidenților și a vizitatorilor.

Accesul în apartamente este controlat prin sistem de interfonie.

Prezentarea apartamentelor

Ansamblul de imobile „Bucium House” include unități locative cu 1 - 2 și cu 3 camere, care sunt funcțional compartimentate și au suprafața cuprinsă între 31,5 mp și 67,5 mp și au scheme decomandate cu bucătării închise sau cu spații de tip – open space. Locuințele sunt foarte luminoase și primitoare au spații mari vitrate și toate apartamentele beneficiază de balcoane de tip închis, acestea sunt vitrate cu tâmplărie cu profil PVC și geam termopan ca și ușa de la balcon.

Beneficiarii primesc cheile de la apartamente finisate - La cheie. Unde ușile interioare sunt oferite la alegere (din lemn sau din MDF), parchetul este oferit dintr-o gamă largă pusă la alegerea cumpărătorilor. Sunt placaje cu gresie pe pardoseli și faianță pe pereții bucătăriilor și băilor. Obiectele sanitare sunt dotate (chiuvetele sunt instalate împreună cu mobilier).

Individual este prevăzut sistemul de încălzire pentru fiecare apartament și locuințele se încălzesc prin centrale termice proprii (în condensare) și au calorifere instalate în fiecare cameră, întreg sistemul termic este îngropat. Toate instalațiile electrice sunt montate și sunt din cupru plus prize și întreruptoare. Apartamentele se predau cumpărătorilor cu uși din metal instalate la intrare. Pe casa scării se află instalate toate contoarele (de energie electrică, de gaz) și apometrele. Utilitățile generale sunt racordate, este fir pentru telefonie, cablaj pentru TV și este internet.

Compania SC „Tech Confort” SRL cu o experiență de pete 13 ani oferă servicii de planificare, proiectare, construcții, documentare și finisare a obiectelor imobilirae civile și industriale și prezintă ansamblul de locuințe „Bucium House” din Iași.

Pentru a cumpăra un apartament nou în ansamblul rezidențial din zona Bucium direct de le Dezvoltator, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Bucium House”, unde sunt afișate toate detaliile de finisare și construcție a locuințelor, informații despre metodele de plată și contactele managerilor și consultanților de vânzare.

Unde se află Bucium House?

str. Petre Vancea, zona Bucium, Iași.

Termen de finalizare Bucium House?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bucium House în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bucium House din Iași?

Dezvoltătorul Bucium House este – Tech Confort.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC