Previzualizare foto – fotografie originală aici

Viliera
în Iași

Prețul / m2
de la ‍900 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Fundac 85, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Vila 1
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2020

Schițe și prețuri în Viliera

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 martie 2023
1 camere36.6–45.56 m2de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍32 940 € +TVA
2 camere60.1–67.06 m2de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍54 090 € +TVA

Viliera pe hartă Iași

str. Fundac 85, zona Bucium, Iași

Ipoteca pentru Viliera

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţispații de joacă, mobilă de bucătărie și baie inclusă în preț
🟧 Încălzirecentrală termică murală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare72 locuri supraterane
🟧 Regim inalțimeD+P+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bucătării mobilate, băi utilate & mobilate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–65 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație

„Viliera” se găsește amplasat într-o zonă istorică din cartierul Bucium, la o distanță de 400 de metri față de Șoseaua Bârnova, pe strada Ștefan Hotnog, în partea de Sud a orașului Iași.

Zona unde se localizează apartamentele este destul de liniștită și oferă rezidenților acces la punctele de interes cu mijloace de transport în comun.

La distanțe accesibile față de blocurile locative se află centre comerciale, magazine, supermarket-uri, organizații educaționale, sunt farmacii și spitale. În apropiere de complex funcționează Școala Veronica Micle, este Grădinița Excellence și se află un spațiu de joacă interesant amenajat pentru copii „Super FUN”. Nu departe de clădirile complexului rezidențial „Viliera” se află un magazin cu mărfuri pentru casă, este supermarket-ul LIDL și este Sala de Escaladă „Zero Gravity”.

De la complex până în centrul orașului Iași este de parcurs o distanță de aproximativ 6,5 – 6,7 km.

Detalii de comple

„Viliera” se extinde pe un teren cu mărimea de 5000 mp și se compune din 4 blocuri locative cu aspecte similare, moderniste și regimuri de înălțime egale, fiecare realizat cu câte un Demisol + Parter și 3 Etaje.

Structura de rezistență a construcțiilor este formată din beton armat și cărămidă structurate în baza unei fundații directe din grinzi continue pe două direcții. Pereții exteriori, pereții interiori și compartimentările sunt zidite din cărămidă și au grosimea de 25cm/25cm/15 cm, respectiv, iar sistemul termic aplicat pe fațade are grosimea de 100 mm plus tencuielile decorative. Ferestrele instalate la blocuri sunt de un grad înalt de eficiență termică și fonică, au profil PVC și 7 camere termice, sunt cu geam tripan și beneficiază de plase pentru țânțari instalate.

Ansamblul de locuințe are un teren propriu cu o suprafață de peste 2000 de mp plantați cu verdeață și amenajați cu spații de joacă pentru copii și locuri de relaxare și cu zone de promenadă.

Complexul locativ este prevăzut cu 72 locuri de parcare, organizate supraterane. De asemenea în complex există organizate și 28 de spații de depozitare, care sunt special gândite cu pereți termoizolanți.

Pentru persoanele cu dizabilități, la intrare în fiecare bloc sunt realizate rampe de acces.

Terenul complexului este îngrădit și accesul în curtea ansamblului de locuințe este securizat. Iar accesul în apartamente este controlat și se face cu ajutorul interfoanelor instalate.

Finisarea apartamentelor

56 de proprietăți locative sunt proiectate în incinta blocurilor rezidențiale „Viliera”. Toate apartamentele sunt decomandate și eficient compartimentate cu una sau două camere cu suprafețele cuprinse între 36 mp și 67 mp și balcoane. Garsonierele sunt proiectate cu două modele cu spații de 36,60 mp și 45,56 mp, iar apartamentele cu 2 camere au trei tipuri de schițe cu mărimile de: 60,10 mp, 62,82 mp și 67,06 mp.

Locuințele se predau în folosire complet finisate, cu dotări și finisaje de calitate înaltă, echipate cu instalații electrice, termice și sanitare și racordate la utilități plus separat contorizate. Au toate ușile instalate, la intrare din metal, în camere cu fețe din HDF și celulare. Absolut toate tavanele și toți pereții sunt perfect tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu var alb lavabil, ia în băi cu faianță. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat Eger și gresie propusă în trei variante la alegere.

Camerele de baie și bucătăriile sunt nu numai finisate dar și mobilate, plus sistemul de ventilare este prevăzut natural și toate camerele de baie sunt proiectate cu geamuri. Acestea au dotate și instalate utilități, au vasul wc suspendat, cadă și lavoar incastrat.

Locatarii beneficiază de cablaj pentru TV, în apartamente este fir pentru telefon și internet.

Toate blocurile locative sunt racordate la apă, gaz, canal și curent electric și toate contoarele pentru controlul consumului utilităților se află poziționate în afara apartamentelor – pe casa scării.

Este acceptată plata în trei tranșe, plata prin credit bancar și taxe notariale gratuite.

Pentru a vă alege unul dintre apartamentele noi și a contacta direct Dezvoltatorul sau pentru a vă programa la o întâlnire în ansamblul de locuințe, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Viliera”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Viliera?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Viliera în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Viliera?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍900 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Viliera în Iași?

Modalități de plata în Viliera: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Viliera?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC