Previzualizare foto – fotografie originală aici

Viliera
în Iași

Apartamente
de la ‍32 940 €
Prețul / m2
de la ‍900 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Fundac 85, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Fundac 85, zona Bucium, Iași (Vila 1)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Viliera

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
1 camere
36.6–45.56 m2
de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍32 940 € +TVA
2 camere
60.1–67.06 m2
de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍54 090 € +TVA

Viliera pe hartă Iași

str. Fundac 85, zona Bucium, Iași

Plata în rate la Viliera

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Viliera

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații de joacă, mobilă de bucătărie și baie inclusă în preț
🟧 Încălzirecentrală termică murală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare72 locuri supraterane
🟧 Regim inalțimeD+P+2E+M
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bucătării mobilate, băi utilate & mobilate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

„Viliera” se găsește amplasat într-o zonă istorică din cartierul Bucium, la o distanță de 400 de metri față de Șoseaua Bârnova, pe strada Ștefan Hotnog, în partea de Sud a orașului Iași.

Zona unde se localizează apartamentele este destul de liniștită și oferă rezidenților acces la punctele de interes cu mijloace de transport în comun.

La distanțe accesibile față de blocurile locative se află centre comerciale, magazine, supermarket-uri, organizații educaționale, sunt farmacii și spitale. În apropiere de complex funcționează Școala Veronica Micle, este Grădinița Excellence și se află un spațiu de joacă interesant amenajat pentru copii „Super FUN”. Nu departe de clădirile complexului rezidențial „Viliera” se află un magazin cu mărfuri pentru casă, este supermarket-ul LIDL și este Sala de Escaladă „Zero Gravity”.

De la complex până în centrul orașului Iași este de parcurs o distanță de aproximativ 6,5 – 6,7 km.

Detalii de comple

„Viliera” se extinde pe un teren cu mărimea de 5000 mp și se compune din 4 blocuri locative cu aspecte similare, moderniste și regimuri de înălțime egale, fiecare realizat cu câte un Demisol + Parter și 3 Etaje.

Structura de rezistență a construcțiilor este formată din beton armat și cărămidă structurate în baza unei fundații directe din grinzi continue pe două direcții. Pereții exteriori, pereții interiori și compartimentările sunt zidite din cărămidă și au grosimea de 25cm/25cm/15 cm, respectiv, iar sistemul termic aplicat pe fațade are grosimea de 100 mm plus tencuielile decorative. Ferestrele instalate la blocuri sunt de un grad înalt de eficiență termică și fonică, au profil PVC și 7 camere termice, sunt cu geam tripan și beneficiază de plase pentru țânțari instalate.

Ansamblul de locuințe are un teren propriu cu o suprafață de peste 2000 de mp plantați cu verdeață și amenajați cu spații de joacă pentru copii și locuri de relaxare și cu zone de promenadă.

Complexul locativ este prevăzut cu 72 locuri de parcare, organizate supraterane. De asemenea în complex există organizate și 28 de spații de depozitare, care sunt special gândite cu pereți termoizolanți.

Pentru persoanele cu dizabilități, la intrare în fiecare bloc sunt realizate rampe de acces.

Terenul complexului este îngrădit și accesul în curtea ansamblului de locuințe este securizat. Iar accesul în apartamente este controlat și se face cu ajutorul interfoanelor instalate.

Finisarea apartamentelor

56 de proprietăți locative sunt proiectate în incinta blocurilor rezidențiale „Viliera”. Toate apartamentele sunt decomandate și eficient compartimentate cu una sau două camere cu suprafețele cuprinse între 36 mp și 67 mp și balcoane. Garsonierele sunt proiectate cu două modele cu spații de 36,60 mp și 45,56 mp, iar apartamentele cu 2 camere au trei tipuri de schițe cu mărimile de: 60,10 mp, 62,82 mp și 67,06 mp.

Locuințele se predau în folosire complet finisate, cu dotări și finisaje de calitate înaltă, echipate cu instalații electrice, termice și sanitare și racordate la utilități plus separat contorizate. Au toate ușile instalate, la intrare din metal, în camere cu fețe din HDF și celulare. Absolut toate tavanele și toți pereții sunt perfect tencuiți, acoperiți cu glet și finisați cu var alb lavabil, ia în băi cu faianță. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat Eger și gresie propusă în trei variante la alegere.

Camerele de baie și bucătăriile sunt nu numai finisate dar și mobilate, plus sistemul de ventilare este prevăzut natural și toate camerele de baie sunt proiectate cu geamuri. Acestea au dotate și instalate utilități, au vasul wc suspendat, cadă și lavoar incastrat.

Locatarii beneficiază de cablaj pentru TV, în apartamente este fir pentru telefon și internet.

Toate blocurile locative sunt racordate la apă, gaz, canal și curent electric și toate contoarele pentru controlul consumului utilităților se află poziționate în afara apartamentelor – pe casa scării.

Este acceptată plata în trei tranșe, plata prin credit bancar și taxe notariale gratuite.

Pentru a vă alege unul dintre apartamentele noi și a contacta direct Dezvoltatorul sau pentru a vă programa la o întâlnire în ansamblul de locuințe, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Viliera”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Viliera?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Viliera Bucium, Viliera apartamente, Viliera apartamente noi Bucium.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Viliera din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Viliera?

M² în acest complex costă de la ‍900 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Viliera în Iași?

Modalități de plata în Viliera: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Viliera?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC