Previzualizare foto – fotografie originală aici

La Brazi Residence
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Mihail Cornea, 45, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre bloc

La Brazi
2 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în La Brazi Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 16 martie 2023
Casede la 100 m2de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

La Brazi Residence pe hartă Iași

str. Mihail Cornea, 45, zona Bucium, Iași

Ipoteca pentru La Brazi Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi loc de joacă copii
🟧 Încălzire centrală termică individuală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri30 de case duplex
🟧 Parcareproprie supraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalegaz, curent, internet rapid, apă, inclusiv canalizare
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 FinisajeBugetul include următoarele finisaje: ușile de la interior, parchetul, gresia și faianța, sanitarele
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe120.62 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul rezidențial „La Brazi Residence” are o așezare excelentă, în partea sudică a orașului Iași, în una din cele 7 faimoase coline a orașului, pe strada Mihail Cornea, la nr. 45 în cartierul Bucium. Distanța de la locuințe până la punctele socioculturale și centrele comerciale din oraș poate fi parcursă în maxim 20 de minute. Iar până la zona Pallas este o distanță de doar 6 km. La doar 800 de metri de la complex circulă mijloace de transport în comun. De asemenea în apropiere de locuințe funcționează multe grădinițe (mai mult - private), școli, săli de sport, supermarket-uri și restaurante.

Concept și amenajare complex

Complexul locativ „La Brazi Residence” este format din 30 de unități locative care sunt proiectate cu un stil arhitectural - de tip duplex, și dispun de o arhitectură unică cu un parter și un etaj. Structura de rezistență a imobilelor este cu zidărie portantă. Pentru fundație sunt utilizate blocuri din beton și cuzinet de beton armat. La zidărie este utilizată cărămida porotherm, cu grosimea pereților de 25 cm Robust. La exterior casele dispun de termo-sistem de 100 mm EPS80. Tencuiala decorativă utilizată este cu fibră de carbon. Este montată tâmplărie exterioară cu profil PVC cu 5 camere de izolare și cu geam tripan (în trei rânduri de sticlă). Terenul pe care este așezată fiecare casă are suprafața de 250 mp. În curtea caselor este prevăzut câte un loc de parcare deschis (în fața casei). La fel în curtea fiecărei case se află câte un spațiu care poate fi amenajat verde (în spatele casei). Accesul la complexul locativ se efectuează prin străzi asfaltate.

Finisajele și descrierea apartamentelor

Casele locative sunt construite în stil modern și sunt finisate cu o atenție deosebită la toate detaliile. Imobilele dispun de planimetrii funcționale cu camere spațioase și luminoase cu suprafața de 100 mp. La parterul caselor se află living-ul, bucătăria, un hol, camera de baie și este ieșire direct la terasa acoperită, iar mansarda găzduiește trei dormitoare, holul cu casa scării, este o cameră de baie și un balcon. Fiecare cumpărător are posibilitatea de a alege tipul de bucătărie (care poate fi închisă sau deschisă), la fel există posibilitatea de a alege gresia, faianța, parchetul, obiectele sanitare și toate ușile. În case sunt montate toate instalațiile termice cu distribuitoare. Iar instalațiile electrice sunt efectuate din cupru de la Schneider. Zona de amplasare a caselor are racordare la toate utilitățile, este apă și canalizare de la Apa Vital, gaze, curent electric și internet rapid. Apometrele, contoarele de gaz și contoarele de energie electrică sunt instalate individuale pentru fiecare utilitate aparte. Ferestrele caselor oferă rezidenților priveliști deosebite asupra orașului.

Pentru achiziționarea caselor noi este acceptată plata cash, se permite cumpărarea prin credit bancar inclusiv și prin programul de creditare Prima casă.

Puteți afla toate informațiile suplimentare despre complex, finisaje, termen de finalizare și contactele directe ale dezvoltatorului de pe site-ul web al ansamblului rezidențial „La Brazi Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial La Brazi Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în La Brazi Residence în Iași?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în La Brazi Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 100 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în La Brazi Residence în Iași?

Modalități de plata în La Brazi Residence: Plata integrală.

Termen de finalizare La Brazi Residence?

La Brazi – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC