Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cataleya Residence
în Iași

Apartamente
de la ‍51 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 161 €
Dezvoltător
Adresă
str. Ștefan Hotnog, 22, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 12 blocuri în această etapă
Încă 12 blocuri
str. Ștefan Hotnog, 22, zona Bucium, Iași (Bloc 1)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Cataleya Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
1 camere
36.2–51 m2
de la ‍1 118 € / m2de la ‍51 000 €
2 camere
54.9–78.2 m2
de la ‍1 151 € / m2de la ‍79 000 €
3 camere
80.05–112 m2
de la ‍1 161 € / m2de la ‍95 000 €
Penthouse-uri
216 m2
de la ‍856 € / m2de la ‍185 000 €

Cataleya Residence pe hartă Iași

str. Ștefan Hotnog, 22, zona Bucium, Iași

Plata în rate la Cataleya Residence

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Cataleya Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe, supermarket, grădiniţă, loc de joacă, teren sport, piste biciclete
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri13
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+3E
🟧 Securitateacces retricţionat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–109 m²

Despre ansamblu rezidențial

Bine amplasat la liniște și confort

Ansamblul de imobile „Cataleya Residence” se găsește poziționat în una din cele mai frumoase coline ale orașului Iași, în zona Bucium, pe strada Ștefan Hotnog, la numărul 22.

Complexul locativ este localizat într-un cartier nou, este înconjurat de natură și are acces facil către toate punctele de interes din oraș. Locuințele noi se învecinează cu hanul „Trei Sarmale”, ce se află la numai 500 de metri, iar la o distanță de doar 1,2 km se află supermarket-ul LIDL și până la magazinul JYSK sunt de parcurs 2,2 km. În apropiere de case funcționează centrul medical „Arcadia Bucium”, este clubul sportiv „Zero Gravity Climbing Hall” și nu departe se află Grădinița „Excellence”.

Lângă complexul imobiliar „Cataleya Residence” se află stație de autobuze și distanța până în centrul Iașului este de 6,8 km, până la Gară sunt de parcurs 7,6 km și Aeroportul Internațional din Iași se găsește la o distanță de 10,9 km.

Complex locativ ideal cu o ambianță deosebită

Ansamblul locativ „Cataleya Residence” se extinde pe un lot de teren spațios cu suprafața de 20 000 mp și este compus din 13 blocuri locative elegante de un nivel înalt de confort și intimitate, toate cu un egal regim mic de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 3 Etaje Locative.

Structura constructivă a blocurilor rezidențiale este pe cadre din beton armat cu închideri exterioare și pereți cu compartimentări interioare zidite din cărămidă eficientă termic și fonic. Și pe pereții exteriori a imobilelor este aplicat un sistem termic cu grosimea de 100 mm. Tâmplăria exterioară instalată la clădirile de apartamente este cu profil PVC cu rupere de punte termică și geam termopan tripan. Spațiile comune din blocuri sunt finisate, au pereții placați cu tapet și dispun de placări cu granit, iar scările sunt dotate cu balustrade din fier forjat.

În incinta complexului de imobiliare sunt peste 7500 de metri pătrați verde amenajați, este un teren de sport multifuncțional amenajat pentru football, handball și baschetball și împrejurul complexului locativ sunt amenajate piste pentru biciclete. Copiii au posibilitatea de a se juca la locurile sigur amenajate și modern echipate și vor frecventa grădinița din complex. Iar pentru părinți aici sunt spații comerciale de tip supermarket, sunt locuri de relaxare și aleile pietonale sunt iluminate.

Ansamblul rezidențial are locuri de parcare subterane amenajate, precum și sunt organizate parcări supraterane. În plus la dispoziția locatarilor există prevăzute la demisolul clădirilor și boxe de depozitare.

Complexul locativ dispune de un grad sporit de securitate și are acces restricționat în incintă, iar prin sistem cu interfon locatarii pot controla vizitatorii.

Apartamente cu dotări și finisaje de excepție

În blocurile locative ale proiectului imobiliar „Cataleya Residence” sunt concepute apartamente confortabile cu 1, 2, 3 și 4 camere spațioase, eficient și logic compartimentate și cu spații funcțional proiectate. La alegerea cumpărătorilor sunt puse proprietăți locative structurate într-o gamă variată de modele de compartimentări cu spațiul de la 36 mp până la 190 mp. Locuințele sunt construite cu balcoane și toate dispun de generoase spații vitrate pentru o asigurare maximal cu lumină naturală. Camerele de baie ale apartamentelor sunt natural ventilate și sunt proiectate cu geamuri.

În vânzare sunt prezentate apartamente complet finisate, care se predau în versiune „La cheie”, unde finisajele sunt alese cu o mare atenție și cu un bun gust, cu modele moderne de calitate înaltă. Toate pardoselile sunt turnate cu șape, iar pereții interiori din apartamente sunt tencuiți mecanizat și vopsiți cu var lavabil disponibil într-o gamă largă de culori. De import din Italia și Spania sunt alese toate placările cu gresie antiderapantă și faianță din ceramică porțelanată. De producere spaniolă și italiană sunt instalate și toate obiectele sanitare din camerele de baie. Dormitoarele și camerele de zi se predau în folosință cu pardoselile placate cu parchet laminat sau cu parchet triplu stratificat. Toate ușile interioare sunt instalate în locuințe și acestea sunt alese de clasă Premium. Iar ușile de acces sunt din metal. Pentru fiecare apartament este instalată câte o centrală termică individuală și instalații termice cu distribuitoare. Fiecare unitate locativă este racordată complet la toate utilitățile și este contorizată separat, iar contoarele de gaz, curent electric și apometrele se află poziționate pe casa scării.

Există posibilitatea de achiziționare a locuințelor noi cu plata în rate direct de la Dezvoltator pe un termen de până la 10 ani, este acceptat orice tip de credit bancar, inclusiv și programul Prima Casă și pentru plata cash în avans sunt oferite discount-uri plăcute.

Pentru alte informații, contactele Dezvoltatorului și pentru mai multe detalii despre apartamentele noi din zona Bucium, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Cataleya Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cataleya Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Cataleya Residence Bucium.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cataleya Residence din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în Cataleya Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 161 €.

Cum să cumpăr un apartament în Cataleya Residence în Iași?

Modalități de plata în Cataleya Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Cataleya Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC