Previzualizare foto – fotografie originală aici

ESQ Village 3
în Iași

Vile
de la ‍250 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 162 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Aleea Iftimie Bârleanu, zona Balciu, Iași

Schițe și prețuri în ESQ Village 3

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 12 ianuarie 2024
Vile
215 m2
de la ‍1 163 € +TVA / m2de la ‍250 000 € +TVA

ESQ Village 3 pe hartă Iași

Aleea Iftimie Bârleanu, zona Balciu, Iași

Plata în rate la ESQ Village 3

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în ESQ Village 3

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri50 case ( 40 individuale şi 10 de tip duplex)
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile individuale li vile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere6‑camere
🟧 Suprafața locuințe142.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizare

Ansamblul rezidențial „ESQ Village 3” se găsește amplasat în zona Galata, pe Aleea Iftimie Bârleanu, în satul Balciu, comuna Miroslava, județul Iași. Ansamblul locativ este poziționat la dar 100 de metri de la strada principală și accesul către complex se face direct de pe Șoseaua Iași – Voinești și chiar în spatele ansamblului de locuințe private se află Pepiniera Silvică Galata.

De la casele locative și până la complexul de locuințe se ajunge ușor și rapid atât cu mașina cât și cu mijloace de transport în comun. Nu departe circulă autobuze și de la complexul rezidențial „ESQ Village 3” până în centrul orașului Iași se ajunge cu mașina în cel mult 10 - 12 minute și sunt de parcurs 8,4 km până la Piața Unirii din Iași. O distanță de 6,8 km este până la complexul „Palas Mall”, sunt 7,6 km până la Piața Gării și este o distanță de 13,1 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea caselor locative

Ansamblul locativ „ESQ Village 3” prezintă un grup de case individuale și locuințe de tip Duplex, toate cu regimuri egale de înălțime cu Parter plus un Etaj.

Imobilele sunt construite din materiale de clasă Premium și au o structură din beton armat cu închideri din cărămidă și dispun de un sistem termic exterior aplicat fiabil format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și densitatea de EPS 80. Fațadele tuturor imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică de marca Jupol în câteva nuanțe ale culorii maro. Casele au acoperișuri rezistente cu învelitori din țiglă Bramac și tâmplărie PVC de culoarea stejarului auriu de la firma Deceuninck și cu trei foi de sticlă termopană.

În curtea interioară a complexului sunt amenajate cu bun gust spații verzi cu arbuști ornamentali și există echipate modern locuri de joacă pentru cei mai mici locatari. Toate locurile de parcare sunt supraterane, poziționate în fața caselor. Drumurile interioare și aleile de acces către cartierul rezidențial „ESQ Village 3” sunt asfaltate și iluminate.

Caracteristici tehnice ale vilelor

Cartierul rezidențial „ESQ Village 3” are proiectate un total de 60 de unități locative, dintre care 50 de case sunt construite individuale și 10 vile sunt proiectate de tip – Duplex. Fiecare casă individuală este împrejmuită cu gard și dispune de un teren propriu cu suprafața aproximativ de 220 mp sau 300 mp sau 400 mp. Vilele sunt excelent compartimentate cu scheme logice cu 4 camere generoase și cu suprafața total construită de 143 mp și cu 118 mp utili. La Parterul caselor este proiectat un hol mare, un living spațios cu suprafața de 30 mp din care este ieșire direct la terasa exterioară, aici se află bucătăria și blocul sanitar. La Etajul vilelor sunt prevăzute trei dormitoare, două băi și două balcoane. Și podul imobilelor poate fi folosit ca spațiu perfect pentru depozitare.

Toate imobilele dispun de finisaje de lux, sunt complet utilate și echipate. Gresia și faianța placată în locuințe este de la Delta Studio. Băile sunt complet finisate cu instalații sanitare instalate și cu obiecte sanitare dotate de marca Delta Studio. Ușile interioare instalate la case sunt din lemn stratificat și locatarii au posibilitatea de a-și alege culoarea tâmplăriei interioare. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare proprietate locativă, este instalat prin pardoseală cu instalații de marca Tece și centrală termică proprie de apartament plus termostate de ambient. Fiecare proprietate locativă este racordată la utilitățile generale, este apă, gaz, curent electric și branșament la sistemul de canalizare. Utilitățile se contorizează separat pentru fiecare vilă.

Casele se vând în deplin finisate, dar rezidenții au posibilitatea de a-și personaliza locuința în conformitate cu gustul personal și toate proprietățile locative dispun de cărți de construcții avizate de Inspectoratul de Stat în Construcții.

Dragi cumpărători, vă invităm să veniți cu o vizită la cartierul locativ „ESQ Village 3”, unde vă veți convinge nu numai de calitatea materialelor și a lucrărilor, dar și să savurați plăcerea liniștei și ambientul plin de confort. Pentru a vă programa la o vizionare, vă invităm să treceți pe web-pagina oficială a Dezvoltatorului, unde aveți acces direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut ESQ Village 3?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și ESQ Village.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în ESQ Village 3 din Iași?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în ESQ Village 3?

M² în acest complex costă de la ‍1 162 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în ESQ Village 3 în Iași?

Modalități de plata în ESQ Village 3: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare ESQ Village 3?

ESQ Village 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC