Previzualizare foto – fotografie originală aici

Excentric Apartments
în Iași

Apartamente
de la ‍40 700 €
Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 2
str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași (Bloc C2)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 2
În desfășurare
Bloc 3
str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași (Bloc C3)
5 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut
așteptăm lansarea vânzărilor
Bloc 1
str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași (Bloc C1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în Excentric Apartments

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 ianuarie 2024
1 camere
37–42 m2
de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍40 700 € +TVA
2 camere
60–66 m2
de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍66 000 € +TVA

Excentric Apartments pe hartă Iași

str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţimini market
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeDs+P+4E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu baie amenajată și utilată și finisaje la alegere
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

La liniște localizat

Ansamblul rezidențial „Excentric Apartments” este dezvoltat pe strada Sfântul Ilie, la numărul 32, în zona Bucium, regiunea satului Vișan din comuna Bârnova a județului Iași. Complexul locativ este localizat într-o zonă liniștită și în apropiere de locuințele noi se află Castelul Grecilor. Până la Școala Primară din Vișan sunt de parcurs circa 1700 de metri și sunt de parcurs 1800 de metri de la locuințele noi până la clubul sportiv „ReStart”. De la imobile este acces facil până la centrul comercial „Palas Mall, unde se ajunge cu mașina în aproximativ 20 de minute.

În proximitatea apartamentelor sunt stații de autobuz și de la complexul rezidențial „Excentric Apartments” sunt de parcurs 10,8 km până la Piața Unirii din orașul Iași, Gara Mare se află situată la o distanță de circa 10 km și sunt 14 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Detalii generale despre amenajare și construcție

Proiectul imobiliar „Excentric Apartments” este format din trei blocuri locative, ce sunt proiectate cu o arhitectură deosebită, foarte atractivă și ce dispun de aspecte moderne. Regimul de înălțime al clădirilor locative este egal și blocurile dispun de câte un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje locative. La construcția caselor de apartamente au fost folosite doar materiale de clasă Premium și o manoperă excepțională. Structura de rezistență a imobilelor se bazează pe fundații de tip radier general și structura constructivă este formată din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și interioare, inclusiv și compartimentările sunt realizate din cărămidă eficientă fonic și termic. Acoperișul caselor de apartamente este de tip – terasă circulabilă din plăci din beton armat. Ferestrele instalate dispun de sticlă termic eficientă și au profil PVC. Fiecare bloc locativ este echipat cu câte un ascensor electric, de ultimă generație, ce funcționează silențios și sigur.

În curtea complexului imobiliar sunt prevăzute spații verzi, alei pietonale și un mini - market. Toate locurile de parcare din complexul locativ „Excentric Apartments” sunt organizate supraterane.

Informații utile despre cum se predau locuințele

În total în complexul de locuințe „Excentric Apartments” sunt prevăzute 141 de apartamente luminoase și primitoare, toate perfect compartimentate cu scheme ergonomice și funcționale. În vânzare sunt prezentate mai multe configurații de apartamente cu una sau două camere decomandate, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 32 mp – 60 mp plus spațiul de la balcoane, ce sunt evidențiate pe fața caselor cu balustrade din sticlă securizată.

Complet finisate apartamentele se predau în folosire cumpărătorilor în versiune de finisare – „la cheie” cu toate camerele de baie complet echipate și cu toate finisajele interioare (gresia, faianța, parchetul laminat ș. a.), ce sunt oferite beneficiarilor la alegere, pentru a-și personaliza locuința în conformitate cu propriile gusturi. Pe partea interioară toți pereții sunt tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil. Ușă din metal cu toc reglabil este instalată la intrare în apartament și ușile interioare la fel sunt cu toc reglabil. Sunt realizate toate instalațiile inginerești, instalația electrică este cu cablaj din cupru și cu prize, întrerupătoare și siguranțe dotate. Instalațiile termice sunt conduse și centralele termice în condensații sunt proprii pentru fiecare unitate locativă și funcționează pe gaze. Apartamentele se predau în folosință cu racordare la utilități și au apă, canal, curent, gaz și internet.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Excentric Apartments” este compania „Construcții Boicu” S. R. L., ce funcționează pe piața construcțiilor de imobiliare noi din Iași din anul 2017 și care acceptă următoarele metode de plată: plata integrală, plata parțială, plata în rate direct de la Dezvoltator și plata prin creditare bancară.

Pentru mai multe detalii și alte informații despre apartamentele complexului rezidențial „Excentric Apartments”, sunteți invitați să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului chiar din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Excentric Apartments?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Excentric Apartments Boicu Construct.

Unde se află Excentric Apartments?

str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Excentric Apartments din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Excentric Apartments?

M² în acest complex costă de la ‍1 100 € +TVA.

Termen de finalizare Excentric Apartments?

  • Bloc C2 – Finalizare în 2024 tr. 2
  • Bloc C1 – finalizat
  • Bloc C3 – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC