Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Excentric Apartments
în Iași

Prețul / m2
de la ‍897 € +TVA
pe ‍97 €
Dezvoltator
Adresa
str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași

Schițe și prețuri în Excentric Apartments

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 15 februarie
1 camere37–42 m2de la ‍897 € +TVA / m2de la ‍33 500 € +TVA
2 camerede la 60 m2de la ‍900 € +TVA / m2de la ‍54 000 € +TVA

Excentric Apartments pe hartă Iași

str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași

Etape dezvoltare

bloc C1
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2021
Fazele 2, 3
bloc C2, bloc C3
în proiect

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţimini market
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri3
Parcaresupraterană
Regim inalțimeDs+P+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu baie amenajată și utilată și finisaje la alegere
Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente32–60 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

La liniște localizat

Ansamblul rezidențial „Excentric Apartments” este dezvoltat pe strada Sfântul Ilie, la numărul 32, în zona Bucium, regiunea satului Vișan din comuna Bârnova a județului Iași. Complexul locativ este localizat într-o zonă liniștită și în apropiere de locuințele noi se află Castelul Grecilor. Până la Școala Primară din Vișan sunt de parcurs circa 1700 de metri și sunt de parcurs 1800 de metri de la locuințele noi până la clubul sportiv „ReStart”. De la imobile este acces facil până la centrul comercial „Palas Mall, unde se ajunge cu mașina în aproximativ 20 de minute.

În proximitatea apartamentelor sunt stații de autobuz și de la complexul rezidențial „Excentric Apartments” sunt de parcurs 10,8 km până la Piața Unirii din orașul Iași, Gara Mare se află situată la o distanță de circa 10 km și sunt 14 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Detalii generale despre amenajare și construcție

Proiectul imobiliar „Excentric Apartments” este format din trei blocuri locative, ce sunt proiectate cu o arhitectură deosebită, foarte atractivă și ce dispun de aspecte moderne. Regimul de înălțime al clădirilor locative este egal și blocurile dispun de câte un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje locative. La construcția caselor de apartamente au fost folosite doar materiale de clasă Premium și o manoperă excepțională. Structura de rezistență a imobilelor se bazează pe fundații de tip radier general și structura constructivă este formată din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și interioare, inclusiv și compartimentările sunt realizate din cărămidă eficientă fonic și termic. Acoperișul caselor de apartamente este de tip – terasă circulabilă din plăci din beton armat. Ferestrele instalate dispun de sticlă termic eficientă și au profil PVC. Fiecare bloc locativ este echipat cu câte un ascensor electric, de ultimă generație, ce funcționează silențios și sigur.

În curtea complexului imobiliar sunt prevăzute spații verzi, alei pietonale și un mini - market. Toate locurile de parcare din complexul locativ „Excentric Apartments” sunt organizate supraterane.

Informații utile despre cum se predau locuințele

În total în complexul de locuințe „Excentric Apartments” sunt prevăzute 141 de apartamente luminoase și primitoare, toate perfect compartimentate cu scheme ergonomice și funcționale. În vânzare sunt prezentate mai multe configurații de apartamente cu una sau două camere decomandate, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 32 mp – 60 mp plus spațiul de la balcoane, ce sunt evidențiate pe fața caselor cu balustrade din sticlă securizată.

Complet finisate apartamentele se predau în folosire cumpărătorilor în versiune de finisare – „la cheie” cu toate camerele de baie complet echipate și cu toate finisajele interioare (gresia, faianța, parchetul laminat ș. a.), ce sunt oferite beneficiarilor la alegere, pentru a-și personaliza locuința în conformitate cu propriile gusturi. Pe partea interioară toți pereții sunt tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil. Ușă din metal cu toc reglabil este instalată la intrare în apartament și ușile interioare la fel sunt cu toc reglabil. Sunt realizate toate instalațiile inginerești, instalația electrică este cu cablaj din cupru și cu prize, întrerupătoare și siguranțe dotate. Instalațiile termice sunt conduse și centralele termice în condensații sunt proprii pentru fiecare unitate locativă și funcționează pe gaze. Apartamentele se predau în folosință cu racordare la utilități și au apă, canal, curent, gaz și internet.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Excentric Apartments” este compania „Construcții Boicu” S. R. L., ce funcționează pe piața construcțiilor de imobiliare noi din Iași din anul 2017 și care acceptă următoarele metode de plată: plata integrală, plata parțială, plata în rate direct de la Dezvoltator și plata prin creditare bancară.

Pentru mai multe detalii și alte informații despre apartamentele complexului rezidențial „Excentric Apartments”, sunteți invitați să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului chiar din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Excentric Apartments?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Excentric Apartments?

str. Sf Ilie, 32, zona Vișan, Iași.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Excentric Apartments în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Excentric Apartments?

Metru pătrat în acest complex costă de la 897 € +TVA.

Termen de finalizare Excentric Apartments?

  • Faza 1 – dat în exploatare
  • Fazele 2, 3 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC