Previzualizare foto – fotografie originală aici

Don Residence
în Iași

Case
de la ‍155 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 291 €
Adresă
șos. Rediu, 157, zona Rediu, Iași

Schițe și prețuri în Don Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
Case
120 m2
de la ‍1 292 € / m2de la ‍155 000 €

Don Residence pe hartă Iași

șos. Rediu, 157, zona Rediu, Iași

Plata în rate la Don Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Don Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri19 vile
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe120 mp utili

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă lângă lac și nu departe de pădure

Ansamblul locativ „Don Residence” se află poziționat pe strada Neamțului, în comuna Rediu, zona Păcurari, județul Iași. De la complexul locativ până la Rondul Păcurari se ajunge în doar 2 minute cu mașina.

În apropiere de complex se află bazinul „Apollo Summer Lounge” și nu departe de locuințe se află Lacul Rediu, sunt amenajate zone de agrement, pe drum spre casă funcționează un restaurant și o pizzerie.

De la complexul de locuințe „Don Residence” este ușor și rapid accesul către punctele de interes, circulă autobuze și cu mașina până în orașul Iași sunt de parcurs aproximativ 8 km, Gara Mare se află la aproape 9 km și până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs 13,6 km.

Despre cartierul rezidențial cu case desăvârșite

Proiectul imobiliar „Don Residence” este o comunitate ideală cu locuințe de lux și o ambianță primitoare. Complexul de locuințe este prezentat cu un colier de perle – de case de tip Duplex construite cu un Parter plus un Etaj, care într-adevăr din depărtare foarte mult seamănă cu un șirag de mărgele.

Structura caselor este din beton armat cu pereții exteriori din zidărie din cărămidă și cu toate compartimentările interioare la fel din cărămidă. Tâmplăria exterioară instalată este cu geam tripan și profil PVC Salamander de culoare gri cu 5 camere termice. Culorile dominante ale complexului de locuințe sunt prezentate pe fațadele caselor finisate cu tencuială de culoarea albă, gri și placaje maro pe fonul cărora ideal se va evidențiată culoarea verde a gazonului.

Fiecare locuință beneficiază de câte un spațiu special dedicat pentru parcarea a două autoturisme.

Vile ultra moderne

Complexul locativ „Don Residence” dispune de vile de 4 camere perfect proiectate și modern stilate cu suprafața de la 120 mp utili.

La parterul imobilelor sunt proiectate următoarele spații: hol, living spațios și foarte luminos, bucătărie, bloc sanitar și două ieșiri separate către terasa acoperită. Iar la etaj se află prevăzute trei dormitoare (dintre care dormitorul matrimonial beneficiază de un spațiu suplimentar pentru dressing), este o cameră de baie, un hol și un balcon, care este complet finisat și cu gresie placat plus are balustrade din inox și sticlă securizată. Iar în pod se află organizat un spațiu de depozitare cu mărimea de circa 50 de metri pătrați.

Pentru fiecare vilă din Duplex este prevăzut un lot de teren personal cu suprafața de la 150 mp, unde se va amplasa grătarul Dvs, unde se va amenaja cu atenție un loc de joacă pentru copiii Dvs și unde în libertate se va plimba cățelul Dvs, iar pentru siguranță toate vilele sunt îngrădite cu gard.

Toate finisajele interioare pot fi alese în conformitate cu gustul și cerințele beneficiarilor. Pereții sunt finisați, prelucrați, nivelați, tencuiți și vopsiți, în băi și bucătării sunt placări cu faianță, iar pardoselile sunt placate cu gresie și parchet, toate ușile interioare sunt instalate, ușa de acces către terasă este din profil PVC și ușile de acces instalate sunt la fel alese dă către cumpărători și viitorii locatari. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt alese de calitate superioară cu aspecte moderne, cu vase wc suspendate și cu toate instalațiile sanitare conectate. Sistemul termic este instalat prin pardoseală sau cu calorifere și centralele termice individuale, ce sunt dotate și conectate în fiecare unitate locativă. Toate instalațiile electrice sunt montate și toate utilitățile sunt racordate.

De la casele deosebite se deschid priveliști uluitoare asupra Lacului Rediu și asupra pădurii, nu ratați șansa de a fi printre persoanele fericite, care vor savura plăcerea unui trai fericit în una din casele „Don Residence”.

Locuințele impecabile sunt dezvoltate de către compania „Don Residence Project”. Sunteți invitați să vizitați site-ul web al complexului locativ „Don Residence” pentru raport foto și video complet și sunteți așteptați să veniți pe Șoseaua Rediu, numărul 157, pentru toate detaliile și amănuntele construcțiilor.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Don Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Don Residence Iași, Don Residence Rediu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Don Residence din Iași?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Don Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 291 €.

Cum să cumpăr un apartament în Don Residence în Iași?

Modalități de plata în Don Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Don Residence?

vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11, vila 12, vila 13, vila 14, vila 15, vila 16, vila 17, vila 18, vila 19 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC