Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bratianu Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Ion Câmpineanu, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Ion Câmpineanu, zona Bucium, Iași (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Bratianu Residence pe hartă Iași

str. Ion Câmpineanu, zona Bucium, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+M+4 etaje
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizat cu priveliște la natură și înconjurat de aer curat

În partea de Sud a orașului Iași, într-o zonă liniștită, se află dezvoltat proiectul imobiliar „I. C. Brătianu Residence II” și se poziționează pe strada Ion Câmpineanu din zona Bucium.

Blocurile locative sunt situate la doar 200 de metri de la șoseaua Bucium și nu departe de complex se află benzinăria Mol (la doar 100 de metri), iar în vecinătate se află localizate vilele individuale din zona Bucium. Nu departe de complexul locativ funcționează supermarket-ul LIDL, este Centrul Medical „Arcadia Bucium”, este sala sportivă „Zero Gravity Climbing Hall”, iar copiii pot frecventa Grădinița „Excellence” din apropiere.

Stațiile cu mijloace de transport în comun se află destul de aproape de complexul locativ și rezidenții beneficiază de acces rapid către carterele orașului Iașului cu rute de autobuz. Și până la centrele comerciale „Palas Mall” și „Iulius Mall” este de parcurs o distanță egală de circa 4,9 km prin DN24. Sunt de parcurs 5,9 km până în centrului orașului Iași. Până la Gară sunt 6,4 km. Iar distanța de la ansamblul locativ „I. C. Brătianu Residence II” până la Aeroportul Internațional din Iași este de 10,1 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul de apartamente „I. C. Brătianu Residence II” este compus din 6 blocuri rezidențiale elegante și modern stilate cu o înălțime de: Subsol + Demisol plus Parter plus un etaj de Mezanin și plus 4 Etaje de apartamente.

Structura de rezistență a imobilelor este compusă din cadre și stâlpi din beton armat cu compartimentări interioare din cărămidă și cu pereți exteriori zidiți din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic Brikston și grosimea sistemului termic exterior, ce este aplicat la blocuri este de 15 cm și polistirenul are densitatea de EPS80. Toate fațadele clădirilor locative sunt finisate cu tencuieli decorative siliconate în culori calde și perfect combinate. Ferestrele instalate și inclusiv ușile de la balcoane, toate sunt din profil PVC de culoare Wenge și au 5 sau 7 camere termice cu geam termopan tripan. Lifturile instalate la scări sunt confortabile și sigure, circulă liniștit și au aspecte moderne și contemporane. În blocuri la casa scării sunt placaje din granit și la trepte sunt instalate balustrade din fier forjat, și restul spațiilor comune din blocuri la fel sunt finisate și dispun de sistem de iluminat interior.

Locatarii cu transport personal au oferite în folosință în complex un număr total de 50 de locuri de parcare organizate subterane și supraterane.

Facilități de finisare și informații de predare a apartamentelor

Spre vânzare în complexul locativ „I. C. Brătianu Residence II” sunt oferite apartamente cu 1, 2 și 3 camere cu suprafețele utile cuprinse între 32 mp și 70 mp. Locuințele sunt perfect compartimentate, cu scheme gândite să fie la maxim de funcționale și toate proprietățile locative beneficiază de balcoane de tip – închis cu sistem termopan.

La momentul predării cheilor de la apartamentele noi, acestea sunt complet și impecabil finisate cu folosirea a celor mai calitative și moderne materiale și soluții inovatoare de design. În locuințe pardoselile sunt turnate cu șape de ciment și pereții sunt tencuiți cu tencuială mecanizată pe bază de ciment. Modelele de gresie, faianță și parchet pentru placările din apartamente sunt alese de import din Italia. Ușile interioare sunt instalate și sunt confecționate din MDF. Camerele de baie separat dispun de distribuitoare sanitare, au montate toate instalațiile sanitare și sunt complet finisate, utilate și mobilate. Centralele termice individuale în condensații sunt prevăzute pentru fiecare apartament în parte și întreg sistemul de încălzire pentru locuințe este autonom și are instalate calorifere. Sistemul electric este complet instalat în apartamente și tot cablajul instalat este din cupru plus prize și întrerupătoare de la Schneider. Pentru fiecare locuință sunt instalate câte două aparate de aer condiționat (incluse în preț). Apartamentele au instalate uși de acces din metal și beneficiază de sistem de control a vizitatorilor prin interfon. Toate utilitățile racordate la locuințe sunt separat contorizate și contorul pentru gaze, contorul de electricitate și apometrele se află poziționate pe casa scării. Apartamentele sunt dotate cu cablu pentru TV și fir de telefonie.

Pentru toți doritorii de a cumpăra un apartament în complexul rezidențial „I. C. Brătianu Residence II” sunt oferite mai multe informații detaliate despre locuințele noi pe pagina web a Dezvoltatorului, unde sunteți invitați să treceți cu un o singură mișcare a mausului direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Brătianu Residence 2.

Unde se află Bratianu Residence?

str. Ion Câmpineanu, zona Bucium, Iași.

Termen de finalizare Bratianu Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bratianu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bratianu Residence din Iași?

Dezvoltătorul Bratianu Residence este – I.C.Bratianu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC