Previzualizare foto – fotografie originală aici

Palladium Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gura Calitei, 4-32, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 6 blocuri în această etapă
Încă 6 blocuri
str. Gura Calitei, 4-32, București (Bloc 1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Palladium Residence pe hartă București

str. Gura Calitei, 4-32, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiteren de sport, loc de joacă, minimarket,
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente2500
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri de locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe30.23–87.48 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare a complexului

În partea de Sud-Est a capitalei, în zona Theodor Pallady/Ozana pe strada Gura Galiței, la numerele 4-32, în sectorul 3 din orașul București se află amplasat Ansamblul Locativ „Palladium Residence”.

Zona de amplasare a complexului rezidențial este extrem de liniștită și foarte confortabilă pentru o viață împlinită, datorită accesului facil către zona comercială, către stațiile mijloacelor de transport în comun și datorită apropierii față de instituții de învățământ. În apropiere de casele locative se află Sectorul de Poliție Nr. 13 și Oficiul Poștal Nr. 72 și funcționează Grădinițele Nr. 160, 211, Școlile Gimnaziale Nr. 116, 149, 92, 20, 82, Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” și Școala privată „Bucharest Christian Academy”.

Pentru satisfacerea cerințelor zilnice în proximitate cu complexul de locuințe este perfect dezvoltată o zonă cu multe și diverse puncte comerciale, spații de servicii și filiale ale multor bănci, aici se găsesc: hipermarket-ul Auchan, magazinele: Jumbo, Metro Cash& Carry, IKEA (cu un spațiu de aproximativ 800 mp), JYSK, Dedeman, Decathlon, LIDL, Mega Image, Kober, KIKA, Leroy Merlin Pallady și Piața Trapezului. În această zonă sunt diferite terase, cafenele, pizzerii, este restaurantul McDonald’s (la 2,8 km), aici se află sălile sportive: „Gala Gym”, „FitClass Club” și este o distanță de doar 3,5 km până la Parcul Acvatic „Romulus & Nicolas”.

De la complexul locativ „Palladium” sunt de parcurs doar 700 de metri până la stația de metrou Nicolae Teclu și doar 2,4 km până la stația de Metrou 1 Decembrie 1918 și complexul are acces la mijlocele de transport în comun, la tramvaie și autobuze RATB și în doar câteva minute se ajunge la autostrada cu acces spre Marea Neagră. De la complexul locativ până în centrul capitalei sunt de parcurs 8,9 km, până la Gara de Nord sunt 12,5 km, distanța până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este de 26,2 km și sunt 19,2 km până la Aurel Vlaicu Aeroport.

Facilitățile, avantajele și structura complexului de locuințe

Ansamblul locativ „Palladium Residence” este complet finalizat și este compus din opt imobile, acestea sunt amplasate pe un teritoriu generos cu spații verzi plantate între corpurile imobiliare. Regimul de înălțime al fiecărui bloc locativ este egal, toate sunt construite cu Subsol plus un Parter plus 11 nivele locative. Corpurile imobiliare au un aspect asemănător de atractiv și luminos și toate sunt realizate din materiale calitative pe o bază cu o structură a carcasei din beton armat cu pereți din cărămidă și cu un sistem fiabil de izolare termică exterioară cu tencuială decorativă pe fațade. Ferestrele instalate la blocuri dispun de geamuri termopane și profil PVC și fiecare scară locativă beneficiază de lifturi rapide, de ultimă generație de un nivel înalt de siguranță și silențiozitate.

La subsolul blocurilor rezidențiale sunt proiectate speciale zone de depozitare pentru fiecare apartament, unde locatarii au posibilitatea de a-și păstra cauciucurile de schimb, conservele și obiectele de uz sezonier.

Teritoriul ansamblului imobiliar „Palladium Residence” este prevăzut cu zone pentru activități sportive și dispune de locuri de joacă pentru prichindei cu acoperire de tip antialunecare și terenuri sportive precum și sunt amenajate zone de „streed fitness”, toate sunt foarte curate. Întreg teritoriul complexului rezidențial este îngrijit și este plantat cu spații verzi și are amenajate zone cu gazon, sunt sădiți brazi, conifere și arbuști decorativi nu numai pentru a forma un ambient plăcut dar și cu o deosebită grijă despre locatari și sănătatea acestora. În incinta complexului funcționează magazine, este un minimarket și salonul de înfrumusețare „Moreea Beauty Center”.

Rezidenții ansamblului locativ „Palladium Residence” beneficiază de posibilitatea de a-și parca transportul personal la locurile de parcare subterane sau supraterane delimitate.

Complexul rezidențial „Palladium” este prevăzut ca un complex de tip – închis cu acces controlat în incintă și cu alei și străzi interioare amenajate și iluminate.

Beneficiile apartamentelor

În blocurile proiectului imobiliar „Palladium Residence” sunt prezentate în jur la 2500 de unități rezidențiale, unde găsiți garsoniere drăguțe cu o cameră și apartamente simpatice cu două sau cu trei camere. Locuințele prezentate sunt semidecomandate, au scheme bine compartimentate și logic gândite și se predau cumpărătorilor complet finisate într-un stil de design modern, elegant și la maxim de confortabil.

  • În vânzare sunt oferite garsoniere cu spațiul de la 30,23 mp până la 37,87 mp;
  • Suprafața locuințelor cu două camere este cuprinsă între 52,77 mp și 62 mp;
  • Mărimea apartamentelor cu trei camere începe de la 62 mp și ajunge până la 87,48 mp.

Finisajele folosite în interiorul apartamentelor sunt de calitate superioară și parchetul, gresia și faianță au aspecte atractive și stiluri contemporane.

Fiecare locuință dispune de ușă din metal la intrare instalată și toate unitățile locative sunt cu echipaje complete pentru sistemele de comunicații și pentru interfoane.

Încălzirea se efectuează autonom în fiecare apartament și acestea dispun de centrale termice proprii și radiatoare instalate.

În bucătării sunt instalate detectoare de gaze și toate locuințele sunt racordate la utilități, au apă, sistem de canalizare, gaze și energie electrică, precum și sunt instalate contoare la gaze, curent și apometre.

Ansamblul de locuințe „Palladium Residence” este construit în raport excepțional de calitate-preț și pentru achiziționarea unui apartament nou în acest minunat complex rezidențial nu ratați șansa de a profita de o consultanță gratuită despre diferitele modalități de plată flexibile și oferte de finanțare profitabile.

Sunteți invitați să treceți pe web-pagina oficială a complexului locativ „Palladium Residence” pentru a vă alege apartamentul dorit cu schema corespunzătoare și pentru a vedea contactele dezvoltatorului și a lua legătură directă cu departamentul de vânzări la care puteți programa o vizită la cele mai frumoase și luminoase apartamente din zona metroului Nicolae Teclu din București.

Acest proiect mai este numit și Palladium Residence Ozana.

Unde se află Palladium Residence?

str. Gura Calitei, 4-32, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Palladium Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Palladium Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Palladium Residence din București?

Dezvoltătorul Palladium Residence este – Jacob Gardens.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC