Previzualizare foto – fotografie originală aici

Marmura Residence
în București

Studiouri
de la ‍97 600 €
Prețul / m2
de la ‍1 700 € +TVA
pe ‍243 €
Dezvoltător
Adresă
bd. Bucureștii Noi, 25, zona Pajura, sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
bd. Bucureștii Noi, 25 (Bloc D)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
bd. Bucureștii Noi, 25 (Bloc B)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Marmura Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
Studiouri
43.4–53.17 m2
de la ‍2 249 € +TVA / m2de la ‍97 600 € +TVA
2 camere
61.4–67.9 m2
de la ‍1 701 € +TVA / m2de la ‍104 439 € +TVA
3 camere
79.26–122.36 m2
de la ‍2 146 € +TVA / m2de la ‍170 118 € +TVA

Marmura Residence pe hartă București

bd. Bucureștii Noi, 25, zona Pajura, sector 1, București

Ipoteca în Marmura Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, cafenele, restaurante, sală de fitness, adăpost de protecție civilă (ALA)
🟧 Încălziresistem centralizat de încălzire la nivel de clădire
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, tramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente 466
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțime2S+4E/12E
🟧 Securitatepază 24/7
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din silicat de calciu

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–140 m²

Despre ansamblu rezidențial

În ce cartier se află localizat?

Ansamblul „Marmura Residence” se găsește localizat pe Bulevardul Bucureștii Noi, la numărul 25, în municipiul București. Complexul rezidențial se află localizat în apropiere de stații de tramvai, de linii de autobuze și la doar 400 de metri de la blocuri se află Metroul Jiului. Aici circulă mult transport public și zona are o infrastructură foarte bine dezvoltată pentru persoanele cu transport personal.

În apropiere de locuințele complexului se află supermarket-urile Penny Market, Mega Image și este Hipermarketul Kaufland, precum și funcționează clinici medicale, sunt spitale și farmacii, nu departe este Sectorul de Poliție nr. 5. De asemenea în cartier nu departe de casă să găsesc: Grădinițele de copii numărul 45, nr. 146 și nr.11, Școala Gimnazială „Alexandru Costescu” și Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu”.

Ansamblul rezidențial beneficiază de Parcul Urban „Marmura” imediat în incintă și de Parcul Bazilescu la doar 900 de metri de la complex. Parcul Herăstrău și Parcul Mogoșoaia la fel se află destul de aproape de complex, unde se ajunge cu transport personal de la 12 până la 20 minute.

De ce informații aveți nevoie despre complex?

Ansamblul locativ „Marmura Residence” cuprinde cinci clădiri de apartamente, clădirile sunt construite într-un stil ultra modern, excepțional și neobișnuit de atractiv cu suprafețe mari vitrate și cu acoperișuri verzi.

Subsolurile clădirilor sunt din beton armat cu planșeuri de tip dală cu 10 adăposturi de protecție civilă care dispun de pereți din beton armat cu grosimea de 40 cm. Structura de rezistență a blocurilor rezidențiale este formată din cadre din beton armat ce include stâlpi, plăci și grinzi din beton armat cu grosimea de 14 cm. Structura constructivă reprezintă pereți din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), grosimea pereților exteriori este de 35 cm, acest fapt asigură clădirilor un nivel ridicat de izolare termică și acustică, și acest material dispune de o rezistență sporită la foc. Pentru izolarea termică și fonică din partea exterioară a clădirilor este utilizat un material ignifug - vata minerală, aceasta este aleasă de o densitate mare și cu grosimea de 150 mm. Iar la construcția pereților despărțitori dintre apartamente sunt folosite blocurile silicate din calciu incombustibili. Pardoselile locuințelor sunt de tip – compozite în mai multe straturi, ce oferă un nivel ridicat de izolare fonică și pardoselile sunt cu o rezistență sporită. Ferestrele instalate la blocurile locative sunt de înălțimea de 225 cm, ce permit pătrunderea luminii naturale la maxim în încăperi. Fațada imobilelor rezidențiale este finisată cu tencuială decorativă pentru exterior, aceasta este rezistentă la apă și are o textură permeabilă la vapori, tencuiala este durabilă și ușor pentru a fi îngrijită peste timp, de asemenea poate fi revopsită. În toate clădirile sunt prevăzute multe spații mari pentru depozitare.

Clădirile de apartamente sunt construite pe un teren cu suprafața de 15 000 mp și în incinta complexului sunt amenajate foarte multe spații verzi și sunt prevăzute puncte de oferire a multor diverse servicii. Complexul rezidențial dispune de un lounge generos exclusivist cu suprafața de 230 mp (cu acces doar pentru rezidenți și oaspeți acestora) și locatarii beneficiază de o galerie cu restaurante, cafenele, magazine, farmacii și pot frecventa sala de fitness din incintă. Dezvoltatorul a prevăzut în curtea complexului spații generoase verzi amenajate pentru plimbări, recreere și bănci petrecerea timpului liber frumos acasă. Pentru a intra în incinta complexului rezidențial cu mașina, neapărat trebuie să fie achiziționat un loc de paracre personal. In complex va funcționa zilnic serviciul de salubritate (containerele pentru deșeuri sunt amplasata în așa fel încât să nu încurce locatarii și să nu afecteze aspectul luminos al complexului).

Cum sunt finisate locuințele?

Ansamblul rezidențial „Marmura Residence” este prezentat cu un număr de 466 de unități locative, printre care se poate de ales studio-uri duble și apartamente cu două, trei și patru camere. Apartamentele dispun de cel puțin un balcon sau de o terasă în dependență de tipul locuinței și numărul de camere. Suprafața studio - urilor este prezentată de la 48 mp până la 65 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt oferite în vânzare cu suprafața cuprinsă între 71,1 mp - 104,6 mp. Cu suprafața de la 82,8 mp și până la 113,2 mp se pot alege locuințe cu 3 camere, iar pentru locuințele cu 4 camere mărimea este prevăzută de la 103 mp până la 146,3 mp.

Ușile exterioare ce sunt instalate la intrare în apartamente sunt efectuate din oțel și dispun de un sistem fiabil de antiefracție și fonoizolație. Pereții interiori sunt prelucrați cu grunt și sunt vopsiți în două straturi cu vopsea ecologică, lavabilă, care este prezentată în patru nuanțe disponibile. Blocurile sanitare din apartamente sunt complet finisate și echipate, pe pereți și pardoseli este placată faianță și gresie special dedicată spațiilor umede și toate obiectele sanitare instalate sunt alese într-un stil modern, cu vas wc cu rezervor îngropat în perete, cabinele de duș sunt de tip „walk in” și cu pereți din sticlă securizată, iar căzile sunt de dimensiuni mari. Mobilierul din camerele de baie este ales din materiale rezistente la contracție și dilatare, este rezistent la umiditate și este proiectat special pentru fiecare tip de baie.

Ușile interioare sunt moderne și au înălțimea de 210 cm. In apartamente toate instalațiile electrice sunt efectuate din cupru și toate cablajele suplimentar sunt instalate în cuburi de protecție. Sistemul de încălzire a locuințelor este gândit și proiectat centralizat pentru fiecare bloc aparte, anume acest fapt permite de a evita incendiile din cauza scurgerilor de gaze în comparație cu sistemele de căldură individuale instalate pentru fiecare apartament aparte, sistemul centralizat este mai sigur și va fi amplasat la ultimul nivel al fiecărei clădiri locative.

Pentru sistemul de climatizare în fiecare apartament sunt prevăzute speciale locuri predeterminate și cu unități exterioare amplasate astfel ca să nu afecteze designul clădirilor. Ansamblul locativ „Marmura Residence” este dezvoltat de către Dezvoltatorul „Prime Kapital”, această companie a fost înființată în București și la moment are un portofoliu de 20 de proiecte imobiliare dezvoltate. Dezvoltatorul acceptă următoarele metode de cumpărare: prin credit imobiliar, credit ipotecar, plata cash, și prin programul FLEXASSIST, despre care toate informațiile și condițiile transparente sunt foarte clar afișate pe pagina web a complexului locativ „Marmura Residence”, la fel de pe acest site vă puteți informa cu alte detalii și materiale complete despre apartamentele noi din Bulevardul Bucureștii Noi.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.

Contactați departamentul de vânzări

Lăsați o cerere sau adresați o întrebare
Primiți știri despre acest complex rezidențial prin e-mail
Prin apăsarea butonului "Submit" vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale
V-a plăcut Marmura Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Marmura Pajura, Marmura Prime.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Marmura Residence din București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Marmura Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 700 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Marmura Residence în București?

Modalități de plata în Marmura Residence: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Marmura Residence?

Bloc A, Bloc B, Bloc C, Bloc D, Bloc E – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC