Previzualizare foto – fotografie originală aici

Metropolitan Viilor
în București

Prețul / m2
de la ‍2 000 €
Adresa
șos. Viilor, 57, zona Filaret, Sector 5, București

Mai detaliat despre bloc

Metropolitan Viilor
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2022

Schițe și prețuri în Metropolitan Viilor

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 7 februarie 2023
2 camere55.86–72.67 m2de la ‍2 000 € / m2de la ‍111 720 €
3 camere82.25–110.5 m2de la ‍2 000 € / m2de la ‍164 500 €
4 camere118.01–121.67 m2de la ‍2 000 € / m2de la ‍236 020 €

Metropolitan Viilor pe hartă București

șos. Viilor, 57, zona Filaret, Sector 5, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Metropolitan Viilor

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA marca Ytong
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz, metrou
🟧 Număr apartamente200
🟧 Parcareterestră, garaje
🟧 Regim inalțime12
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA marca Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–104 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare excelentă lângă puncte cheie din capitală

În apropierea tuturor facilităților urbane – în zona Filaret, este prezentat proiectul imobiliar „Metropolitan Viilor”, care se află localizat pe Șoseaua Viilor, la numărul 57, în sectorul 5 al orașului București.

În apropierea complexului rezidențial este Parcul Carol, nu departe se află Parcul Tineretului, sunt diverse magazine, supermarket-uri (LIDL; Kaufland, Mega Image), centre comerciale, localuri de agrement, restaurante, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, farmacii și organizații de sănătate. Și funcționează următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Colegiul Economic Viilor, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Dumitru Moțoc”, Colegiul Tehnologic „Grigore Cerchez”, Școala Gimnazială Luceafărul, Școala Gimnazială „Principesa Margareta”, Școala de Muzică „Crina Mardare”, Grădinița „Dumitru Moțoc” ș.a.

Zona de amplasare a locuințelor noi beneficiază de o infrastructură de transport bine dezvoltată cu mijloace de transport cu linii de tramvai, autobuz, iar până la Stația de Metrou Eroii Revoluției sunt de parcurs doar 1,1 km și se ajunge pe jos în суд mult 12-15 minute. De la complexul locativ „Metropolitan Residence Viilor”, până la Piața Unirii sunt de parcurs doar 2,3 km pietonal. Gara de Nord din București se află la 5,2 km. Distanța până la Aeroportul din Otopeni este de 19,9 km și până la Aeroportul din Băneasa sunt de parcurs 17,1 km.

Structura arhitecturală a proiectului imobiliar

Complexul de locuințe „Metropolitan Viilor” este construit la cele mai înalte standarde de calitate și la construcție au fost folosite doar materiale durabile și eficiente. Ansamblul imobiliar este proiectat cu o arhitectură deosebită și sofisticată în rezultat este obținut un aspect ultramodern și foarte atractiv.

Structura de rezistență a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat și închiderile exterioare sunt cu zidărie din blocuri BCA Ytong. Pereții interiori și compartimentările apartamentelor la fel sunt realizați din blocuri de beton celular autoclavizat. Sistemul termic, ce este aplicat pe partea exterioară a blocurilor este compus din vată minerală bazaltică, iar fațadă imobilelor rezidențiale este de tip – ventilată. Scările locative sunt echipate cu un lifturi rapide și sigure, de ultimă generație, cu viteza de 1,6 m/s. Toate coridoarele, holurile, casa scării și alte spații comune sunt complet finisate și au placări cu piatră naturală.

În complex sunt prevăzute locuri de joacă interesant amenajate pentru copii și sunt organizate spații înverzite plantate cu iarbă, flori și arbuști ornamentali. Pentru transportul rezidenților și vizitatorilor sunt locuri de parcare terestre, precum și în complex sunt organizate și garaje.

Apartamentele complexului „Metropolitan Viilor” dispun de acces controlat în incintă și sunt dotate cu interfon.

Apartamente cu confort Premium

Blocurile rezidențiale „Metropolitan Viilor” găzduiesc un total de 200 proprietăți locative luminoase, perfect proiectate cu spații amplu vitrate. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite locuințe de tip – Studio cu o cameră și apartamente practic compartimentate cu 2, 3 și 4 camere cu suprafața de la 37 mp până la 104 mp și toate cu balcoane deschise cu balustrade din zidărie.

Unitățile rezidențiale se predau finisate complet. Ușile alese pentru apartamente sunt prezentate de la Bella Casa. Parchetul placat pe pardoselile din locuințe este oferit la alegerea beneficiarilor și de asemenea toate obiectele sanitare din camerele de baie pot fi alese de către viitorii rezidenți. Pentru finisarea pereților blocurilor sanitare este folosită piatra naturală și apartamentele au montate toate instalațiile sanitare, tehnice și termice. Este instalată câte o centrală termică proprie (în condensații) în fiecare apartament și sistemul de încălzire este instalat în pardoseală. Utilitățile sunt racordate, contoarele sunt instalate și cablajul pentru TV, telefon și internet este dotat.

Complexul locativ „Metropolitan Viilor” este dezvoltat de către unul dintre liderii de dezvoltare a obiectelor rezidențiale de pe piața din București – compania „Metropolitan Residence”, care funcționează din anul 2010 și are finisate peste 3000 de locuințe impecabile și se mândrește cu calitatea superioară a lucrărilor sale, ce sunt realizate la cele mai înalte standarde.

Dragi cumpărători și viitori locatari ai complexului rezidențial „Metropolitan Viilor” nu ratați șansa de a profita de o consultație financiară gratuită din partea managerilor de vânzare ai Dezvoltatorului, despre metodele acceptate de plată (plata cash, credit ipotecar și Prima Casă). Treceți imediat pe site-ul web al Dezvoltatorului și programați-vă cu o vizionare la locuințele noi din complexul rezidențial „Metropolitan Viilor”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Metropolitan Viilor

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Metropolitan Viilor?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Metropolitan Viilor în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Metropolitan Viilor?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 000 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Metropolitan Viilor în București?

Modalități de plata în Metropolitan Viilor: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Metropolitan Viilor?

Metropolitan Viilor – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC