Previzualizare foto – fotografie originală aici

Metropolitan Viilor
în București

Apartamente
de la ‍97 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 326 € +TVA
Adresă
șos. Viilor, 57, zona Filaret, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

șos. Viilor, 57, zona Filaret, Sector 5, București (Metropolitan Viilor)
12 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Metropolitan Viilor

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
2 camere
70.56–72.67 m2
de la ‍1 375 € +TVA / m2de la ‍97 000 € +TVA
3 camere
83.15–110.5 m2
de la ‍1 326 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA
4 camere
118.01–121.67 m2
de la ‍1 500 € +TVA / m2de la ‍177 000 € +TVA

Metropolitan Viilor pe hartă București

șos. Viilor, 57, zona Filaret, Sector 5, București

Plata în rate la Metropolitan Viilor

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Metropolitan Viilor

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA marca Ytong
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente200
🟧 Parcareterestră, garaje
🟧 Regim inalțime12
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA marca Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–104 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare excelentă lângă puncte cheie din capitală

În apropierea tuturor facilităților urbane – în zona Filaret, este prezentat proiectul imobiliar „Metropolitan Viilor”, care se află localizat pe Șoseaua Viilor, la numărul 57, în sectorul 5 al orașului București.

În apropierea complexului rezidențial este Parcul Carol, nu departe se află Parcul Tineretului, sunt diverse magazine, supermarket-uri (LIDL; Kaufland, Mega Image), centre comerciale, localuri de agrement, restaurante, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, farmacii și organizații de sănătate. Și funcționează următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Colegiul Economic Viilor, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Dumitru Moțoc”, Colegiul Tehnologic „Grigore Cerchez”, Școala Gimnazială Luceafărul, Școala Gimnazială „Principesa Margareta”, Școala de Muzică „Crina Mardare”, Grădinița „Dumitru Moțoc” ș.a.

Zona de amplasare a locuințelor noi beneficiază de o infrastructură de transport bine dezvoltată cu mijloace de transport cu linii de tramvai, autobuz, iar până la Stația de Metrou Eroii Revoluției sunt de parcurs doar 1,1 km și se ajunge pe jos în суд mult 12-15 minute. De la complexul locativ „Metropolitan Residence Viilor”, până la Piața Unirii sunt de parcurs doar 2,3 km pietonal. Gara de Nord din București se află la 5,2 km. Distanța până la Aeroportul din Otopeni este de 19,9 km și până la Aeroportul din Băneasa sunt de parcurs 17,1 km.

Structura arhitecturală a proiectului imobiliar

Complexul de locuințe „Metropolitan Viilor” este construit la cele mai înalte standarde de calitate și la construcție au fost folosite doar materiale durabile și eficiente. Ansamblul imobiliar este proiectat cu o arhitectură deosebită și sofisticată în rezultat este obținut un aspect ultramodern și foarte atractiv.

Structura de rezistență a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat și închiderile exterioare sunt cu zidărie din blocuri BCA Ytong. Pereții interiori și compartimentările apartamentelor la fel sunt realizați din blocuri de beton celular autoclavizat. Sistemul termic, ce este aplicat pe partea exterioară a blocurilor este compus din vată minerală bazaltică, iar fațadă imobilelor rezidențiale este de tip – ventilată. Scările locative sunt echipate cu un lifturi rapide și sigure, de ultimă generație, cu viteza de 1,6 m/s. Toate coridoarele, holurile, casa scării și alte spații comune sunt complet finisate și au placări cu piatră naturală.

În complex sunt prevăzute locuri de joacă interesant amenajate pentru copii și sunt organizate spații înverzite plantate cu iarbă, flori și arbuști ornamentali. Pentru transportul rezidenților și vizitatorilor sunt locuri de parcare terestre, precum și în complex sunt organizate și garaje.

Apartamentele complexului „Metropolitan Viilor” dispun de acces controlat în incintă și sunt dotate cu interfon.

Apartamente cu confort Premium

Blocurile rezidențiale „Metropolitan Viilor” găzduiesc un total de 200 proprietăți locative luminoase, perfect proiectate cu spații amplu vitrate. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite locuințe de tip – Studio cu o cameră și apartamente practic compartimentate cu 2, 3 și 4 camere cu suprafața de la 37 mp până la 104 mp și toate cu balcoane deschise cu balustrade din zidărie.

Unitățile rezidențiale se predau finisate complet. Ușile alese pentru apartamente sunt prezentate de la Bella Casa. Parchetul placat pe pardoselile din locuințe este oferit la alegerea beneficiarilor și de asemenea toate obiectele sanitare din camerele de baie pot fi alese de către viitorii rezidenți. Pentru finisarea pereților blocurilor sanitare este folosită piatra naturală și apartamentele au montate toate instalațiile sanitare, tehnice și termice. Este instalată câte o centrală termică proprie (în condensații) în fiecare apartament și sistemul de încălzire este instalat în pardoseală. Utilitățile sunt racordate, contoarele sunt instalate și cablajul pentru TV, telefon și internet este dotat.

Complexul locativ „Metropolitan Viilor” este dezvoltat de către unul dintre liderii de dezvoltare a obiectelor rezidențiale de pe piața din București – compania „Metropolitan Residence”, care funcționează din anul 2010 și are finisate peste 3000 de locuințe impecabile și se mândrește cu calitatea superioară a lucrărilor sale, ce sunt realizate la cele mai înalte standarde.

Dragi cumpărători și viitori locatari ai complexului rezidențial „Metropolitan Viilor” nu ratați șansa de a profita de o consultație financiară gratuită din partea managerilor de vânzare ai Dezvoltatorului, despre metodele acceptate de plată (plata cash, credit ipotecar și Prima Casă). Treceți imediat pe site-ul web al Dezvoltatorului și programați-vă cu o vizionare la locuințele noi din complexul rezidențial „Metropolitan Viilor”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.

Contactați departamentul de vânzări

Lăsați o cerere sau adresați o întrebare
Primiți știri despre acest complex rezidențial prin e-mail
Prin apăsarea butonului "Submit" vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale
V-a plăcut Metropolitan Viilor?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Metropolitan Viilor București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Metropolitan Viilor din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Metropolitan Viilor?

M² în acest complex costă de la ‍1 326 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Metropolitan Viilor în București?

Modalități de plata în Metropolitan Viilor: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Metropolitan Viilor?

Metropolitan Viilor – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC